Chceme miminko - jak dlouho může trvat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
25.8.10 12:35
xlin píše:
Tezz9 píše:
Ahojky, xlin omlouvám se přepsala jsem se. Jak jsi dopadla? Dopadlo to tak jak si chtěla?
Ahojky! Uz jsem tu dlouho nebyla, tak jsem nevedela, ze jsi psala :-) No, tak jsem v 5. tydnu momentalne podle vypoctu, takze to dopadlo snad dobre… zitra jdu na gyndu, tak se uvidi, zda je vse, jak ma byt… :-) A co ty?

Ahojky nic se neděje.No u nás se to teprve bude rozjíždět, momentálně mi skončila MS, tak budu čekat na ovulku, doufám že dorazí a konečně se to povede. Tak to ti moooooc gratuluju a držím pěsti ať vše vyjde jak má být!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tomsig23
17.10.11 17:52

tehotenstvi

dobry den chtela bych se zeptat mam nechraneny pohlavni styk pokazde kdyz spim se svym pritelem,15.16.10 jsme spolu spaly naposled samo nechranene nebranime se tehotenstvi uz jsme aj pouzili ruzne polohy na otehotneni po jake dobe si mam udelat teh.test nebo radeji k lekari?predem dekuji za odpowed

• Citovat
  • Upravit
tomsig23
17.10.11 17:53

tehotenstvi

dobry den chtela bych se zeptat mam nechraneny pohlavni styk pokazde kdyz spim se svym pritelem,15.16.10 jsme spolu spaly naposled samo nechranene nebranime se tehotenstvi uz jsme aj pouzili ruzne polohy na otehotneni po jake dobe si mam udelat teh.test nebo radeji k lekari?predem dekuji za odpowed

• Citovat
  • Upravit
101548
17.10.11 18:05
tomsig23 píše:

To jako, že jste spolu spali naposled včera a ptáš se kdy si dělat test?
Záleží kdy míváš ovulaci, cca 14 dní po ní by se už mohlo něco ukázat, ale jinak se testuje když se zpozdí MS. K doktorovi není důvod chodit, pokud ti nic není, dřív jak v nějakém 8 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tomsig23
17.10.11 18:16

menstruaci nemam pravidelnou nemam treba 2mesice pak spinim 2dny normalne mam mit 7dni tento mesic jsem jeste nedostala pockam a uvidim

• Citovat
  • Upravit
101548
17.10.11 18:37

Tak v tom případě bych testovala pravidelně 1× měsíčně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
17.10.11 19:29

Testovat tak brzy nemá smysl. Asi týden před MS jsem si dělala test a byl negativní, i když něco mi říkalo, že jsem těhotná. Další jsem si dělala až když MS nešla a pořád mě bolely prsa a ten už byl jasně pozitivní. MS jsem měla nepravidelnou, ale vždy týden před mě bolely prsa. A když MS nešla a bolest nemizela tak jsem testovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí