Chce projev lásky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
10.10.25 14:24
@pisisvori píše: Více

No já mám opravdu dojem, že se tu diskutovalo o větě Miluji tě apod., většinou nemám problém s pochopením textu. Jinak samozřejmě mu říkám, že se mu něco povedlo, že je hodný, že to pro mě udělal apod., ale totéž řeknu klidně i kolegyni, kterou nemiluji, tyhle věty pro mě nejsou vyznáním lásky. Že jsem krásná nebo že mi to sluší jsem často slýchávala i od mužů, kteří mi hypnotizovali prsa, takže to taky neberu jako důkaz lásky. Jako potěší to, to jo, ale kolegyně mi taky klidně řekne, že mi to sluší, a nemyslím, že mě miluje. A když vezme děti ven, tak mi řekne „Přijdem večer, odpočni si,“ co jiného by měl říct? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105454
10.10.25 14:31
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105454
10.10.25 14:41

Mám to stejně…taky nechápu jaký čin = miluji tě
@pisisvori
Nejde o to, že by byly oploštělé, jen se jim těžko ty city slovně vyjadřují.
Ale myslím, že když narazí na ten správný protějšek, většinou to je někdo emočně otevřenější co je nakopne a dokáže je otevřít a zamilují se, pak už to jde samo…a cítí tu potřebu ty city vyjádřit i slovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15661
10.10.25 15:34

Tak to je přece úplně jasné, že když mám za co, tak toho druhého samozřejmě pochválím a řeknu mu, že je hodný a udělal mi radost nebo mu řeknu, že jsem ráda že ho mám, protože je mi s ním hezky nebo že se mi to dneska moc líbilo (myslím tím sex) atd… Řekla bych, že takových slovních vyjádření a projevů, jak mám toho druhého ráda a miluji ho, tudíž mi na něm i záleží, je víc než dost. :P
Asi jsme se opravdu špatně pochopili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
14.10.25 08:13
@Anonymní píše: Více

V klidu..on se s tím naučí žít.

Taky žiju s ledovou královnou :D těch žen je takových víc. Na jednu stranu mu sice láska možná chybí, ale na druhou stranu je mi jasné, že ho necháváme žít jak chce a nehrozí že nesmysly. A to za to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
14.10.25 08:23
@Černá Madonna píše: Více

Přesně, takže slovní projevy " lásky" používáš, ne že ne:-). nepochopili jsme se špatně…jen ty tvrdíš, že nepotřebuješ ty slovní projevy…ale to přece není jen o teatrálním „miluju tě“. Ale prostě to tam je:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová