Chalupa a tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
25.10.20 09:25

@Meleys No takhle to bohužel nefunguje..
Zahrada není oplocená a ani to nejde. :? A děti mám na učení sekat trávu malé.

@Bafonek Vidí ale nechce ji danit. :lol:

@Cenarius Já úplně normálně vychovávám děti. :D Něco mohou, něco ne. :lol: Nebo tvoje/ vaše mohou vše a nebo naopak vůbec nic? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
25.10.20 09:29

Já bych tam jela, děti nechala tchýni, vytáhla si lehátko, knížku a odpočívala. Však za víkend je její péče nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.10.20 09:40

At tam jezdi sám, je jak malej. Ja bych neustupovala a její chování bych mi vadilo. Takže bych ji řekla ať mě neotravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.10.20 09:44
@Pevive píše:
@Meleys No takhle to bohužel nefunguje..
Zahrada není oplocená a ani to nejde. :? A děti mám na učení sekat trávu malé.

@Bafonek Vidí ale nechce ji danit. :lol:

@Cenarius Já úplně normálně vychovávám děti. :D Něco mohou, něco ne. :lol: Nebo tvoje/ vaše mohou vše a nebo naopak vůbec nic? :D

To byl jen příklad určitě se tam dá dělat spousta aktivit, my měli chalupu dřív a jezdili jsme tam na víkendy jako malý, byli to nejhezčí roky mého života ráda na ně vzpomínám :) a jezdili jsme po většinu času jen s babičkou, bez mamin…bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
25.10.20 09:44

@Meleys @lleennttiillkkaa já mám děti ještě hodně malé a vím, že na nějaké společné chalupě by to dopadlo tak, že já bych létala ala vrtule v zadku: děti, zahrádka, vaření, a tchyně nebo mám mamka by mě kritizovaly a úkolovaly z toho lehátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.10.20 09:48
@PaníBovaryová píše:
@Meleys @lleennttiillkkaa já mám děti ještě hodně malé a vím, že na nějaké společné chalupě by to dopadlo tak, že já bych létala ala vrtule v zadku: děti, zahrádka, vaření, a tchyně nebo mám mamka by mě kritizovaly a úkolovaly z toho lehátka.

Asi tak, akorát pro zlost. Bud samotní bez tchyně. Nebo manžel sám.
Ja jsem se takhle nechala vydírat a dopadlo to strašně.
Takže už nikdy víc. Nechat se natlacit do něčeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
25.10.20 09:54

@Pevive Upozornila bych jí na to, že takhle se mi to nelíbí, že pokud nebude respektovat mojí výchovu, nebudu tam jezdit. A když by se to opakovalo, tak bych tam jezdit přestala. Na to, aby někam nejezdila ráda a ještě se tam nervovala, bych fakt zvědavá nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.10.20 09:58

Takže manžel půl chalupy zdědil po otci nebo tak nějak. Dohodněte se, kdy tam budete jezdit vy, a kdy tchyně. Nemusíte tam být společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.10.20 09:59

@PaníBovaryová @g.sandova tak tam nejezděte :lol: a je to, ale rozhodně bych tam děti čas od času zavezla nebo řekla muži ať je tam vezme ptž čas strávený na chalupě a někde venku je podle mě lepší než mít doma děti u pc a mobilů…o to by jste je zbytečně ochudili, až budou starší určitě to ocení a až budou dospělí rádi na to budou třeba jednou vzpomínat…babička nám na chalupě vždycky vařila oběd a jinak jsme pomáhali kde bylo potřeba alespoň jsme se něčemu přiučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.10.20 10:00
@Ou píše:
Když člověka někdo takhle moc vytáčí, tak to často bývá proto, že ten druhý dělá něco, k čemu člověk taky má sklony, ale odmítá si to příznat. ostatně oni si pánové vybírají ženy podobné svým matkám.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.10.20 10:01
@divine woman píše:
Takže manžel půl chalupy zdědil po otci nebo tak nějak. Dohodněte se, kdy tam budete jezdit vy, a kdy tchyně. Nemusíte tam být společně.

Ano, udělala bych striktní rozpis, kdy tam kdo bude a střídat se.

Jinak něco v bleděmodrém dělá moje máma a nepomůže NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.10.20 10:04

@Meleys já je rozhodně neochuzuju o pobyt v přírodě… Jde o to, že mě třeba tlačili do pobytu s miminem, kde vůbec nebyly podmínky. A vše bylo šílený, nakonec jsem s miminem spala na matraci na zemi. A muž, přes sliby, mi vůbec nepomohl. Ani se se mnou nebavil. To byl zase jinej příběh. Ani to není jejich chalupa. A mimino mu těžko dám, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.10.20 10:04
@Lucie_Sx píše:
Ano, udělala bych striktní rozpis, kdy tam kdo bude a střídat se.Jinak něco v bleděmodrém dělá moje máma a nepomůže NIC.

Když bych byla v pozici tchýně tak by mě tohle strašně mrzelo…míjet se na vlastní chalupě s vnoučatama no, aneb jak mít krásný vztahy v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
25.10.20 10:07

Zakladatelko nezávidím, chci Ti vyjádřit podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
25.10.20 10:09

@PaníBovaryová Jaké si to uděláš, takové to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová