Chce jen rajčata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chce jen rajčata
Ahoj holky, já už nevím co s tou naší malou provést
. Ze syrové zeleniny chce jen rajčata - za těma by šla světa kraj
Ale pokusy jí dát něco jako papriku či okurku vždy skončily fiaskem. Vařenou zeleninu jí - v jídle, v polívce. S ovocem nemá problém, kromě kiwi jí všechno. Ale ta zelenina jí teda nejede. Jak jí mám přesvědčit? Třeba ředkvičku jí zkusím dát do tvarohové pomazky, ale co to další? Máte prosím nějaké finty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No můj syn ze syrové zeleniny nejí ani to rajče,vůbec nic.Takže má často zeleninové polívečky,tam mu to nevadí.Propašovat zeleninu do nějaké pomazánky,nebo toustu nehrozí,vždy to pozná a vyplivne,potvůrka malá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď ráda za rajčata
Ono se to časem bude různě měnit - nabízej a časem si určitě dá… My taky leccos jedli, nejedli a zase znova jo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky…malá měla období,že se cpala rajčátky a paprikou…pak chtěla jenom zelenou okurku a teď si zase ujíždí na mrkvičce…jinak když dělám polévku tak tam je zeleniny hafo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se máš, syn zas rajčata vůbec a to v žádný podobě…
k ostatní zelenině má vlažný vztah, taky se to dost mění… takže necpat, čas od času zkoušet… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucka jí zese jenom syrovou mrkev, jinou zeleninu nejí. A rajčata a papriky nejí ani vařený, takže rajská je u nás utopie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby to byla rajčata v létě ze zahrádky nebo z trhu,nemám jediné výhrady.Emička je jedla už v 8-9měsícíh,miluje je..Ale ze supermarketů bez chuti a vůně jí je kupovat nebudu a na to,abychom kupovali vždy bio nemáme..
Pokud máš kvalitní zdroj,nabízej.Přejde ho to.Později mu bude zase chutnat něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá sní z vařené taky zeleniny cokoliv. Syrové do ní dostanu jen papriku a mrkev. Rajče nesní ani ve snu,a to já rajčata miluju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase mala nesni zadnou syrovou zeleninu takze bud rada za ty rajcata.
Polevky atd ji ale syrovou neeee..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže nejsme sami
Budu jí to zkoušet dávat. Malá právě miluje všechno rajčatové, takže rajská u nás velmi v oblibě, jak klasická s masem tak jen s těstovinami. Tož snad jí nic nechybí a zachutná ji i něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maty mi jí taky jen rajčata, ale protože není problém s vařenou zeleninou (když je problémový období, vždycky se dá rozmixovat
), tak to neřeším.
Ale u nás je kouzelná jedna malá Matyho kamarádka. Maty totiž dost opičkuje, co ona dělá. Takže jak má Kája ráda okurku, Maty najednou taky
A fakt ju sní, když vidí Káju. Druhý den i bez Káji vyžaduje okurku ![]()
A předevčírem jsem do Matyho dostala syrovou mrkev, byl zvědavej, co dělám (strouhala jsem mrkev na salát - ten do pusy samozřejmě nevzal), přizvala jsem ho k přípravě, zeptal se, jestli může ochutnat a bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit