Chce naše jídlo!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nas Honzik ji vsechno s nami,akorat na kousky,ma 14 mesicu a to byl o 6 tydnu driv,takze ma teprve mesic rok.Od zeleninky,pres gulas a rizek.A kojeneckou vodu jsem nepouzivala nikdy,mame tady dobrou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj lump ted 10m už asi od půly roka nepapá mixované vždy mi to vyplivnul ven ikdyž to měl hodně hustý. ráno sbaští sám rohlíček v ručičce ho ožoudá až ho celý sbaští
nebo chlebík nakrájený na mašinky. Odpoledne též vařím a před solením to odeberu. Můj nikdy nechce ty příkrmy od hami to mi vyplivne a řve. ALe jsem za to moc ráda. Je to na maminku jak si živí miminko ale ročnímu mixovat a pokud má zoubky tak to není potřeba. Musí se učit žvýkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se zeptám.Daly by jste třináctiměsíčnímu,zelnici s paprikou a je tam párek,ten bych tedy vynechala.Měl svojí polívku,,ale tuhle ochutnal, když jsem dovařila,vztekal se,že nedám víc
Za chvíli se má vzbudit,mám dilema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila (nebo jsem vlastně ani moc řešit nemusela) jsem to tak, že jsem prostě vařila tak, aby mohl jíst to samý, co my… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych mu už dávala dospěle vypadající jídlo (nesolené, nekořeněné), našemalá má měsíců a jí všechno skoro ve stejné podobě jako já (tzn. nerozmačkané). Nejradši má, když může ohryzávat rajčata/jahody/banány/jablka a při tom mě příležitostně kousat ![]()
Kojenecká voda je zbytečná, pokud vám z kohoutku teče nezávadná voda, klidně používej tu. Já kojeneckou vodu nepoužívala nikdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Taky se zeptám.Daly by jste třináctiměsíčnímu,zelnici s paprikou a je tam párek,ten bych tedy vynechala.Měl svojí polívku,,ale tuhle ochutnal, když jsem dovařila,vztekal se,že nedám vícZa chvíli se má vzbudit,mám dilema
Určitě bych mu ji dala,pokud by to nebylo nějak pálivé,a klidně i s párkem.Malý sní párek jen na plátky,tlustý kousky mi plive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky už dávám synovi víceméně vše co máme my, když to jde, odeberu před ochucením, když nejde, tak dám ochucené. Pokud vařím jen pro něj, tak to nesolím. Jinak jí třeba i knedlo zelo (u tchýně
), někdy i něco v restauraci, třeba brambory mírně lízlé omáčkou (pokud nejde jinak). Nedávám mu ale nic smaženého, hodně mastného, uzeniny, paštiky atd… a vyhýbám se i kuřecímu masu z obchodu.
A sladké taky miluje, doma toho teda moc nemá, ale u tchýně si to vždy vynahradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JankaF píše:
No já už jsem mu to nemixovala úplně - měl v tom kousky a třeba těstoviny jen pokrájený! spíš mě překvapilo, jak si sám řekl, že už by to chtělo nějakou větší změnu!a taky mu pořád vařím zvlášť v kojenecký vodě..myslíte, že teda už od roka se nemusí? nechat ji třeba jen na čajíky? máme bybičku a dědu (tchýňáky), který by mu dávali nejradši ochutnat kde co a to mi zas taky přijde až extrém..ale vypadá to, že si klučík řekne sám, na co má chuťku!
Mno, mně zase přijde extrém vařit ročnímu dítěti z kojenecké vody. ![]()
Holka jí v zásadě to, co my. Kvůli ní jsme přestali solit a pepřit, nebo jen tak „aby se neřeklo“ a zjišťuju, jak ta jídla jsou chutná i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme si dnes dali obídek úplně společnej!!!!brambory s máslem - k tomu zeleninka a krůtí masíčko. měli jsme oba úplně stejně na talíři a to bylo spokojenosti!!!!
a s tou vodou - mně to na ty úplně první polívečky radila dr. a já už jsem tak teda vařila automaticky i dál. ale je fakt, že mi tu z kohoutku máme taky dobrou, takže to asi nebudu zbytečně řešit!
spíš se těším, až oznámím manželovi, že od teď jíme všichni stejně! = zdravě! pěkně hodně zeleniny atd., to bude koukat!!! ale ono mu to vůbec neuškodí!!!!
a co by pro synka neudělal, že…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám že jsou všichni stejní loudilové já jsem se dnes taky musela rozdělit o rajskou i když teda dost nerada,ale byl urputnější tak sprásknul 1 knedlík a byl klid.A míříme skokojeně do hajan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit