Chceš do drzky?

Anonymní
30.10.20 10:23

Chceš do drzky?

Tak tuto větu mi řekl muž (já 32, on 45) na druhem rande. Sice v humoru, jako ostatně vždy když jsme se bavili, ale teda zůstala jsem jen koukat a do teď nechápu.

Líbil se mi ale na to ze mi otevírá dveře snad i od auta tak pak úplný protipól a za mě úplně neadekvátní chování.

Jsem moc úzkostná nebo byste se na to vykaslaly taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35415
30.10.20 10:27

Na třetí rande bych nešla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.10.20 10:28

Nejdřív bych mu vysvětlila, že podobný věty nesnáším, odmítám akceptovat to, že takhle se mnou mluví. A nechala bych to vykrystalizovat. Někdo to bohužel považuje za normální, neznamená to, že by byl špatný člověk, jen se možná pohyboval ve společnosti, která to brala jako normu chování. Pokud je to inteligentní člověk, tak pochopí, že do normálního vztahu dvou inteligentních lidí, takový výrazy nepatří.

• Citovat
  • Upravit
9019
30.10.20 10:34

U mě by skončil. Tenhle typ humoru nesnáším :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.10.20 10:34

Narovinu mu řekni, že se takhle bavit nechceš a pokud to nepobere, neztrácej s ním čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15142
30.10.20 10:42

Ještě že v tom jeho prohlášení na druhém místě nefigurovalo slovo - ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
30.10.20 11:04
@Anonymní píše:
Tak tuto větu mi řekl muž (já 32, on 45) na druhem rande. Sice v humoru, jako ostatně vždy když jsme se bavili, ale teda zůstala jsem jen koukat a do teď nechápu.

Líbil se mi ale na to ze mi otevírá dveře snad i od auta tak pak úplný protipól a za mě úplně neadekvátní chování.

Jsem moc úzkostná nebo byste se na to vykaslaly taky?

Jako dovedu si představit, že to někdo řekne vážně v humoru… ale na mě by to i tak bylo moc. Ale já ani nemluvím sprostě, takže asi každý může mít tu míru jinde…
Bral bych to jako vykřičník, pokud jinak vše ok, na další rande bych šel, ale dával si pozor na možné další projevy podobného typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.10.20 11:13

No, na druhý rande to je síla, ale spíš bych to brala sportovně a usadila ho, že takto tedy ne.
Po pár letech vztahu to v „dobrým“ klidně říct může, taky muži řeknu „No co čumíš“, když nevěřícně kouká na učet za moje boty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
30.10.20 11:19

Moji rodiče při představení slečny měli nachystané jednohubky. A otec se zeptal: Chceš jednu, do huby? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
30.10.20 11:21

Podle mě jsi trochu přecitlivělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.10.20 11:25

My hlavne nevime, jak to bylo, kdyz to rekl.
Jestli je pouze buran, ktery se takhle bezne vyjadruje nebo to byla soucast nejake dle nej vtipne situace a chtel byt trapne vtipny. Jakym tonem to bylo receno, jak byla pouzita mimika. Takze tezko soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
30.10.20 11:26

A v jakém kontextu ti to řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
30.10.20 11:28

Řekla bych mu, že toto bylo přes čáru.
A že asi hledá spíš kámoše, než ženu… Tak že mu držíš pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
30.10.20 11:28

@Petr-33 tak to mi připomnělo jeden vtípek - mám totiž velká prsa a kolega v práci si neodpustil jakože příběh, jak jsme se dali dohromady s mým chlapem..:

Na diskotéce muž říká: „jééé, to jsou ale kozy!“… já: „chceš jednu do huby?!!“ :cert:… on: "jooo, a druhou do ruky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
30.10.20 11:33
@jiti81 píše:
@Petr-33 tak to mi připomnělo jeden vtípek - mám totiž velká prsa a kolega v práci si neodpustil jakože příběh, jak jsme se dali dohromady s mým chlapem..:Na diskotéce muž říká: „jééé, to jsou ale kozy!“… já: „chceš jednu do huby?!!“ :cert:… on: "jooo, a druhou do ruky.. :mrgreen:

k popukání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová