Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká počkej to je naopak, ona kritizuje jídlo mě, ne já jí. Ona donese dobré jídlo, ale ne její.
A tebe nenapadlo, že ho možná kritizuje oprávněně? Anebo máte každá jiné chutě… To její chlubení se cizím peřím mi asi vadí míň než ta tvoje averze vůči ní s potřebou ji zdrbnout na netu a zvýšit si tím svoje sebevědomí…
@Badboda vidíš, to mě nenapadlo, že bych jí tak mohla odpovědět, kdyby se vykrucovala z receptu.
děkuji
![]()
Holky ona je fakt dáreček, kdo nezažil, kdo s ní neměl tu čest nepochopí. ![]()
@Anonymní píše:
@Badboda vidíš, to mě nenapadlo, že bych jí tak mohla odpovědět, kdyby se vykrucovala z receptu.děkuji
![]()
Slepice vysokého levlu
@Anonymní píše:
Holky ona je fakt dáreček, kdo nezažil, kdo s ní neměl tu čest nepochopí.
No já si hlavně přeju mít v životě tu čest s co nejmenším počtem dárečků jako jsi Ty. Protože to se hned tak nevidí…
@Anonymní píše:
@DoktorkaZorkaHorká tak mě kritizuje a přitom ona nevaří, něco koupi a vydává to za vlastní
a ta taky kupuješ, že to víš?
@Anonymní píše:
@berry4 málokdy. Tak člověk není blbý ne
no, víš… Teda nevíš, ale okolí ví.
@kalie píše:
Tak ji to rekni do oci a je to. Co my s tim tady?
No co co? Prachy na restaurace nema a varit neumi, kde jinde si anonymne postezovat, ze jo
?
@Anonymní píše:
To se takhle říct nedá… některý člověk právě blbý je… ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby jediný můj problém, který se švagrovýma máme byl, že mi nosí domů jídlo z restaurace/hospody a vydávají ho za vlastní nebo asi polotovar z lidlu? sekanou z globusu? tak to budou moje nejlepší kamarádky
neřeš p*čoviny.
@Anonymní píše:
Holky nestačím žasnout nad švagrovou.
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.
Evidentně to kupuješ taky, když to s takovou jistotou víš. Jen jí závidíš, to je cítít z každého příspěvku.
@Kockazvysocan
jak tě napadlo, že ji závidím? Myslíš, že mám problém jít do restaurace a koupit tam jídlo, nebo do obchodu a prezentovat, jakože jsem to vařila já? Jako, že bych jí měla závidět, že se chlubí cizím peřím?
![]()