Chcete být hrdinkou seriálu o českých matkách?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20801
20.2.12 21:00

Chcete být hrdinkou seriálu o českých matkách?

Na žádost uživatelky IrenaHej vkládáme tuto nabídku:

Milé nastávající maminky,

hledáme hrdinky pro připravovaný dokumentární seriál České televize v režii Lindy Kallistové Jablonské.

Hledáme ženy, které budou rodit v rozmezí květen až říjen 2012.

Je jedno, jde-li o vaše první těhotenství, či už jste zasloužilou matkou. Hledáme budoucí maminky z města i venkova, nejrůznějšího věku, z nejrůznějších sociálních prostředí i s nejrůznějšími přístupy k mateřství i porodu – zajímají nás i maminky, které chtějí rodit doma, i ty, které spoléhají na pomoc zdravotnického systému. Maminky samoživitelky i zajištěné maminky obklopené početnou rodinou. Maminky, které se chtějí plně věnovat dítěti, i maminky, které hodlají mateřství skloubit s kariérou.

Pokud chcete svoje těhotenství, porod a šestinedělí zachytit prostřednictvím České televize, napište či zavolejte na uvedené kontakty.

Připojte stručné info o sobě a svém těhotenství, svém věku, místě bydliště a zázemí, cokoliv, co budete považovat za důležité nám sdělit. Nezapomeňte připojit kontakt na vás, telefonický a e-mailový. Jste-li v rané fázi těhotenství, kdy jste ještě nesdělila radostnou novinu svým blízkým, nemusíte se bát, že vás prozradíme, budeme komunikovat vždy jen přímo s vámi.

Více informací najdete na http://www.ceskatelevize.cz/matky

(Vloženo se souhlasem administrátorů eMimino.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
20.2.12 21:02

Jé, já bych se hrozně styděla :oops: Ale na pořad se těším, jsem zvědavá, jak to mají ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.2.12 21:28

Tyyy jooo,do toho bych sla s nadsenim.Ale bohuzel uz mam ted jedno male ditko a v tomto terminu se dalsi nechysta :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 21:50

Mě by tedy zajímalo jestli je to zadarmo, nebo s nějakou ,,odměnou,, (abych pak neprojela někam na určené místo peníze a nemusela do toho jenom dávat) :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
46867
20.2.12 22:29

Tak to je skoda, ze az ted, ja bych do toho hned sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.2.12 22:35

Budu rodit v srpnu, ale určitě bych neprošla kamerovými zkouškami :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
20.2.12 22:38

Jestli dostanu velkou finanční odměnu jsem ochotná do toho jít :mrgreen:
Ale muselo by to být opravdu dost na to abych se ve svém vorvaním těle a labilní po porodu nechala ukazovat v tv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.2.12 22:39
Kamča.dalmatinka píše:
Jestli dostanu velkou finanční odměnu jsem ochotná do toho jít :mrgreen:
Ale muselo by to být opravdu dost na to abych se ve svém vorvaním těle a labilní po porodu nechala ukazovat v tv :mrgreen:

Souhlas! :-)

• Citovat
  • Upravit
151
20.2.12 23:00

Tak do toho bych šla hned. Samotnou mě něco takového už napadlo , chtěla jsem taky natáčet svoje kamarádky v těhu, ale prakticky to moc reálné nebylo, kvůli práci a povinnostem.....škoda, termín mám za týden. Kdo můžete , běžte do toho. Zkušenost k nezaplacení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 23:13

Jako všechno jo, ale natáčení při porodu, to si neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
20.2.12 23:16

Tak tak, já bych jim tam klidně odvykládala, jak to mám s partnerem, kariérou, finanční situací, ale aby mě někdo točil, když budu těsně po porodu…

• Citovat
  • Upravit
5644
21.2.12 09:17

ja bych do toho i sla ale co bych nechtela aby me prolejzali a nataceli barak, jisty lide nemusi vedet co vse tu mame 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.2.12 09:24

no kdyby z toho bylo na novou koupelnu tak proč ne :lol: pak se na to za 10let kouknout a zasmát se jaký to bylo :) jo jen mi chybí ta odvaha potřebovala bych popostrčit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.2.12 15:54

Milé nastávající maminky, účast v pořadu je samozřejmě honorována. Ohledně podrobností natáčení, co by se natáčelo a co ne, bychom se určitě domluvili. Irena Hejdová, scénáristka projektu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 18:56
IrenaHej píše:
Milé nastávající maminky, účast v pořadu je samozřejmě honorována. Ohledně podrobností natáčení, co by se natáčelo a co ne, bychom se určitě domluvili. Irena Hejdová, scénáristka projektu :)

Jo tak pokud by šlo všechno kromě porodu tak ok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová