Chci chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.9.13 12:56

@Acinore taky to mám podobně, s tím rozdílem že děti mám dvě,7 let a 8 měsíců. Taky zato může nevěra, minulej týden jsem zjistila, že se tahá s mladou kočkou, okamžitě jsem ho vyhodila z domu, je mi hrozně, hlavně je mi líto dětí, hlavně té maličké :,(. je mi smutno, mám strach z budoucnosti, ale zpátky už ho nechci, nebylo to poprvé co to udělal a lidi se nemění… Potřebovala bych radu od někoho, kdo si něčím podobným prošel, jak se z toho co nejrychleji dostat, protože ted mám v hlavě hroznej zmatek, nemohu se na nic soustředit, hrozně mě bolí ta zrada :poblion: kdy to přebolí???

• Citovat
  • Upravit
231
21.9.13 13:08

Ahoj holky, já se k vám přidám. Jsem rozvedená, s dětmi a taky bez chlapa… Akorát mi připadáte poněkud mladší, to já už jsem za zenitem :?
Objektivně vzato mi nic nechybí: všichni jsme zdraví, nouzí taky netrpíme, ale spokojená nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.9.13 13:11
@Anonymní píše:
@Acinore taky to mám podobně, s tím rozdílem že děti mám dvě,7 let a 8 měsíců. Taky zato může nevěra, minulej týden jsem zjistila, že se tahá s mladou kočkou, okamžitě jsem ho vyhodila z domu, je mi hrozně, hlavně je mi líto dětí, hlavně té maličké :,(. je mi smutno, mám strach z budoucnosti, ale zpátky už ho nechci, nebylo to poprvé co to udělal a lidi se nemění… Potřebovala bych radu od někoho, kdo si něčím podobným prošel, jak se z toho co nejrychleji dostat, protože ted mám v hlavě hroznej zmatek, nemohu se na nic soustředit, hrozně mě bolí ta zrada :poblion: kdy to přebolí???

Něco podobného jsem zažila, nevěra tři měsíce po svatbě a k tomu jsem byla těhotná… Sice jsem ho vyhazovala, ale on se vrátil (asi se bál reakce okolí), doteď mě mrzí, že jsem ho nevyrazila úplně, kdyby se vrátil po čtyřech, tak bych mu možná odpustila, takhle naše manželství tím bylo poznamenáno navždycky. A kdy to přebolelo? Už si ani nepamatuju. Po pár letech mi začal být ukradený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.13 14:47

@origo Takže radíš, podle Tebe, určitě ho nebrat zpátky, že??? je mi 32, byli jsme spolu 16 let, nikoho jiného kromě jeho jsem neměla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.13 14:54

Jo a taky mám strach, že ted můžu narazit ještě na většího idiota… @origo to jsi tatím celou dobu sama, nebo je to taky čerstvé??? Mě tak připadá, jako že nemám už pro co žít, i když mám dvě krásné děti, které nadevše miluji! Nějak mi došel elán do života, nic mě neba a pořád jen přemýšlím, přemýšlím a přemýšlím…

• Citovat
  • Upravit
231
21.9.13 15:01
@Anonymní píše:
@origo Takže radíš, podle Tebe, určitě ho nebrat zpátky, že??? je mi 32, byli jsme spolu 16 let, nikoho jiného kromě jeho jsem neměla…

Jestli to neudělal poprvé, tak asi ne, ale je to na tobě. Mě mrzelo, že mu to prošlo tak lehce a celou dobu pak měl pocit, že se vlastně obětoval. Jenže těhotná, bez peněz, bez zázemí, co jsem mohla dělat… ale rozhodně jsem mu to časem vrátila i s úrokama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
21.9.13 15:03
@Anonymní píše:
Jo a taky mám strach, že ted můžu narazit ještě na většího idiota… @origo to jsi tatím celou dobu sama, nebo je to taky čerstvé??? Mě tak připadá, jako že nemám už pro co žít, i když mám dvě krásné děti, které nadevše miluji! Nějak mi došel elán do života, nic mě neba a pořád jen přemýšlím, přemýšlím a přemýšlím…

Právě že je to už strašně dlouho a celou dobu jsme se v tom plácali.. teď zpětně vidím, že jsem to měla ukončit, dokud jsem byla mladá ;) jako ty…
A co on na to, když si ho vyhodila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 15:54

Holky lék na to není. Bolest pořád je, ale je potřeba dívat se jinak. Myslet pozitivně. Neumím vám to vysvětlit sama jsem byla v dlouhé době v beznaději a šílené depresi. A je to 1,5 roku, naučila jsem se přijmout jak to je, žít svůj život jakej je a vážit si všeho. A koukat se pozitivně. A nelituju, už ne.
Určitě to taky zvládnete.
Mi s ex. měli krásnej vztah, ale pak jsme se rozhodli pro bráchu k Lukáškovi a vyšlo to hned. Byli jsme rádi. Ale on najednou začal bejt jinej, nechtěl si povídat, chtěl jen klid… začal být agresivní, nic se mu nelíbilo. Pak jsem zjitila nevěry a to dost hnusným způsobem. Sliboval, sliboval a stejně to nedopadlo. Odešla jsem s tím že at se rozmyslí jestli nás vlastně chce. Blbeček. Nechtěl, vzal to spíš jako že už si může v klidu užívat.
Pocit zrady, vyhoření, zničení všeho to znám ale musíte se s tím porprat zvládnete to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 15:57

Jo a jinak e mi 23 :lol: na svůj věk jsem toho zvládla už dost co :-D. Podle veřejného mínění jsem prostě blbá :D. Ale já si to nemyslím. Chtěla jsem rodinu, brzo.. že si vyberu špatně to už tak lehké není poznat. Ale za děti jsem ráda že je mám brzo :-) aspon si je užiju co nejdéle, i vnoučátek :lol: A řeknu vám že jak mám 2 chlapce neumím si představit mít holku :lol: Jsem ráda za chlapce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.13 17:25

@origo co on nato, celkem nic, nejspíš byl rád, že to konečně prasklo a může bejt sní. Ve finále mi řekl, že je to stejně moje vina, že jsem po něm stejně jen řvala a nic mi nebylo dobrý… Ano, křičela jsem po něm, ale když se Vám chlap vrací z práce domů v noci a nevíte odkud, o děti se nezajímá a jediný co semnou promluvil bylo, že řekl dobrou, tak už jsem opravdu byla zoufalá, proto u nás byli hádky na denním pořádku, ale já už jsem vážně nemohla :nevim: Ješte se mi stihl omluvit, ale dodal k tomu, že si zato můžu sama, jsem mu neměla lézt do telefonu. On si nechal všechno co si spolu plánovali a dělali v telefonu a já nato přišla tak, když jsem zjistila, že někomu v noci na záchodě smskuje a to co jsem tam vyčetla, z toho jsem se :poblion: a to vážně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.13 17:29

@TereuliJa Taky mám ten pocit, že je nakonec vlastně rád, že si může užívat sní nebo s kteroukoliv jinou a má klid, nejvíc ze všeho mě bolí ta zrada, stím se jaksi nemůžu pořád smířit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.13 20:36

Tak já si myslim, že stačí když se sejdou dva inteligentní jedinci, kteří vědí co chtějí a nehrají spolu takové ty hry typu: kočka a myš. Samozřejmě pokud zafunguje chemie, pokud jsou oba na stejné vlně, tak už je jedno jestli mu uděláte svíčkovou po měsíci nebo po půli roce. Samozřejmě chlap tak nějak musí mít pocit, že stále bojuje, ale ono na tyhle hry v reálném životě a v reálném vztahu moc čas neni :lol: A jak tu bylo řečeno, je dobré si nenechat s..t na hlavu, ale ostatně to já bych si nenechala s..t od kohokoliv jiného, ne jen od partnera. Mám svůj názor, umím si dupnout, ale zároveň jsem schopná udělat i kompromisy, ale to je běžné ve vztahu. Každý jsme ovšem nějaký a pokud si k sobě vybereš nějaký nevyrovnaný protějšek, který bude mít tak maximálně úžitek z toho, že tě může vykořisťovat, tak to asi není to pravé. Je to prostě o lidech a koho si k sobě připustíš. Ono spousty náznaků je už třeba na začátku potencionálního vztahu, jen je ženy nevnímají a nechtějí je vnímat, že to neni třeba v pořádku, nakonec se z toho vyklube rok nějakého rádoby vztahu a je z toho akorát trápení, protože ty zásadní chyby v tom vztahu se začínají objevovat. Fakt je ten, že k tomuhle názoru jsem taky došla až po jednom ošklivém vztahu, kdy jsem přesně věděla jaký typ člověka už nikdy a kdyby tam byl sebemenší náznak nějaké podobnosti s bývalým, tak pryč s tim. A rozhodně nemůžu zase tvrdit, že byla vše jeho chyba, i já udělala chyby, ale člověk se učí. A mám hlavně okolo sebe dost kamarádek, které pořád kňučí jak nemůžou najít nikoho pořádnýho, nebo, že s nima hned vytře podlahu, ale když vidím jak se chovají a co si hledají, tak se vůbec nedivim :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.13 20:41

A ještě něco, jak tu bylo řečeno, je to o tom být hlavně partneři :palec: ně někdo kdo píská a někdo kdo tancuje :nevim: takové vztahy prostě nefungují a že jich mám okolo sebe dost. Třeba Zuzka :palec:

• Citovat
  • Upravit
231
22.9.13 15:32
@Anonymní píše:
@origo co on nato, celkem nic, nejspíš byl rád, že to konečně prasklo a může bejt sní. Ve finále mi řekl, že je to stejně moje vina, že jsem po něm stejně jen řvala a nic mi nebylo dobrý… Ano, křičela jsem po něm, ale když se Vám chlap vrací z práce domů v noci a nevíte odkud, o děti se nezajímá a jediný co semnou promluvil bylo, že řekl dobrou, tak už jsem opravdu byla zoufalá, proto u nás byli hádky na denním pořádku, ale já už jsem vážně nemohla :nevim: Ješte se mi stihl omluvit, ale dodal k tomu, že si zato můžu sama, jsem mu neměla lézt do telefonu. On si nechal všechno co si spolu plánovali a dělali v telefonu a já nato přišla tak, když jsem zjistila, že někomu v noci na záchodě smskuje a to co jsem tam vyčetla, z toho jsem se :poblion: a to vážně…

Tak jsetli reagoval takto, tak můžeš být ráda, že ses takového zmetka zbavila. Kdy se to stalo? Je to hodně čerstvé? A o děti jeví zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.13 16:18

@origo je to teprve týden, má rád, chce si je brát, kdykoliv to dovolím… já se ted nejvíc rvu stím, že vidím jak je spokojený, aspoň mi to tak připadá :( příští víkend mu chci dát obě děti i tu malinkou, někam si vyrazím mezi lidi, jen mám strach že mi bude po dětech smutno :nevim: jak se nezbláznit, jak zachovat chladnou hlavu, když to tak strašně bolí :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky