Chce jen mixované jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
12.12.11 12:44

Chce jen mixované

Ahoj holky
Prosím o vaše rady či zkušenosti. Malé je rok a skoro 3 měsíce. Před 2 měsící jsem ukončila mixování jídla a celkem i jedla. Ale asi tak měsíc nechce jíst oběd. Přitom moc dobře umí kousat. Z jídla vybere mrkev a ostatní hází na zem. Maso vezme do pusy a hned ho vyplivne- jakékoliv. Sní tak 20g a konec. Vždy jsem si myslela, že nemá hlad nebo jí to nechutná. Dneska jsem zkusila jídlo rozmixovat a koukala jsem kolik toho snědla. Přes 200g.

Jak dlouho jste museli mixovat a jak jste je to odnaučili. Myslím si, že už je dost velká na to, aby se jí jídlo mixovalo. Všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
12.12.11 12:47

nerostou jí zuby? Já mám nejedloše a ještě toho, co nesnese kousky. Maso musím mixnout, nebo maximálně procedit přes lis na česnek. Ostatní zeleninu už povařenou na kousky jakš takš dá. Pokud už jednou kousky jedla, myslím, že je to rozmar. Chvíli bych mixovala, aby zase našla zálibu v jídle a pak bych zase přidávala malé kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.12.11 12:49

Mixovaného snědla vždy jenou tolik než celé kousky. Jak začal jíst celé kousky tak se sněděného jídla postupně zmenšovali. Nechce se jí kousat. Nebylo to ze dne na den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.12.11 12:54

hm, to znám, sama s tím bojuju, takže neporadím, jenom si myslím, že to chce asi čas. Mě to přijde, že pro mého malého je jídlo ztráta času, takže rychle do sebe něco naházet a zase utíkat dělat kraviny. Kousání ten čas v židličce zbytečně protahuje. A když jí dáš kousek něčeho mimo jídlo tak ho pokouše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.12.11 12:57

Jo to jo. Chleba kouše, dětské sušenky taky. A kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.12.11 13:00

rok a 5 měsíců. Malej taky tak, sušenku spase, křupku ukousne, chleba a rohlík požmoulá, ale v židličce ani ťuk. Ale hladké už nejí, jenom to musí být na malé kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.12.11 15:14

Tak mixuj a je to. Určitě to je jen nějaké období a zase to přejde. Jako prioritu vidím, aby dítě bylo syté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
13.12.11 11:54

Já teda nemixovala do hladka nikdy, jen jsem rozmačkala vidličkou a v pohodě to zvládal, sice než tu první mrkvičku apod. vzal na milost trvalo 14 měsíců, ale v pohodě, je možné že rostou opravdu zoubky a nebo se ji jen nechce:-) , a už se pokouší o krmení sama, třeba by to zabralo a snědla by to líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí