Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nestačím žasnout nad švagrovou.
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.
@Anonymní píše:
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.
A??? ![]()
A co tě krká víc - to, že tě kritizuje anebo že podle tebe lže?
A počkej, jak tě ještě začne zesměšňovat až zjistí, že jí pomlouváš na emiminu…
@DoktorkaZorkaHorká tak mě kritizuje a přitom ona nevaří, něco koupi a vydává to za vlastní
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká tak mě kritizuje a přitom ona nevaří, něco koupi a vydává to za vlastní
Ale já se ptala, co ti vadí víc a tys mi na to neodpověděla…
Tak ji dej příště psí žrádlo ať má co kritizovat. A ty si dej slepičí zob.
@Anonymní píše:
Však jí tohle řekni do očí ![]()
A tebe štve, že ty musíš vařit a nemůžeš si dovolit to samé? Nebo to, že nemáš odvahu se jí postavit a vyříkat si s ní její kritiku k tobě? Ať si každý vaří jak chce a kupuje co chce.
@Anonymní píše:
Ovšem to si jen myslíš, nikde nemáš žádný důkaz, že nevaří.
Švagrová is the new tchýně. Posledních pár měsíců je to tu nejpomlouvanější člen rodiny.
@Anonymní píše:
A z restaurace to provádí jak? Co jí dojde v plastovým menu boxu přesype na talíř a dá ti to jako že to zrovna nandala ze sporáku, kde není jedinej špínavej hrnec? A jídlo z obchodu snad poznáte, však to jsou po většinou úplný blafy, kterýma se normální člověk ani nemůže chlubit.