Chceme miminko - jak dlouho může trvat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
11.6.10 15:21

Ahojky Tezz, jak jsi dopadla? Ja jsem na tom trosku podobne jako Ty. Ha jsem brala 3 roky a vysadila na konci lonskeho roku a s manzelem se snazime cca ctvrt roku a zatim nic:-( Ale verim, ze to brzo prijde. Kazdopadne jsem objednana na gyndu ale az za mesic, driv nemeli volny termin (jsem v zahranici)…Hlavne to chce klid a prilis se na to nesoustredit,to je asi hlavni,ale to jde u me dost tezko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
12.6.10 11:52

Ahojky, byla jsem u několika lékařů, protože beru antikoncepci jen proto, abych mela pravidelnou menstruaci (jinak jednou za 2-3 mesice) a bylo mi řečeno, že největší šance na otěhotnění je hned ten první měsíc, pak už nevypočítám totiž plodné dny a budu se muset spoléhat asi na měření teploty (to pomohlo kamarádce se stejným problémem). Teď doberu plátíčko a od července to chceme zkusit, tak uvidíme… dám vám pak vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
14.6.10 17:51

Ahojky, zatím nijak, ptž teď už asi 14 dní špiním, a tak se na gyndu ještě nechci objednávat, počkám až to přestane. Doufám, že to přejde brzy, ptž už mě nějak nebaví čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
28.6.10 17:37

Ahojky holky, tak jsem včera přijela z pěkné dovolené, byla jsem ve Francii. Dnes jsem se už konečně dostala i k diktorovi a tem mi sdělil, že jsem v pořádku,ale jelikož mám nepravidelnou MS, tak mi nasadil na 3 měsíce antikoncepci Lindynette 20. Až ji doberu máme na to hned „vlítnout“. Máte s tím nějaká nějakou zkušenost? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.6.10 17:48

Já brala HA rok a podařilo se mi otěhotnět 2 měsíce po vysazení.A to jsem v 11ti letech byla i v lázních s gynekologickými obtížemi a moje naděje na otěhotnění v budoucnu byly minimální.A nakonec se to takhle rychle povedlo a teď jsem ve 28tt.Opravdu je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
28.6.10 17:54

Tak já ji brala 2 roky, teď jsem v prosinci vysadila a doteď to nešlo a jelkož mám neepravidelnou MS. Tak mi ji doktor nasadil. Tak snad se už pak povede, doufám, bylo by o fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.6.10 12:43

Holky, mi řikal doktor, ze pokud bude nepravidelnost po vysazeni HA (mam stejny problem), tak ze mi nenasadi znovu antikoncepci, ale jen nejake prasky na srovnani cyklu, behem kterych se da otehotnet… Tak se na to poptejte, nedovedu si moc predstavit, ze bych zase mela odlozit snazeni o mimi o nejakych par mesicu… Ja mam ted menstruaci a pak nam drzte palce :-) byla by to asi sranda, kdyby to hned v prvnim mesici vyslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.6.10 12:44

Jo, a moje kamaradka otehotnela diky mereni teploty, taky mela nepravidelnou menstruaci a nemela ani poneti, kdy ma ci nema plodne dny… tak nez znovu tu antikoncepci, tak bych zkusila mozna radeji tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
29.6.10 22:51

Já Vám nevim, no bohužel jsem ji už začla brát. My aspo%n přes ty 3 měsíce pořádně zrekonstrujeme dům,aby mimčo přišlo do nového, jen už doufám, že když ty prášky beru, že to aspoň k něčemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.6.10 19:25

Určitě bude, o tom nepochybuju! A máš pravdu v tom, že raději přivést mimi do klidu a pohody nového domova než se v těhotenství nervovat a řešit problémy s barákem. To my už máme naštěstí za sebou :-) Každopádně přeji hodně štěstí a já jsem sama zvědavá, jak to půjde rychle (snad ne pomalu) u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
30.6.10 20:31

To jo, je to totiý starý barák a potřebuje trochu opravit,tak si raději počkám, 3 měsíce zas tak strašná doba není. Tak to ti závidim, že už to máte za sebou. Přeju ti hodně štěstí a hlavně dej určitě vědět jak to s tebou vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.7.10 17:44

Tezz, diky moc :-) právě počítám každý den, kdy už to jako bude ono :-D je to docela sranda, jak člověk nemyslí pomalu na nic jiného :-D to jsem nečekala, abych pravdu řekla… A máš recht, 3 měsíce jsou v pohodě a opravené a nové je mnohem lepší. Držím palce při rekonstrukci a hlavně pevné nervy, ty budete potřebovat ze všeho nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
24.7.10 15:37

Ahojky slin, omlouvám se , že jsem tu dlouho nebyla, ale ta přestavba je docela záhul. Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
30.7.10 17:08

Ahojky, xlin omlouvám se přepsala jsem se. Jak jsi dopadla? Dopadlo to tak jak si chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.8.10 12:04
Tezz9 píše:
Ahojky, xlin omlouvám se přepsala jsem se. Jak jsi dopadla? Dopadlo to tak jak si chtěla?

Ahojky! Uz jsem tu dlouho nebyla, tak jsem nevedela, ze jsi psala :-) No, tak jsem v 5. tydnu momentalne podle vypoctu, takze to dopadlo snad dobre… zitra jdu na gyndu, tak se uvidi, zda je vse, jak ma byt… :-) A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí