Chceme miminko - srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4897
29.7.19 12:35

@adrusenka hehe tak přesně takhle jsem to měla trenkrát já :-D v téměř stejném věku jsem po 7 letech braní HA o prázdninách vysadila a na podzim už jsem čekala dvojčata :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 12:41

Ahojte všichni :) chci se vás zeptat možná to jsem nepatří ale ráda bych vaší radu
S přítelem by jsme chtěli miminko a tak se o to snažíme :) jenže po sexu vše ze mě výteče… Je to běžné? A otěhotněli jste? děkuji za odpověď :*

• Citovat
  • Upravit
884
29.7.19 12:43

Ahojda, taky se přidám, první měsíc se snažíme o druhé :mavam: jsem čerstvě po vysazení. Tak uvidíme, za jak dlouho se podaří..jinak mám doma 5leteho raubíře :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.7.19 12:44
@Anonymní píše:
Ahojte všichni :) chci se vás zeptat možná to jsem nepatří ale ráda bych vaší radu
S přítelem by jsme chtěli miminko a tak se o to snažíme :) jenže po sexu vše ze mě výteče… Je to běžné? A otěhotněli jste? děkuji za odpověď :*

Ahojda, ano, to je normální..i tak, se dá otehotnět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.19 13:00
@vedma007 píše:
@adrusenka hehe tak přesně takhle jsem to měla trenkrát já :-D v téměř stejném věku jsem po 7 letech braní HA o prázdninách vysadila a na podzim už jsem čekala dvojčata :lol: :lol:

Pane jo tak to rychlovka :D od manzela bratrovi se letos narodila dvojčata:) tak uvidíme jak dopadneme my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.19 13:19

Ahojky. Chci jse zeptat, když jsem byla oplodněná 27.7. a jdu ke gynekologovi 30.7. v úterý, mohl by zjistit že jsem těhotná? Ale jsem nedočkava a chci vědět jestli by to gynekolog zjistil dřív? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
29.7.19 13:34

@Laska33333 ne 3 dny po potencionálním oplodnění opravdu nikdo nic zjistit nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.7.19 13:57

@Ginella Mně je 28 a letos jsem vysadila po 11 letech. Takže jsem hooodně zvědavá, jak to půjde. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.7.19 14:02

@vedma007 Taky poznám ovulaci, je to teda dost změna oproti 11 letům s HA a řekla bych zázrak. Vnímám řeč svého těla mnohem víc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
29.7.19 14:18

@krysoleta já už HA od porodu neberu. Ale jo máš pravdu, že změna je to hodně velká. Když jsem poprvé poznala ovulační bolesti, uplně mě to vykolejilo, co že to jako je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
29.7.19 15:26
@krysoleta píše:
@Ginella Mně je 28 a letos jsem vysadila po 11 letech. Takže jsem hooodně zvědavá, jak to půjde. Držím pěsti!

Já jsem po těch 8 letech taky zvědavá. Taky držím palce, ať se zadaří co nejdřív. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.7.19 13:48

Ahoj holky, tak se taky pripojuji do skupiny :) je mi 27 a s pritelem jsme se rozhodli, ze si poridime miminko. Vlastne uz se vicemene tri roky nijak nechranime, ale ja uz dlouho nemam menstruaci a tak jsme to brali nejdrive jako vyhodu, ale ted naopak nam to brani, takze zkousim vsechny mozne prirodni zpusoby, jak opet ovulovat a mestruovat… a zitra jdu k lekari, tak snad i zacneme resit pricinu… nikdy bych neverila, jak realne ty ‘biologicke hodiny’ jsou a jak moc budu jednou po miminku touzit… Vsem preji hodne stesti pri snazeni a tesim se na pozitivni prispevky! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
30.7.19 14:52
@Pol.Pet píše:
Ahoj holky, tak se taky pripojuji do skupiny :) je mi 27 a s pritelem jsme se rozhodli, ze si poridime miminko. Vlastne uz se vicemene tri roky nijak nechranime, ale ja uz dlouho nemam menstruaci a tak jsme to brali nejdrive jako vyhodu, ale ted naopak nam to brani, takze zkousim vsechny mozne prirodni zpusoby, jak opet ovulovat a mestruovat… a zitra jdu k lekari, tak snad i zacneme resit pricinu… nikdy bych neverila, jak realne ty ‘biologicke hodiny’ jsou a jak moc budu jednou po miminku touzit… Vsem preji hodne stesti pri snazeni a tesim se na pozitivni prispevky! :srdce: :srdce:

Ahoj. :mavam: Páni, to jsi vysadila prášky a nemáš takhle dlouho menstruaci? 😲 Taky přeji hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
30.7.19 15:02

@Pol.Pet ahojky :mavam: tak dlouho nemáš menstruaci? 8o a jinak ano, biologické hodiny opravdu fungují.. mě je 28,mám 5leteho chlapečka a tam ty hodiny ještě nebyli..ale samozřejmě jsem šťastná že ho mám..ale to co se semnou děje teď..to je masakr, teď už mi bijí na poplach, člověk by tomu nevěřil, ale je to tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
30.7.19 15:26

@Pol.Pet no ja při prvním vysadila prášky po 10 letech a menstruace taky nikde, zjištěno PCO :think: takže sama od sebe taky menstruace žádná. naštěstí mě zabral Clostilbegyt a na druhý cyklus braní jsem otěhotněla ;) tak snad mi teď taky zabere rychle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí