Chci chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.11.17 15:06
@K-Black píše:
@TereuliJa :hug: :hug: :hug:

U chlapa je důležité nedělat mu husičku, mít svůj názor, neskákat jak si myslíš že on by chtěl, opravdu většina chlapů chce mít vedle sebe rovnoceného partnera, ne hadr s kterým můžou mávat. Pokud to nějakému vyhovuje není to chlap ;) tím nechci říct nestarat se o něj, já muži klidně nandám jídlo, uvařím kávu, nevadí mi to, dělám to ráda. Ale pak jsou dny kdy se mi nechce nic, kdybych nemusela čůrat tak ani nevstanu, a můj muž přijde a postará se o jídlo pro děti, mě nevytkne ani slovo, ani kdyby bylo uprostřed obyváku hovno.
Prostě být partneři, ne šéf a podřízený ;)

Rozumím co ti chybí :hug: já měla včera blbou náladu a smutek, tak jsem se vybrečela, on mě pochoval a bylo dobře :lol:

Jestli si dobře pamatuju(změnila jsi profilovku že?) tak máš dva malé klučíky že? takže se ti možnosti nějakého „lovu“ trošku zmenšili ;) já bych se třeba nebála ani seznámení na netu :think:

P. S na té profilovce nejsi ty že ne? :mrgreen:

Přesně tak a co ty chceš chlapa na vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 15:09
@TereuliJa píše:
@nela232 No to je hezké být sama sebou. Ale já jsem sama sebou. Ráda to dělám. Nechci být potvora. :lol: A já chlapi lákam na mojí luxusní svíčkovou no jsem já normální :mrgreen: Ach jo. No určitě už ten vztah budu brát jinak. Zaprvé jsou na první místě moji dva kluci a musí mě brát i s nima. A za druhé si tu knížu určitě přečtu a pokusím se se změnit.Já vím že to v tom je. chlapi mají rádi potvory, ženy mají rádi hajzlíky :lol: a co hodný chlapy a hodný ženský… ty se nepřitahujou. A pak se světe div že je tolik samotných duší :roll:

Potvora je někdy fakt na… A hodně ženy snad vymřely v téhle době? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 15:10

Chci ženu co myslí na chlapa

Taková snad ani neexistuje… je
to tak? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.11.17 18:39
@Mojmirek63 píše:
Taková snad ani neexistuje… je
to tak? :srdce:

A co to jako znamená konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
4.3.18 19:04
@TereuliJa píše:
@Melody To je dobrý to není na brečení. Myslím že mě už nikdy nic neublíží tolik aby to bylo na brečení. Kromě dětí teda ty mě můžou dojmout každou chvíli. :lol: Rozbrečet se můžu každej den když mi kydaj jogurt na zem, nebo mě mají na háku. :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:
Já o tom Tajemství jsem viděla půlku, pak mi to přišlo jak teleshoping, začetla jsem se do recenzí a mám jasno. Pozitivní myšlení mám, toho se nezvdám protože to pomáhá a hodně. Ale ty negativní věci se stejně dějí a dít budou. Tomu nezabráním, jenom je nevidím tak černě.

@K-Black Nejsem na tý profilovce :mrgreen: Dva malí klučíky mám. Já jsem ale takovej tupec že mě to nevadí a dělám hrozně ráda někomu radost kor partnerovi. Je to ze samolibosti.. líbí se mi ten pocit když má někdo radost.. že on má radost je mi ukradený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Ale děkuji za radu, v příštím vztahu se tomu zkusím vyvarovat. :)

Naštěstí se mi ted vzbudil prcek hlady, a to je taky lék na deprese. Když mě potřebuje a jak je u toho prsa spokojenej a ještě si točí nožíčkou :srdce: :* Ach jo jenomže už mu je rok… je třeba to brzdit to kojení. Je to částečně vina kluka protože nechce pořádně nic jíst a částečně vina moje protože ho nechci pustit :mrgreen:

Je to už pět let, co jsi napsala tento příspěvek, řeklo by se už dávno neaktuální. Ale našla jsem se v něm, také rada dělám jiným radost a doplacim na to.Je to ma povaha. Proto bych se rada zeptala, změnila ses za tech 5 let v něčem? Jsi ted stastnejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí