Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
xlin píše:Tezz9 píše:Ahojky! Uz jsem tu dlouho nebyla, tak jsem nevedela, ze jsi psala
Ahojky, xlin omlouvám se přepsala jsem se. Jak jsi dopadla? Dopadlo to tak jak si chtěla?No, tak jsem v 5. tydnu momentalne podle vypoctu, takze to dopadlo snad dobre… zitra jdu na gyndu, tak se uvidi, zda je vse, jak ma byt…
A co ty?
Ahojky nic se neděje.No u nás se to teprve bude rozjíždět, momentálně mi skončila MS, tak budu čekat na ovulku, doufám že dorazí a konečně se to povede. Tak to ti moooooc gratuluju a držím pěsti ať vše vyjde jak má být!!!!
dobry den chtela bych se zeptat mam nechraneny pohlavni styk pokazde kdyz spim se svym pritelem,15.16.10 jsme spolu spaly naposled samo nechranene nebranime se tehotenstvi uz jsme aj pouzili ruzne polohy na otehotneni po jake dobe si mam udelat teh.test nebo radeji k lekari?predem dekuji za odpowed
dobry den chtela bych se zeptat mam nechraneny pohlavni styk pokazde kdyz spim se svym pritelem,15.16.10 jsme spolu spaly naposled samo nechranene nebranime se tehotenstvi uz jsme aj pouzili ruzne polohy na otehotneni po jake dobe si mam udelat teh.test nebo radeji k lekari?predem dekuji za odpowed
tomsig23 píše:
To jako, že jste spolu spali naposled včera a ptáš se kdy si dělat test?
Záleží kdy míváš ovulaci, cca 14 dní po ní by se už mohlo něco ukázat, ale jinak se testuje když se zpozdí MS. K doktorovi není důvod chodit, pokud ti nic není, dřív jak v nějakém 8 týdnu.
menstruaci nemam pravidelnou nemam treba 2mesice pak spinim 2dny normalne mam mit 7dni tento mesic jsem jeste nedostala pockam a uvidim
Testovat tak brzy nemá smysl. Asi týden před MS jsem si dělala test a byl negativní, i když něco mi říkalo, že jsem těhotná. Další jsem si dělala až když MS nešla a pořád mě bolely prsa a ten už byl jasně pozitivní. MS jsem měla nepravidelnou, ale vždy týden před mě bolely prsa. A když MS nešla a bolest nemizela tak jsem testovala.