Chci chlapa

2090
20.9.13 23:52

chci chlapa

:,( Buh vi jake semetriky chlapa maji a ja hov. Co jsem dělala špatně už vím no moc jsem se o něj starala… vycházela mu vstříc.. a chtěla jsem za to na oplátku třeba něco.. jako že mě někam vezme, nebo si se mnou popovídá.. né prostě. Jsem blbá ted ma nějakou která pro něj nehne vrbou a stejně jí miluje. Jako svině se mají nejlíp.
Myyslím si o sobě že sice nejsem překrásná jsem obyčejná tuctová holka co má smysl pro humor, inteligenci - i když to tak třeba nevypadá - mám ráda svůj život. myslím pozitivně. a stejně chlap nikde.
Nedávno jsem viděla ten film o Přitažlivosti vesmíru..Tajemství. Lidi to je taková blbost… opravdu tomu někdo věří? Ano začneš myslet pozitivně a myslet na dobré věci a tak. Ano je ti líp, protože se spokojíš s tím co máš a svět je krásnější, lidi milješí.. ale to jen proto že jinak myslíš. Z pohledu nezůčasněného se máš pořád stejně. :roll: Ale tak někdy to třeba vyjde někomu :lol: To jsou jako ty horoskopy taky někdy někomu vyjdou :-D.
Neříkám že nevěřím věřím na duchovno, tajmeno ale v trochu jiné formě. Ve formě budhismu, přestělování a bez materialistictví.
Prostě je to blbost to Tajemství.
Já chci tajemství jak mít chlapa, udržet si chlapa mít fajn vztah :(. Nemáte nějaké takové tajemství?
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
Je to na prd. jsem jen zoufalá z toho že prostě nemám ke komu přijít kdo mě obejme, nemám někoho kdo tě podrží. A takovéhle maličkosti… jinak je mi fajn bez chlapa jsem ráda že se s nikým nehandrkuju o výchově, o tom kam co jak kdy kudy… i když jsou to i ty maličkosti které ke vztahu patří.
Mám s toho takovou lokální depresi. :roll: :roll: :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
20.9.13 23:58

Tajemství funguje, ale musíš si umět přát správným způsobem a bude fungovat za předpokladu, že se z dané situace nemáš něco naučit… Vsichni lidé nám nastavují zrcadla a u partneru a dětí to platí dvojnásobně.

Lokální deprese :lol: :lol: Ne tu má občas každý, klidně se vybreč, postěžuj si, ale pak jdi dál, zkus zapřemýšlet nad tím, proč to tak je. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.9.13 00:02

@TereuliJa :hug: :hug: :hug:

U chlapa je důležité nedělat mu husičku, mít svůj názor, neskákat jak si myslíš že on by chtěl, opravdu většina chlapů chce mít vedle sebe rovnoceného partnera, ne hadr s kterým můžou mávat. Pokud to nějakému vyhovuje není to chlap ;) tím nechci říct nestarat se o něj, já muži klidně nandám jídlo, uvařím kávu, nevadí mi to, dělám to ráda. Ale pak jsou dny kdy se mi nechce nic, kdybych nemusela čůrat tak ani nevstanu, a můj muž přijde a postará se o jídlo pro děti, mě nevytkne ani slovo, ani kdyby bylo uprostřed obyváku hovno.
Prostě být partneři, ne šéf a podřízený ;)

Rozumím co ti chybí :hug: já měla včera blbou náladu a smutek, tak jsem se vybrečela, on mě pochoval a bylo dobře :lol:

Jestli si dobře pamatuju(změnila jsi profilovku že?) tak máš dva malé klučíky že? takže se ti možnosti nějakého „lovu“ trošku zmenšili ;) já bych se třeba nebála ani seznámení na netu :think:

P. S na té profilovce nejsi ty že ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
164
21.9.13 00:10

@TereuliJa
Napíšu ti něco podobného jako K-Black.
Jednak si pořid okamžitě urychleně knihu Proč muži milují potvory a druhý díl knihy je Proč si muži berou potvory. Jelikož teď nemáš chlapa tak pro tebe ten první díl knížky bude jako bible (myšleno s rezervou).A přečti si ji a kup si ji než budeš mít nový vztah, protože ti hodně pomůže. Ta kniha je přesně pro ženy jako jsi ty pro tzv.,,hodné holky´´, které udělají pro chlapa první poslední a strašně si myslí jak jim za to ten chlap bude vděčný, časem si je vezme a bude rodina :-D to jo to určitě. Takhle to nefunguje, a už jen to, jak ted píšeš chybí mi objětí a přitulení..prostě chybí ti chlap je špatně. Jelikož hned jakmile si ho najdeš začneš mu tyhle své touhy dávat hned najevo a on ti zdrhne znova. Víš co chlap chce, ženu která je sama sebou, ženu, kterou může dlouho získávát a poznávat, ženu, která mu uvaří první jídlo po měsíci vztahu a to ještě třeba jen toust..chlap hledá ženu, které si může vážit. Myslíš že si chlap může vážit, ženy, která pro něj udělá co mu na očích uvidí? to asi ne.Tak se nedivím, že tvůj předchozí partner právě u takové zůstal. Musíš prostě chlapovi ukázat, že u tebe není na prvním místě, že máš ráda sama sebe a i v té prvotní zamilovanosti mu dát najevo, že ty jsi ty a nehodláš kvůli němu překopat celý program.Je to nadlouho tu knihu přečti a budeš znát ta tajemství.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 00:15

@Melody To je dobrý to není na brečení. Myslím že mě už nikdy nic neublíží tolik aby to bylo na brečení. Kromě dětí teda ty mě můžou dojmout každou chvíli. :lol: Rozbrečet se můžu každej den když mi kydaj jogurt na zem, nebo mě mají na háku. :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:
Já o tom Tajemství jsem viděla půlku, pak mi to přišlo jak teleshoping, začetla jsem se do recenzí a mám jasno. Pozitivní myšlení mám, toho se nezvdám protože to pomáhá a hodně. Ale ty negativní věci se stejně dějí a dít budou. Tomu nezabráním, jenom je nevidím tak černě.

@K-Black Nejsem na tý profilovce :mrgreen: Dva malí klučíky mám. Já jsem ale takovej tupec že mě to nevadí a dělám hrozně ráda někomu radost kor partnerovi. Je to ze samolibosti.. líbí se mi ten pocit když má někdo radost.. že on má radost je mi ukradený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Ale děkuji za radu, v příštím vztahu se tomu zkusím vyvarovat. :)

Naštěstí se mi ted vzbudil prcek hlady, a to je taky lék na deprese. Když mě potřebuje a jak je u toho prsa spokojenej a ještě si točí nožíčkou :srdce: :* Ach jo jenomže už mu je rok… je třeba to brzdit to kojení. Je to částečně vina kluka protože nechce pořádně nic jíst a částečně vina moje protože ho nechci pustit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 00:19

@nela232 No to je hezké být sama sebou. Ale já jsem sama sebou. Ráda to dělám. Nechci být potvora. :lol: A já chlapi lákam na mojí luxusní svíčkovou no jsem já normální :mrgreen: Ach jo. No určitě už ten vztah budu brát jinak. Zaprvé jsou na první místě moji dva kluci a musí mě brát i s nima. A za druhé si tu knížu určitě přečtu a pokusím se se změnit.

Já vím že to v tom je. chlapi mají rádi potvory, ženy mají rádi hajzlíky :lol: a co hodný chlapy a hodný ženský… ty se nepřitahujou. A pak se světe div že je tolik samotných duší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 00:20

@K-Black Jo a profilovku jsem si změnila k oslavě změny ze závislačky na ukecnou babu AAAAAAAAAAAAaa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.9.13 00:27

@TereuliJa já ti rozumím, taky jsem byla taková, není to dobrý, opravdu ne. Kolikrát si musím i poručit že nebudu tak milá, blbá, hodná, no stejně jsem ale je to lepší ;) :mrgreen:
Svou povahu nezmněníš, prostě taková jsi, jen to trošku omezit. A chlapů je, habaděj, z toho bych žádný strach neměla. A @nela232 má pravdu, už teď je jasné že kdyby byl chlap k mání, tak zase tajtrdlíkuješ. Zkus přečíst ty knihy, já to nečetla tak nevím ;)

@TereuliJa píše:
@K-Black Jo a profilovku jsem si změnila k oslavě změny ze závislačky na ukecnou babu AAAAAAAAAAAAaa :pankac:

a udělala jsi dobře, mocinky ti to sluší :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
164
21.9.13 00:32

@TereuliJa Já jsem to napsala možná hodně odměřeně to se omouvám :-) samozřejmě můžeš chlapa lákat na svíčkovou, ale až třeba po půl roce vztahu a udělej mu ji jen za odměnu obrazně řečeno opět. Je to složitější. Věř mi lákat na jídlo můžeš, ale to každého chlapa baví jen chvilku.Se svým manželem to mám takto, když jsem se s ním seznámila bylo to naštěstí pro mě v době mého rozchodu, byl to chlap na kterém bylo vidět, že je přelétavec ale ale hrozný :-),já jelikož jsem nestála o vztah jen o to jít někam na kafe a pokecat- sex na jednu noc není nic pro mě tak jsem s ním parkárt šla spíš nuceně(což už ho přitahovalo musel mě lákat do své pasti a uhánět mě) po měsíci a půl jsem se s ním vyspala a to jsem ho hned ráno vyhodila s tím, že mám moc práce byl z toho tehdy hotovy-pak časem mi řekl, že do té doby vyhazoval ženy spíš on a dost ho to překvapilo :-),ale zároven věděl, že jsem slušná holka a nestřídám muže. Tak jsme se ještě nějakou dobu potkávali pak jsem se vrátila k byválemu. O rok později jsem si opět vzpomněla na svého nynějšího manžela s bývalým to neklapalo(to nebudu rozebírat) prostě jsem mu napsala šel hned na kafe a měli jsme milenecký vztah. CHovala jsem se tak jak jsem ti psala ano ráda tě vidím, ano ráda s tebou trávím svůj čas, ale na prvním místě jsem já pak až ty. Několikrát jsem mu i schválně zrušila schůzku, aby věděl, že nejsem stále dostupná. Po měsíci jsme se dali dohromady, po dvou jsem ho poprvé pozvala k sobě, po dvou a půl jsem uvařila po třech jsme spolu začali bydlet, přece jen znali jsme se dlouho. Bydlet tak, že jsem mu řekla chceš semnou žit, necheš? Je to na tobě do ničeho tě netlačím takových jako ty je plno, bude kdyžtak jiný. Takovým nějakým způsobem jsem mu naznačila, že nemám problém najít si jiného. COž se mu,,nelíbilo´´vzal si klíče začal semnou žít. A pak už je to o tom jak si ho udržíš. CHce to nastavit si pravidla hned, nedělat ze sebe služku stále zůstávat taková jako na začátku, svěží (i když s dětma to jde blbě já vím mám je taky) mít stále své koníčky, něco na co on nemůže. Omlouvám se za román, ale vždy mě mrzí když vy hodné ženy nemáte fajn chlapa. Nejde o to hodná být můžeš, rozdíl je v tom že potvory mají rády i samy sebe nic víc. Hodná holka se má ráda málo kdy, víc než do sebe investuje do chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.9.13 00:40

Strašně se omlouvám za pravopis a přeji dobrou noc, snad ti kniha pomůže, pomohla už hodně mým kamarádkám, jak říkám je to naše biblička, člověk se podle ní nemůže řídit ve všem, ale najdeš si tam svoje a věř, že se u ní zasměješ a řekneš si joo to jsem já taky..taková..bl..á. Já ji četla před pěti lety a furt je in. Měj se moc hezky ať najdeš brzo toho pravého, nebo spíš at nějaký chlap najde brzo v tobě tu pravou hodnou potvoru. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 00:49

@nela232 Jako máš pravdu opravdu to tak funguje. V době po rozchodu jsem s jedním klukem „randila“ a bylo ta tak jako i nuceně. Nesedl mi ohledně té fyzické chemie, ale jinak byl skvělej. Chovala jsem se docela odměřeně, a ono mu to nevadilo a jel po mě čím dál víc kluky měl rád všechno. Po půl roce jsem mu dala valé, byla to je náplast, neseděl mi a nechtěla jsem aby se trápil. Sama jsem doufala že to půjde, ale nešlo.

Určitě na to budu brát zřetel. Uvědomila jsem si z předchozího vztahu dost chyb ale takhle je ta hlavní chyba. Vždycky mi nejvíc záleželo na něm. Když byli peníze na víc vždycky jsem byla pro at si pořídí po čem touží, na mě sem se neohlížela. Doufala jsem že třeba mi to někdy vynahradí udělá něco rád pro mě.. no nevyšlo. je fakt že nejsem takový svatoušek umím být uražená :palec: ale prostě je to ponaučení a tohle to si musím vtlouct do hlavy a naučit.

Jen doufám že se někdy někdo najde kdo o nás bude stát. Aktivně nevyhledávám… Na seznamkách to je nic moc. Každý vidí jen ty děti, při těle.. a to stačí. Podle mě jsem jako celkem hezká když se snažím, děti miluju a postaram se o ně sama jeho k tomu nepotřebuju, jsem zábavná a tak no ale to už na seznamkách vidět není.

Věřím v happyend že třeba najdu nějakého singleotce na dětském hřiští.. a že jich tam chodí.. ale single asi nebudou :lol:

@K-Black Děkuji :oops: :hug: ale jsou tady větší krásky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
21.9.13 00:50

@nela232 Taky přeju dobrou noc :-) A děkuji :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.9.13 08:07
@TereuliJa píše:

Věřím v happyend že třeba najdu nějakého singleotce na dětském hřiští.. a že jich tam chodí.. ale single asi nebudou :lol:

hele, kdyz existuji single matky, musi zakonite existovat i single otcove ;)
preji hodne stesti a vetsinou se nekdo najde zrovna kdyz clovek nehleda. tak se soustred na kluky, na sve radosti, na svuj zivot a on se nekdo urcite nachomytne (jo ale mezi lidi obcas musis :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
21.9.13 08:47

@TereuliJa koukám že to máme podobně, taky by se hodila nějaká rada :) ale prcek je teď hodně malej a nemám chuť a sílu někomu vysvětlovat proč jsme samy s tak malym dítětem a přijde mi blbý si takhle brzo někoho hledat…ale do budoucna chci, musim, potřebuju :) tak třeba za deset let :lol: ale já teda byla ten rovnocenej partner, měla jsem svůj názor, dokázala jsem se o sebe postarat, i o něho, když potřeboval, nedělala jsem ze sebe neschopnou blbku…a pak mě podvedl s takovou husičkou :roll: vdanou a starší než on. Ale dávala najevo, že ho strašně potřebuje, cpala do něj prachy…takže tak.
Byl to třetí nepovedenej vztah a už tak ani nemám sílu, přijde mi že jsou všichni stejný…už si jen tak někoho do života nepustim, kor když mám prcka. A proto to radši nechám na dýl, teď jsem ještě moc jedovatá :D

• Citovat
  • Upravit
malinada
21.9.13 08:51

Já to beru tak, že se snažím dosáhnout spokojenosti za podmínek, jaké jsou - tj. bez toho chlapa, jen s dětma. Pokud se objeví nějaký chlap, bude to bonus.

Ono spoustě ženských funguje, že se staví do role chudinek a chlap je permanentně „zachraňuje“, ale nemyslím, že z dlouhodobého hlediska je to zdravý partnerský vztah. Jak si může chlap pak někoho takového vážit jako rovnoceného partnera? :nevim:

Pokud se budu stavět do jakékoliv role, tak se pak nesmím divit, ževse tak pak ke mně bude chlap tak chovat, k chudince jako k chudince, ke služce jako ke služce. A výčitky následné, že se ke mě chová jako k chudince, služce atd jsou pak už třešínka na dortu.

Já jsem žádné Tajemství neviděla, ale zní mi to zcela rozumně - být šťastná za to, co mám. Ze spokojeného člověka vyzařuje pohoda, kterou chtějí jiní sdílet, z věčného nespokojence vyzařuje jen neklid. Je přeci jedno, jak náš život hodnotí někdo zvenčí, pokud jsem já spokojená, tak mi to může být úplně fuk, jestli to někomu přijde špatné, nedostatečné…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky