Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A kdyz on ti rekne, ze te miluje, jak odpovíš? Me tohle vynucování projevu lásky prijde divné, bud to funguje nebo ne.
@Alušáček píše: Více
Nikdy to neřekl, asi čeká dřív na mě, ale já spíš koukám na činy, než slova. Nikdy jsem to nikomu neřekla. Mým jazykem lásky prostě nejsou slova ujištění…tak jsem mu to chtěla dát najevo alespoň při intimních chvilkách, když o to stojí. Prostě činy, ne slovy. Ale jak tak koukám, zeptám se spíš googlu. Ten mě soudit nebude.
@Alušáček píše: Více
Taky to vnímám spíš z těch každodenních činností, než že by to říkal. Asi to nejprve očekává ode mě, ale jak jsem řekla, já na to úplně až tak nejsem.
Jestli ti jde o erotiku, tak bych doporučila na začátek dlouhatánskou masáž, on leží nahý na břiše, ty sedíš nahá na něm nebo trošku v pokleku, začneš šíjí, pak záda, zadek, nohy, chodidla, masírovat opravdu důkladně. Pak ho lehce hladit prsty a vlasy (jde pochopitelně jen s dlouhými),
Potom si ho otočíš, to už většinou myslí jen na to jedno, ale ty ho zase pěkně namasíruješ odshora dolů, nicméně intimní partie až naposled.
Masáž má být opravdu dlouhá, min. hodinu.
Pak bych doporučila dlouhé líbání a otlapkávání, klidně taky hodinu, jestli se muž umí ovládat, tak i se zásunem, přičemž důraz je na líbání, čas od času líný pohyb penisem, aby nezměknul, ale samotný sex má být jen třešnička na dortu. Dělali jsme před dětmi, je to pak opravdu souznění těl i duší, člověk se cítí být milován. Teď už bohužel není čas… ![]()
Popřemýšlej, jestli by se mu líbil nějaký kostým, můj ujíždí na sexy pokojské.
Je k tomu i taková prachovka z peříček, dá se výborně použít na hlazení při masáži. Oblečeš si to, přineseš víno a nějaké mňamky a zeptáš se, jestli má pán ještě nějaké přání. ![]()
A v Brně je Oroom, vyzkoušeno nemám, ale vypadá to lákavě. ![]()
To je trochu divný, on ti lásku projevuje stejně jako ty jemu, v podstatě nijak. Od tebe, ale očekává bůhví co, ať se nejdřív předvede sám.
Sex není láska. On chce něco nového v sexu? Tak ať řekne co.
@Vada píše: Více
Asi očekává, že se sama dopátrám, párkrát jsem to i zkoušela, ale nepoznala jsem jestli se mu to vůbec líbí nebo ne. Ležel, ruce za hlavou, ani se nehnul, ani nehlesnul. Mám pocit, že jsem se snažila dost, ale s ním to moc nedělalo. Prý se mu to líbilo a jen si to užíval, ale co se týká masáže, tak ta ho evidentně opravdu moc nevzrušovala. A jestli chce projevy lásky, tak jsem schopná spíš to ukázat, než to říci. Ale začít takhle celostně není špatný nápad. Víc ze sebe asi nevykřešu. Jsem schopnáze sebe vysypat něco typu, že ho zbožňuju nebo něco podobného, ale se slovem Miluji tě, mám opravdu problém. Odjakživa. Nevím proč.
Hmm, takže se taky asi moc neprojevuje, když dělá mrtvého brouka…
To musí přece člověk cítit, že ho ten druhý miluje. Já to sama od sebe taky neříkám. Maximálně jsem odpověděla, „já tebe taky”. ![]()
No a když jsme u toho sexu, tak on se k tobě chová jak?
Je pasivní a čeká co budeš dělat nebo jak se projevuje on? ![]()
Protože jestli něco vyžaduje, tak by to měl sám i opětovat.
@Černá Madonna píše: Více
Měla jsem chvíli takového přítele, prý to musíš cítit…hm a přitom byl na seznamce:-). Za mě, když to člověk neřekne ani občas, tak to prostě necítí…Nemusí říkat „miluju tě“, ale je mi s tebou hezky, jsem ráda, že tě mám, je krásné být s tebou, bylo skvělé, že jsme s e poznali atd atd. Pokud někdo neřekne nic z toho za mě je tam problém…Samozřejmě zase nemohou být jen ta slova, ale k nim i chování…A ano když se sejdou dva, kterým je to jedno, tak to asi funguje
Vyměňte si role, lehni si jak prkno do postele a pán ať předvede tu velkou lásku.
Neříct nikomu miluju tě nebo to nikdy od nikoho neslyšet = je to smutné. A teď myslim tu milostnou lásku, ne v rámci původní rodiny nebo tak - i když tam by to mělo být automatický
Příspěvek upraven 07.10.25 v 16:20
@pisisvori píše: Více
Asi je to opravdu všechno jen o těch lidech. Někdo to prostě potřebuje slyšet a pro jiného to není až tak podstatné.
Já jsem se takových krásných slovních vyznání lásky, ve svém životě naposlouchala už celkem dost a stejně skutek utek. Kurvili se všude, kde jen mohli, nestyděli se mi dívat do očí a přitom říkat „lásko, víš jak moc tě miluju”. ![]()
Nevím no, já si myslím, že třeba konkrétně ve mně, se dá číst jak v otevřené knížce i beze slov. Proto nedokážu ani lhát, protože by to na mě hned každý poznal. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Ano a proto jsme psala, že tam musí být oboje…kurvit všude se může přesně stejně i ten co to neříká…Ale řeči „musíš to cítít, jsou za mě trapné alibi, toho kdo to říká“. protoho na kom mi záleží, prostě dokážu sem tam něco udělat i nad svůj komfort…chci, aby byl šťastný…NE nedělám to pro něj jen, ale pro ten vztah…A neznamá to, že ten co to neříkal, to bude trousit kudy chodí, ale jedenkrát za čas to zvládne každý…