Cestovní postýlka pro větší děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
24.12.23 09:05

@Billi Dcera má v roce 13kg a žádný sliby že jak začne lízt/chodit tak přestane tolik přibírat se nevyplnily, přibírá furt stejně. Já jsem měla 20kg před 3 rokem, dcera je teď v roce o 2 kg těžší a větší než jsem byla v jejím věku já. Některý děti jsou prostě velký a můžou mít ve dvou letech 20kg. Nechci riskovat postýlkou do 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.12.23 13:15
@Amelka898 píše:
@Billi Dcera má v roce 13kg a žádný sliby že jak začne lízt/chodit tak přestane tolik přibírat se nevyplnily, přibírá furt stejně. Já jsem měla 20kg před 3 rokem, dcera je teď v roce o 2 kg těžší a větší než jsem byla v jejím věku já. Některý děti jsou prostě velký a můžou mít ve dvou letech 20kg. Nechci riskovat postýlkou do 15kg

Většina dětí má 20 kg kolem pátého až šestého roku. Pokud má tvé dítě sklony k obezitě, je nutné se poradit s pediatrem, jak upravit stravu tak, aby se to srovnalo. Pokus to začneš řešit teď, tak dceři ušetříš spoustu zdravotních potíží v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
24.12.23 14:51

A jakou ma vysku pri teto vaze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
24.12.23 17:43

Kdyz si projedes Heureku, tak najdes postylky s větší nosnosti. Treba tahle
 https://detske-postylky.heureka.cz/…-modra-2019/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.12.23 23:26
@Adelka951 píše:
Většina dětí má 20 kg kolem pátého až šestého roku. Pokud má tvé dítě sklony k obezitě, je nutné se poradit s pediatrem, jak upravit stravu tak, aby se to srovnalo. Pokus to začneš řešit teď, tak dceři ušetříš spoustu zdravotních potíží v budoucnu.

Dcera nemá sklony k obezitě, pediatra je s jejím vývojem spokojená a my taky. Většina dětí je taky na dvou letech velká jako naše dcera v roce, tohle nejde srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.12.23 23:28
@Lubuch píše:
A jakou ma vysku pri teto vaze?

Na 13kg má 85cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.12.23 07:32

@Amelka898

To bych ti doporucila vysetreni na rustovy hormon. A to rikam jako maminka kluka co roste na 99 percentilu. Ve 4 letech nosi obleceni 122 na sedmilete deti. Vim co je mit velke dite, i jak okoli rika, ze uz tolik neporoste.

Ale nikdy nebyl takto mimo tabulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.12.23 14:35

@Lubuch Dcera je podle doktorky naprosto v pořádku. Má být po kom velká a od narození je křivka toho jak roste a přibírá taky v pořádku. Děkuju za zájem, ale šla jsem se poradit o cestovních postýlkách co mají nosnost vyšší než 15kg, ne o tom jestli se mi dítě vleze do tabulek který jsou jen orientační pomůcka pro doktory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí