Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Keyllah tak kdyby aspoň řekla, je to z restaurace ne ode mě. A ne to prezentovat, že to uvařila ona, že vařila tohle a tohle.Nebo že je to kupované z obchodu. A ne říct já vařila. Co je to za jednání?
třeba se stydí, že neumí vařit a má v rodině někoho, kdo vše pomluví a neúspěchy prezentuje na netu?
chuděra, vráží prachy do jídla z restaurace, které ti nosí
bych spíš zapátrala na své sebeprezentaci, když mají druzí potřebu nosit mi jídlo ![]()
@Keyllah neboj taky ji přinesu jidlo.
ať na tom holka není tak špatně ![]()
@Anonymní píše:
@Keyllah neboj taky ji přinesu jidlo.ať na tom holka není tak špatně
no jo, jenomže zatímco ona ti nosí jídlo z restaurace, ty ji nosíš doma vyrobené, kdoví jaké kvality
a navrch ji pomluvíš. Trochu nevděčný ![]()
@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel. Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?
@Anonymní píše:
@Skaiqy tak by od ní následovalo, jak to můžeš vědět? Že si na ní vymyslis a ještě by to otočila proti tobě. To je mrcha vych…á. lhala by, že to není pravda, nemáš důkazy apod..
Už bych neřešila co by řekla
řekla jsem svoje, dál neřeším, sobě jsem ulevila
ráda říkám „howgh, domluvila jsem“..
@Anonymní píše:
@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel.Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?
a to si od ní nechávaš kupovat jídlo z restaurace?
a no, pokud máš i tak potřebuji ji pomlouvat na netu, asi na tom bude něco víc, zas až tak spokojená s vlastním životem nebudeš nebo ona nebude až taková nula jak ji prezentuješ.
Každopádně bych to ukončila, myslím, že si každý udělal obrázek…
@Keyllah mě nedělá problém uvařit doma, ale ji jo. A to jí štve, tak se snaží nějak zhazovat.Na oko se mi vyrovnat, jakože ona vaří taky.
Mě je jí líto.
@Anonymní píše:
@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel. Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?
A přesto máš nutkavou potřebu dávat jí anonymní kartáč na internetu
Vozíš se po někom, kdo - jak sama říkáš - nemá vůbec nic. Ty máš proti ní všechno a stejně by ti udělalo velikou škodolibou radost, kdybys jí nachytala na švestkách a mohla jí o hlavu omlátit ještě i to kupované jídlo. Možná na povrch vypadáš proti ní dokonale, ale jsi jen prázdná nádoba. Vlastně ani ne prázdná, ale plná žluči. No tak ti gratuluju, vyhrála jsi.
@Keyllah no dovol. Nenechám, ona to přinese a ještě to prezentuje já vařila. Nikdo se jí o to neprosi.Ji štve že mám svůj dům, rodinu, děti. Tohle ona ještě nemá.
@Anonymní píše:
Takže máš statky a v hlavě duto…po tomhle tvém příspěvku má tvoje švagrová mě sympatie a obdiv, že se vůbec s tebou zahazuje…
@Anonymní píše:
Ty jsi opravdová a nefalšovaná husa.
@Keyllah tak kdyby aspoň řekla, je to z restaurace ne ode mě. A ne to prezentovat, že to uvařila ona, že vařila tohle a tohle.Nebo že je to kupované z obchodu. A ne říct já vařila. Co je to za jednání?