Cévní malformace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
26.12.20 23:11

Operace AVM a davm

Už jsem po operaci. Nakonec mi dělaly dvě za sebou. Arteriovenozni malformace, pak angio a tam nasli jeste duralni avm. Rozpustili ranu a znova operovali. 23.12. Me pustili domu. Hlavu mam oholenou a mam celkem obri…:D ranu ve tvaru”T”. Ale vlasy narostou:) :srdce: 3dny ARO,3dny JIP a pak neurochirurgie:) Ve Vojensky vsichni uzasny❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.21 19:50

Cevní malformace - CT

Ahoj všem!

Přednostně se chci všem poklonit, co jste zvládli. Jste úžasný! :kytka:

Mám na Vás dotaz. Dá se tedy při normálním CT (bez kontras. látky) zjistit malformace? Nebo je někdo, komu se to na klasickým CT neprokázalo, a až na kontrastní látce?

Mějte se hezky a přeji pevné zdraví!

• Citovat
  • Upravit
25
10.10.21 21:27

No ja byla jen na eeg, kde vysel abnormalni vysledek a pak na magneticky s kontrastni latkou, kde uz bylo podezreni, ze to je AVM.. pak uz jen angio aby to byla tutovka. Takze neporadim:( ale hodne stesti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
10.10.21 21:45

To by asi nejlépe odpověděl nějaký rentgenolog ale myslím že na klasickém CT se cévní malformace neukáže…jen krvácení nebo ischemii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.21 11:21

@Simorka Ahoj, dostala jsem se k této diskuzi dnes. Tento týden mi našli AV malformaci v mozku a řešíme následný postup. Byla jsi na klasické operaci? Mohla bys mi kdyžtak napsat víc, klidně do soukromé zprávy? Máš nebo plánuješ děti? My máme jedno a druhé bychom chtěli počít co nejdříve, tak přemýšlím jestli to všechno půjde skloubit, mám z toho všeho velký strach. Moc díky za odpověď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.2.22 15:20

@Maeve91 Ahoj, jak si dopadla?:) Omlouvam se, moc sem nechodim :D mela jsem klasickou operaci:) porodu se bojim prave z duvodu, aby v hlave neco prece jen neprasklo🙄 zvolila bych cisare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.22 18:55

Ahojky, tak je to uz 3 roky, byla jsem na kontrole, jen magneticka a vypada to dobre, chteli mi jeste udelat angio, ale zatim ho nechci, protoze docent mi rekl, ze muzu a nemusim ho podstoupit a vzhledem k hospitalizaci a hlidani dcerky atd…zatim nejdu.Ale chteli bychom druhe dite a tak budu muset na konzultaci. Nevite nez se zeptam, jestli je i v tehu riziko, samozrejme by byl cisar jasny, nerada bych riskovala.On totiz neco jineho rikal jeden lekar na Homolce a neco druhy, kdyz jsem tam byla 2krat za sebou. Dekuji a preji vsem zdravicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí