Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dva měsíce tu bylo to samé. Jen s tím rozdílem, ze ti před vama už měli kamaráda ![]()
Tak když by vám to vyhovovalo obou tak proč ne. Můžete zkusit třeba swingers klub.
@Anonymní píše:
Zdravim citatelky, v prvom rade vas chcem poprosit nedavat mi nalepku TROL, vsetko co pisem myslim vazne a uprimne, nemusite zachadzat do uchylnych detailov…
Takze: velmi ma laka predstava ako uspokojujeme moju zenu dvaja… ona to ma velmi rada, mame aj kopu hraciek, ale tato predstava je neco uplne ine…
Zena o mojich tuzbach vie a sex bez toho aby som jej hovoril ako sa venuje jednemu a ja som zo zadu ani nemame… ju tato predstava tiez velmi laka ale na druhej strane ma ten problem, ze by sa mi citila byt neverna aj keby to chcem ja a som pri tom…
Velmi sa milujeme a chcem jej dopriat vsetko, Samozrejme nevera by pre mna bola keby sa vyspi s inym bezomna… a ona sa tiez boji toho, ze casom by som chcel aj ja dve holky, lenze mna to nelaka, skor to, ked vidim muju zenu aka je spokojna
Som az tak moc divny?
Cital som si o tom viac a takych jedincov je dost vela a ziju v stastnom manzelstve, len si obcas spestria vikend trojkov…
Vase nazory? Skusenosti?
Jděte na swingers párty.
Tak pokud jste k tomu svolný oba, tak směle do toho, proč by ne. Nebojíš se ale, že vám tohle naruší vztah?
@Anonymní píše:
Zdravim citatelky, v prvom rade vas chcem poprosit nedavat mi nalepku TROL, vsetko co pisem myslim vazne a uprimne, nemusite zachadzat do uchylnych detailov…
Takze: velmi ma laka predstava ako uspokojujeme moju zenu dvaja… ona to ma velmi rada, mame aj kopu hraciek, ale tato predstava je neco uplne ine…
Zena o mojich tuzbach vie a sex bez toho aby som jej hovoril ako sa venuje jednemu a ja som zo zadu ani nemame… ju tato predstava tiez velmi laka ale na druhej strane ma ten problem, ze by sa mi citila byt neverna aj keby to chcem ja a som pri tom…
Velmi sa milujeme a chcem jej dopriat vsetko, Samozrejme nevera by pre mna bola keby sa vyspi s inym bezomna… a ona sa tiez boji toho, ze casom by som chcel aj ja dve holky, lenze mna to nelaka, skor to, ked vidim muju zenu aka je spokojna
Som az tak moc divny?
Cital som si o tom viac a takych jedincov je dost vela a ziju v stastnom manzelstve, len si obcas spestria vikend trojkov…
Vase nazory? Skusenosti?
A myslíš si, že na emiminu ho najdeš? ![]()
@Russet píše:
A myslíš si, že na emiminu ho najdeš?
Třeba najde, vždyť je tady zaregistrovaných několik mužů.
@free333 @Ram16G @Mango_Lassi
@Russet píše:
A myslíš si, že na emiminu ho najdeš?
Myslím, že tu nehledá, spíš se „chlubí“. Veřejné ponížení je v podstatě součást cuckoldry.
Trosku sa aj bojim, ze by sa jej to zapacilo az moc a zacala by to praktizovat bezomna…
a k tym swingers… obaja nikam nechodime, iba do prace a domov, nemame ziadnych kamaratov iba kolegov a ani nam to nechyba… zena je velmi hanbliva a jedina moznost ako to realizovat je aby mala zaviazane oci…s tym suhlasi a laka ju ta predstava, ale nechce to doma… tak keby ju zoberiem niekam na hotel, tak by hned vedela, ze sa nieco deje, pretoze nikam nechodime a zrazu na hotel… skor by som chcel radu ako to na nu nachystat ![]()
@MrsNorris píše:
Myslím, že tu nehledá, spíš se „chlubí“. Veřejné ponížení je v podstatě součást cuckoldry.
to nie, zeny si vazim, obzvlast priatelku… a neviem cim by som sa akoze mal chvalit…
@Martanko píše:
to nie, zeny si vazim, obzvlast priatelku… a neviem cim by som sa akoze mal chvalit…
Nerozumím ani slovu.
Nepsala jsem, že si nevážíš žen/ženy.
Ta „priatelka“ je ta samá, co byla v úvodním příspěvku „manželka“? Nebo píšeš o někom jiném?
@MrsNorris píše:
Nerozumím ani slovu.
Nepsala jsem, že si nevážíš žen/ženy.
Ta „priatelka“ je ta samá, co byla v úvodním příspěvku „manželka“? Nebo píšeš o někom jiném?
jj, manzelka…
@Klopotkova píše:
Třeba najde, vždyť je tady zaregistrovaných několik mužů.
@free333 @Ram16G @Mango_Lassi
Mango je holka.
@Martanko píše:
Jestli si své ženy vážíš, nikdy bys ji jinému „nepůjčil“. Ženská a auto se nepůjčuje.
@Russet píše:
Mango je holka.
nie nehladam, dakujem
najskor to treba nejako naplanovat… ziadne sympatie s dotycnym a mojou zenou, iba zviazane oci a dve peeera ![]()

Som az tak moc divny?
Vase nazory? Skusenosti?