Falešná švagrova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.20 21:24

@Keyllah tak kdyby aspoň řekla, je to z restaurace ne ode mě. A ne to prezentovat, že to uvařila ona, že vařila tohle a tohle.Nebo že je to kupované z obchodu. A ne říct já vařila. Co je to za jednání? :think:

• Citovat
  • Upravit
41603
17.10.20 21:28
@Anonymní píše:
@Keyllah tak kdyby aspoň řekla, je to z restaurace ne ode mě. A ne to prezentovat, že to uvařila ona, že vařila tohle a tohle.Nebo že je to kupované z obchodu. A ne říct já vařila. Co je to za jednání? :think:

třeba se stydí, že neumí vařit a má v rodině někoho, kdo vše pomluví a neúspěchy prezentuje na netu? :think: chuděra, vráží prachy do jídla z restaurace, které ti nosí :roll: bych spíš zapátrala na své sebeprezentaci, když mají druzí potřebu nosit mi jídlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 21:28

@Keyllah ona už jo. :D ji to přijde normálni. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 21:32

@Keyllah neboj taky ji přinesu jidlo. :) ať na tom holka není tak špatně ;)

• Citovat
  • Upravit
41603
17.10.20 21:35
@Anonymní píše:
@Keyllah neboj taky ji přinesu jidlo. :) ať na tom holka není tak špatně ;)

no jo, jenomže zatímco ona ti nosí jídlo z restaurace, ty ji nosíš doma vyrobené, kdoví jaké kvality :think: a navrch ji pomluvíš. Trochu nevděčný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 21:38

@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel. Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?

• Citovat
  • Upravit
10073
17.10.20 21:39
@Anonymní píše:
@Skaiqy tak by od ní následovalo, jak to můžeš vědět? Že si na ní vymyslis a ještě by to otočila proti tobě. To je mrcha vych…á. lhala by, že to není pravda, nemáš důkazy apod..

Už bych neřešila co by řekla :) řekla jsem svoje, dál neřeším, sobě jsem ulevila :) ráda říkám „howgh, domluvila jsem“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
17.10.20 21:41
@Anonymní píše:
@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel.Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?

a to si od ní nechávaš kupovat jídlo z restaurace? 8o a no, pokud máš i tak potřebuji ji pomlouvat na netu, asi na tom bude něco víc, zas až tak spokojená s vlastním životem nebudeš nebo ona nebude až taková nula jak ji prezentuješ.
Každopádně bych to ukončila, myslím, že si každý udělal obrázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 21:44

@Keyllah mě nedělá problém uvařit doma, ale ji jo. A to jí štve, tak se snaží nějak zhazovat.Na oko se mi vyrovnat, jakože ona vaří taky. :lol: Mě je jí líto.

• Citovat
  • Upravit
14727
17.10.20 21:48
@Anonymní píše:
@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel. Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?

A přesto máš nutkavou potřebu dávat jí anonymní kartáč na internetu :think: Vozíš se po někom, kdo - jak sama říkáš - nemá vůbec nic. Ty máš proti ní všechno a stejně by ti udělalo velikou škodolibou radost, kdybys jí nachytala na švestkách a mohla jí o hlavu omlátit ještě i to kupované jídlo. Možná na povrch vypadáš proti ní dokonale, ale jsi jen prázdná nádoba. Vlastně ani ne prázdná, ale plná žluči. No tak ti gratuluju, vyhrála jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 21:49

@Keyllah no dovol. Nenechám, ona to přinese a ještě to prezentuje já vařila. Nikdo se jí o to neprosi.Ji štve že mám svůj dům, rodinu, děti. Tohle ona ještě nemá.

• Citovat
  • Upravit
17.10.20 21:50
@Anonymní píše:
@Keyllah víš něco ti napíšu. Ona má narozdil ode mě, úplně holou zadel. Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti. Ona nemá ani jedno z toho. Ktomu bydlí od svých rodičů 200 km daleko, protože s ní měli problémy. Ona narodil ode mě nemá vůbec nic. Stačí?

Takže máš statky a v hlavě duto…po tomhle tvém příspěvku má tvoje švagrová mě sympatie a obdiv, že se vůbec s tebou zahazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
17.10.20 21:53
@Anonymní píše:

Ty jsi opravdová a nefalšovaná husa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 22:02

@DoktorkaZorkaHorká :lol: těžko soudit, když to nemáš zažitý v realitě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 22:03

@Alriga opravdu? 8o tohle je jediné na co ses zmohla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová