Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím jsem tu nová uz dva roky se z manželem smazime o miminko, ted 7.4
2021 jsem podstoupila inseminaci beru leky gynprodyl 2 krát denně uz 4 po zakroku me bolí pod bříšku, o prsou ani nemluvě vim ze to muze byt temy leky ale rada bych kdyby se to povedlo mela jste některá z vás také takové podobné příznaky po inseminaci děkuji s přeji pekny den.
Příspěvek upraven 14.04.21 v 16:15
@Mishell86 je to z léků. 4. den po inseminaci jeste neni embryo ani uhnizdeny. ![]()
Fakt ho chcete?
Kdyz ctu ten tvuj prispevek, tak si rikam, jestli bychom to nemeli nechat spis na prirode.
@DandátkoP uz od te inseminaci to boli dnes uz je to 8 den po ale ty leky mi dávají zabrat.
@VitaminC píše:
Fakt ho chcete?
Kdyz ctu ten tvuj prispevek, tak si rikam, jestli bychom to nemeli nechat spis na prirode.
Souhlasim.
@VitaminC píše:
Fakt ho chcete?
Nebo si v mezidobi strihnout par mesicu distancni vyuky.
@VitaminC píše:
Fakt ho chcete?
Ne, já bych se radši ujistil, aby se to nemnozilo.
Ale tak dámy a pánové, ona je určitě cizinka a nebo to dělá ten zlej telefon.
@Mishell86 píše:
Zdravím jsem tu nová uz dva roky se z manželem smazime o miminko, ted 7.4
2021 jsem podstoupila inseminaci beru leky gynprodyl 2 krát denně uz 4 po zakroku me bolí pod bříšku, o prsou ani nemluvě vim ze to muze byt temy leky ale rada bych kdyby se to povedlo mela jste některá z vás také takové podobné příznaky po inseminaci děkuji s přeji pekny den.Příspěvek upraven 14.04.21 v 16:15
Možná by bylo lepší se o to miminko snažit, než smažit ![]()
Cokoliv neobvyklého cítíš v cyklu, kdy bereš nějaké léky, je dost pravděpodobně zaviněno těmi léky. A od 7. do 14. uběhl týden, čili 7 dní.
@Anonymní píše:
Samé užitéčné názory![]()
![]()
a u tvého příspěvku je které slovo nebo dokonce písmeno citlivá informace? ![]()
Z chování některých lidí je mi na
@VitaminC @Kriss Tina @Cenarius
Fakt to máte zapotřebí??? Ubohost
Ja znam tolik lidi, co pisou jak tatari a patri k nejlepším přátelum a známým, co mam, a naopak tolik vysokoskolsky vzdelanych tataru, kteri pisou jak Havlicek Borovský a pritom jsou to nestastni zavistivi chudacci
Radsi bych teda, aby se mnozili ti prvni, ale proti gustu ocividne… ![]()