Chceš do drzky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35754
30.10.20 11:34

To je těžký posoudit když nevíme v jakým kontextu to bylo, jak se u toho tvářil, jak si reagovala ty. A stejně je na tebe už starej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
30.10.20 11:45

Tak, asi záleží na situaci a na tónu jak to řekl, ale taky mi to přijde teda dost. Škoda, ze jsi mu nedala facku a ne zeptala se : ' A ty? ' Hned bys věděla jestli to bylo ze srandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
30.10.20 11:53

V jakym kontextu?
ja takovy veci taky obcas ze srandy reknu, ale ja jsem mala a roztomila, od muze by me to asi znejistilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.20 12:11

Jsou lidi, který jsou prostě takový drsný a tohle jim přijde jen jako škádlení. Jestli ses tomu ale nezasmála, tak mezi ně evidentně nepatříš a vedle takového chlapa budeš jen trpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.10.20 13:00

A jak jsi reagovala? Já jsem ten typ. co by se asi zasmál a nějak v legraci mu vysvětlil, že takhle ne, ale každý to má jinak.
Můj muž byl zvyklý říkat často „vole“, v podstatě si to neuvědomoval. Párkrát jsem ho na to upozornila a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
30.10.20 13:32

Na druhé rande se to asi nehodí, ale já si s přítelem takové věci říkám často :lol:,, Máš problém? Mám tě zbušit??" Na to většinou následuje se smíchem,,Abych nezbušil já tebe" anebo,,Ty? Taková malinká a roztomilá?"

Líbí se mi to, když oba víte, že toho druhého milujete a nemyslíte to vážně :D,, Ale neboj, stejně tě miluji :P "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.10.20 15:11

Jestli je to zatím jediná výtka, tak bych mu ještě dala šanci s vyrozuměním, že tohle není humor dle tvého gusta. Třeba pochází z prostředí, kde se takhle normálně mluví a tak to ani nevnímá, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
30.10.20 15:15

Na dalsi rande bych s nim nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 16:22

Já se s úsměvem podívala a řekla ze nechci ale podle mě viděl jak jsem byla jak oparena. Jinak žádný jiný fail neudělal :)

No počkám a uvidíme ale jako buran rozhodne není tak nevím co to mělo byt. Asi se to jiným líbilo :lol: rikal to samozřejmě v humoru a jako reakci na můj sarkasmus. Ale stejně ustřelil podle me

• Citovat
  • Upravit
12
30.10.20 21:16

V jakém kontextu to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.11.20 13:33
@Anonymní píše:
Já se s úsměvem podívala a řekla ze nechci ale podle mě viděl jak jsem byla jak oparena. Jinak žádný jiný fail neudělal :)No počkám a uvidíme ale jako buran rozhodne není tak nevím co to mělo byt. Asi se to jiným líbilo :lol: rikal to samozřejmě v humoru a jako reakci na můj sarkasmus. Ale stejně ustřelil podle me

Ještě bys mohla říct proč ti to řekl, prece to musela byt reakce na neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.20 14:12

@Uspavacka no bavili jsme se sarkasticky celou dobu, byla to proste reakce na to ze jsem ho setrela (už nevím co přesně), řekl to samozřejmě taky v humoru. Ale i tak…

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
2.11.20 16:05

Pokud to byl jeho jediny ustrel, tak bych mu jeste dala sanci. Treba jak jste spickovali, tak se zapomnel, ze nemluvi s nejakym kamosem (= citil se s tebou opravdu uvolnene) a z toho tveho opareneho vyrazu se poucil. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1028
2.11.20 16:08
@Anonymní píše:
@Uspavacka no bavili jsme se sarkasticky celou dobu, byla to proste reakce na to ze jsem ho setrela (už nevím co přesně), řekl to samozřejmě taky v humoru. Ale i tak…

tak jestli jsi ho “vysirala” (sarkasticky setrela), tak je snad ok, ze te taky setrel, ne? :mrgreen:
najdi si martyho frk se stiracim losem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.11.20 01:25

Tak takhle se snad baví učňáci, když jdou z fachy na jedno :roll: Ale na druhý rande? To je dement, co se neumí ovládat, nechci vědět až s ním budeš dál co mu ujede dalšího 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová