Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adrusenka hehe tak přesně takhle jsem to měla trenkrát já
v téměř stejném věku jsem po 7 letech braní HA o prázdninách vysadila a na podzim už jsem čekala dvojčata
![]()
Ahojte všichni
chci se vás zeptat možná to jsem nepatří ale ráda bych vaší radu
S přítelem by jsme chtěli miminko a tak se o to snažíme
jenže po sexu vše ze mě výteče… Je to běžné? A otěhotněli jste? děkuji za odpověď ![]()
Ahojda, taky se přidám, první měsíc se snažíme o druhé
jsem čerstvě po vysazení. Tak uvidíme, za jak dlouho se podaří..jinak mám doma 5leteho raubíře ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte všichnichci se vás zeptat možná to jsem nepatří ale ráda bych vaší radu
S přítelem by jsme chtěli miminko a tak se o to snažímejenže po sexu vše ze mě výteče… Je to běžné? A otěhotněli jste? děkuji za odpověď
Ahojda, ano, to je normální..i tak, se dá otehotnět ![]()
@vedma007 píše:
@adrusenka hehe tak přesně takhle jsem to měla trenkrát jáv téměř stejném věku jsem po 7 letech braní HA o prázdninách vysadila a na podzim už jsem čekala dvojčata
![]()
Pane jo tak to rychlovka
od manzela bratrovi se letos narodila dvojčata:) tak uvidíme jak dopadneme my ![]()
Ahojky. Chci jse zeptat, když jsem byla oplodněná 27.7. a jdu ke gynekologovi 30.7. v úterý, mohl by zjistit že jsem těhotná? Ale jsem nedočkava a chci vědět jestli by to gynekolog zjistil dřív? ![]()
@Laska33333 ne 3 dny po potencionálním oplodnění opravdu nikdo nic zjistit nemůže
@Ginella Mně je 28 a letos jsem vysadila po 11 letech. Takže jsem hooodně zvědavá, jak to půjde. Držím pěsti!
@vedma007 Taky poznám ovulaci, je to teda dost změna oproti 11 letům s HA a řekla bych zázrak. Vnímám řeč svého těla mnohem víc. ![]()
@krysoleta já už HA od porodu neberu. Ale jo máš pravdu, že změna je to hodně velká. Když jsem poprvé poznala ovulační bolesti, uplně mě to vykolejilo, co že to jako je ![]()
@krysoleta píše:
@Ginella Mně je 28 a letos jsem vysadila po 11 letech. Takže jsem hooodně zvědavá, jak to půjde. Držím pěsti!
Já jsem po těch 8 letech taky zvědavá. Taky držím palce, ať se zadaří co nejdřív. ![]()
Ahoj holky, tak se taky pripojuji do skupiny
je mi 27 a s pritelem jsme se rozhodli, ze si poridime miminko. Vlastne uz se vicemene tri roky nijak nechranime, ale ja uz dlouho nemam menstruaci a tak jsme to brali nejdrive jako vyhodu, ale ted naopak nam to brani, takze zkousim vsechny mozne prirodni zpusoby, jak opet ovulovat a mestruovat… a zitra jdu k lekari, tak snad i zacneme resit pricinu… nikdy bych neverila, jak realne ty ‘biologicke hodiny’ jsou a jak moc budu jednou po miminku touzit… Vsem preji hodne stesti pri snazeni a tesim se na pozitivni prispevky!
![]()
@Pol.Pet píše:
Ahoj holky, tak se taky pripojuji do skupinyje mi 27 a s pritelem jsme se rozhodli, ze si poridime miminko. Vlastne uz se vicemene tri roky nijak nechranime, ale ja uz dlouho nemam menstruaci a tak jsme to brali nejdrive jako vyhodu, ale ted naopak nam to brani, takze zkousim vsechny mozne prirodni zpusoby, jak opet ovulovat a mestruovat… a zitra jdu k lekari, tak snad i zacneme resit pricinu… nikdy bych neverila, jak realne ty ‘biologicke hodiny’ jsou a jak moc budu jednou po miminku touzit… Vsem preji hodne stesti pri snazeni a tesim se na pozitivni prispevky!
![]()
Ahoj.
Páni, to jsi vysadila prášky a nemáš takhle dlouho menstruaci? 😲 Taky přeji hodně štěstí. ![]()
@Pol.Pet ahojky
tak dlouho nemáš menstruaci?
a jinak ano, biologické hodiny opravdu fungují.. mě je 28,mám 5leteho chlapečka a tam ty hodiny ještě nebyli..ale samozřejmě jsem šťastná že ho mám..ale to co se semnou děje teď..to je masakr, teď už mi bijí na poplach, člověk by tomu nevěřil, ale je to tak ![]()
@Pol.Pet no ja při prvním vysadila prášky po 10 letech a menstruace taky nikde, zjištěno PCO
takže sama od sebe taky menstruace žádná. naštěstí mě zabral Clostilbegyt a na druhý cyklus braní jsem otěhotněla
tak snad mi teď taky zabere rychle ![]()