Chceš do drzky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.11.20 01:28

Příště budete ve Výměně manželek se bít jak koně, ne? :zed: Do zadele s ním :cert:

• Citovat
  • Upravit
4.11.20 12:10

Mě by zajímal celý rozhovor… Zkus si to projet v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.11.20 14:10
@Anonymní píše:
Tak tuto větu mi řekl muž (já 32, on 45) na druhem rande. Sice v humoru, jako ostatně vždy když jsme se bavili, ale teda zůstala jsem jen koukat a do teď nechápu.

Líbil se mi ale na to ze mi otevírá dveře snad i od auta tak pak úplný protipól a za mě úplně neadekvátní chování.

Jsem moc úzkostná nebo byste se na to vykaslaly taky?

Další rande bych už neabsolvovala. Já jsem také všem vždy dávala další a další šance a jen ztrácela čas. Teď už to nedělám a ukazuje se, že dělám dobře, protože pak ty jejich reakce po slušném odmítnutí jsou ještě horší sada než předtím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.11.20 14:20
@Petr-33 píše:
Moji rodiče při představení slečny měli nachystané jednohubky. A otec se zeptal: Chceš jednu, do huby? :D
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
4.11.20 14:27
@Morsem píše:
Další rande bych už neabsolvovala. Já jsem také všem vždy dávala další a další šance a jen ztrácela čas. Teď už to nedělám a ukazuje se, že dělám dobře, protože pak ty jejich reakce po slušném odmítnutí jsou ještě horší sada než předtím :D

Fakt ti staci tak malo odsoudit cloveka? :think: Psala, ze jinak byl gentleman a tohle bylo v ramci postuchovani se. Jako me by to taky zarazilo, o tom zadna, ale nevime, co tomu predchazelo, co rekla ona jemu. Ono nekteri lidi radi v ramci srandicek davaji peknou sodu, ale zpatky uz se jim to nelibi. Jen polemizuju.

• Citovat
  • Upravit
54
9.11.20 09:07
@Silverine247 píše:
Fakt ti staci tak malo odsoudit cloveka? :think: Psala, ze jinak byl gentleman a tohle bylo v ramci postuchovani se. Jako me by to taky zarazilo, o tom zadna, ale nevime, co tomu predchazelo, co rekla ona jemu. Ono nekteri lidi radi v ramci srandicek davaji peknou sodu, ale zpatky uz se jim to nelibi. Jen polemizuju.

Já tady každým komentář taky polemizuji. Rozhodnutí je na každém a musí se řídit tím co ví on sám a posoudit. Jen říkám, jak se já rozhoduji a jaké s tím mám zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová