Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak tuto větu mi řekl muž (já 32, on 45) na druhem rande. Sice v humoru, jako ostatně vždy když jsme se bavili, ale teda zůstala jsem jen koukat a do teď nechápu.Líbil se mi ale na to ze mi otevírá dveře snad i od auta tak pak úplný protipól a za mě úplně neadekvátní chování.
Jsem moc úzkostná nebo byste se na to vykaslaly taky?
Další rande bych už neabsolvovala. Já jsem také všem vždy dávala další a další šance a jen ztrácela čas. Teď už to nedělám a ukazuje se, že dělám dobře, protože pak ty jejich reakce po slušném odmítnutí jsou ještě horší sada než předtím ![]()
@Petr-33 píše:
Moji rodiče při představení slečny měli nachystané jednohubky. A otec se zeptal: Chceš jednu, do huby?
@Morsem píše:
Další rande bych už neabsolvovala. Já jsem také všem vždy dávala další a další šance a jen ztrácela čas. Teď už to nedělám a ukazuje se, že dělám dobře, protože pak ty jejich reakce po slušném odmítnutí jsou ještě horší sada než předtím
Fakt ti staci tak malo odsoudit cloveka?
Psala, ze jinak byl gentleman a tohle bylo v ramci postuchovani se. Jako me by to taky zarazilo, o tom zadna, ale nevime, co tomu predchazelo, co rekla ona jemu. Ono nekteri lidi radi v ramci srandicek davaji peknou sodu, ale zpatky uz se jim to nelibi. Jen polemizuju.
@Silverine247 píše:
Fakt ti staci tak malo odsoudit cloveka?Psala, ze jinak byl gentleman a tohle bylo v ramci postuchovani se. Jako me by to taky zarazilo, o tom zadna, ale nevime, co tomu predchazelo, co rekla ona jemu. Ono nekteri lidi radi v ramci srandicek davaji peknou sodu, ale zpatky uz se jim to nelibi. Jen polemizuju.
Já tady každým komentář taky polemizuji. Rozhodnutí je na každém a musí se řídit tím co ví on sám a posoudit. Jen říkám, jak se já rozhoduji a jaké s tím mám zkušenosti ![]()
Příště budete ve Výměně manželek se bít jak koně, ne?
Do zadele s ním