Falešná švagrova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
17.10.20 17:37

Jestli tě to tak dráždí, tak se směj pod fousy, že se jí to prodraží. Ono koupit několik porcí v restauraci je finančně náročnější, než to uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
17.10.20 17:38
@Anonymní píše:
@Cenarius jako jo, máš pravdu. Ale ona jídlo koupi, jakože to vařila ona a tobě jídlo zkritizuje. Potom ještě říká zážitky kde byla na obědě, nebo večeři.

Tak jí nic nedávej ne? :D nebo jen kup sušenky ke kávě a máš to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.10.20 17:39

1. i kdyby někdo nevařil, tak pozná blafy. Je dost dobře možné, že se nad tvým vařením ošklíbá právem.

2. jsi nesnášenlivá slepice a jestli máš pocit, že jsou na tebe příbuzní zlí, tak je to primárně reakce na to, jak se k nim chováš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
@Anonymní píše:
To ona přinese v dóze, že to vařila. A potom ještě povídá zážitky jak kde dobře vaří, kde byla na večeři, obědě, jeatli už jsme tam taky byli.

No a? Jsi tak trošku praštěná ne? Je to snad úplně jedno, kde to jídlo vzala a co o tom říká. Je vidět, že máš prd co na práci, patrně i proto, že k Vám návštěvy nosí navařené jídlo, tak řešíš blbosti. A co konkrétně Tě pohoršuje na zážitcích z restaurací? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165

Ty jsi mrcha. Buď ráda, ze ti švagrová nosí jídlo nepomlouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 17:40

@Simmcaa ale zážitky mi nevadí. :) :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Pořád jsi mi neodpověděla…
To, že ona dle tebe vařit neumí, ještě automaticky neznamená, že ty vaříš chutné jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
@Anonymní píše:
@Badboda super nápad. :palec: ale ten ona by někde našla. :lol:
Přinese vždy s úsměvem, jakože aby něco sebou přinesla, jakoze taková štědrá :lol:

Však ať ho napíše před tebou 8) Říkám, zkus to brát odlehčeně, Bych z toho měla srandu, ptala se jí co tam dala za koření a občas průpovídku, žes něco podobného jedla vedle v restauraci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 17:41
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.20 17:43

@Badboda taky super nápad. Jelikož ji znám, tak už vidím její výraz a řekne.. No já si ho teď nepamatuji, jak příště přijdu tak ti ho donesu. Ona je vych… á jak mraky.

• Citovat
  • Upravit
5593
17.10.20 17:44
@Anonymní píše:

Ne? Tak proč to tady vytahuješ a pohoršuješ se nad tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.20 17:45

@DoktorkaZorkaHorká počkej to je naopak, ona kritizuje jídlo mě, ne já jí. Ona donese dobré jídlo, ale ne její. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5074
17.10.20 17:45
@Anonymní píše:

V tom pripade mas problem s vyjadrovanim. :D tak jak to podavas, tak to zni, ze ti vadi i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.10.20 17:46
@Anonymní píše:
@Badboda taky super nápad. Jelikož ji znám, tak už vidím její výraz a řekne.. No já si ho teď nepamatuji, jak příště přijdu tak ti ho donesu. Ona je vych… á jak mraky.

A Ty jsi čiskokrevná echt velitelka kurníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
17.10.20 17:48
@Anonymní píše:
@Badboda taky super nápad. Jelikož ji znám, tak už vidím její výraz a řekne.. No já si ho teď nepamatuji, jak příště přijdu tak ti ho donesu. Ona je vych… á jak mraky.

Tak to už je o lidech. Já bych se nějakým -na si ho nepamatuju-oblbnout nenechala. Tak snad ví, co vaří ne? jakože teda..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová