Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
@TereuliJa![]()
![]()
![]()
U chlapa je důležité nedělat mu husičku, mít svůj názor, neskákat jak si myslíš že on by chtěl, opravdu většina chlapů chce mít vedle sebe rovnoceného partnera, ne hadr s kterým můžou mávat. Pokud to nějakému vyhovuje není to chlap
tím nechci říct nestarat se o něj, já muži klidně nandám jídlo, uvařím kávu, nevadí mi to, dělám to ráda. Ale pak jsou dny kdy se mi nechce nic, kdybych nemusela čůrat tak ani nevstanu, a můj muž přijde a postará se o jídlo pro děti, mě nevytkne ani slovo, ani kdyby bylo uprostřed obyváku hovno.
Prostě být partneři, ne šéf a podřízenýRozumím co ti chybí
já měla včera blbou náladu a smutek, tak jsem se vybrečela, on mě pochoval a bylo dobře
Jestli si dobře pamatuju(změnila jsi profilovku že?) tak máš dva malé klučíky že? takže se ti možnosti nějakého „lovu“ trošku zmenšili
P. S na té profilovce nejsi ty že ne?já bych se třeba nebála ani seznámení na netu
Přesně tak a co ty chceš chlapa na vše?
@TereuliJa píše:
@nela232 No to je hezké být sama sebou. Ale já jsem sama sebou. Ráda to dělám. Nechci být potvora.A já chlapi lákam na mojí luxusní svíčkovou no jsem já normální
Ach jo. No určitě už ten vztah budu brát jinak. Zaprvé jsou na první místě moji dva kluci a musí mě brát i s nima. A za druhé si tu knížu určitě přečtu a pokusím se se změnit.Já vím že to v tom je. chlapi mají rádi potvory, ženy mají rádi hajzlíky
a co hodný chlapy a hodný ženský… ty se nepřitahujou. A pak se světe div že je tolik samotných duší
Potvora je někdy fakt na… A hodně ženy snad vymřely v téhle době? ![]()
Taková snad ani neexistuje… je
to tak? ![]()
@Mojmirek63 píše:
Taková snad ani neexistuje… je
to tak?
A co to jako znamená konkrétně?
@TereuliJa píše:
@Melody To je dobrý to není na brečení. Myslím že mě už nikdy nic neublíží tolik aby to bylo na brečení. Kromě dětí teda ty mě můžou dojmout každou chvíli.Rozbrečet se můžu každej den když mi kydaj jogurt na zem, nebo mě mají na háku.
![]()
![]()
Já o tom Tajemství jsem viděla půlku, pak mi to přišlo jak teleshoping, začetla jsem se do recenzí a mám jasno. Pozitivní myšlení mám, toho se nezvdám protože to pomáhá a hodně. Ale ty negativní věci se stejně dějí a dít budou. Tomu nezabráním, jenom je nevidím tak černě.@K-Black Nejsem na tý profilovce
Naštěstí se mi ted vzbudil prcek hlady, a to je taky lék na deprese. Když mě potřebuje a jak je u toho prsa spokojenej a ještě si točí nožíčkouDva malí klučíky mám. Já jsem ale takovej tupec že mě to nevadí a dělám hrozně ráda někomu radost kor partnerovi. Je to ze samolibosti.. líbí se mi ten pocit když má někdo radost.. že on má radost je mi ukradený
![]()
![]()
. Ale děkuji za radu, v příštím vztahu se tomu zkusím vyvarovat.
![]()
Ach jo jenomže už mu je rok… je třeba to brzdit to kojení. Je to částečně vina kluka protože nechce pořádně nic jíst a částečně vina moje protože ho nechci pustit
Je to už pět let, co jsi napsala tento příspěvek, řeklo by se už dávno neaktuální. Ale našla jsem se v něm, také rada dělám jiným radost a doplacim na to.Je to ma povaha. Proto bych se rada zeptala, změnila ses za tech 5 let v něčem? Jsi ted stastnejsi?