Chci dát dítě k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
9.5.21 12:40

A ty se nebojis, ze by to dite mohlo byt taky nejak postizene? Takovy dite by pak nikdo nechtěl. Sla bych na potrat. Alespon bych pak nemusela zit s pocitem, ze to dite nekde zije a ja ho dala pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
9.5.21 12:42
@Anonymní píše:
Ahoj, moc prosím, aby jste na mě hned neútočili, už tak je to pro mě těžký. S předchozícho manželství mám těžce postiženého syna, syn nechodí ani nemluví, starám se o něho 24hod v kuse. Druhý syn kterého mám už s nynějším snoubencem je autista a do toho má ještě ADHD. Snad nemusím psát, že to mám opravdu těžké. Brala jsem poctivě HA, ale přesto jsem otěhotněla. Potrat jsem razantně odmítla, mám proto své důvody… Ale nechat si dítě taky nechci, s partnerem jsem o tom mluvila, bude při mě stát ať už se rozhodnu jakkoliv. Jaká adopce je podle vás nejlepší? Přes kamarádku jsem se seznámila s homosexuálním párem, měli by o dítě zájem. Jak by to bylo, kdybychom se rozhodli dát jim dítě? V nemocnici bychom podepsali nějaké papíry a to by bylo všechno? Nemám vůbec představu jak to probíhá…

A co kdyz bude mit taky nejakou poruchu? To bys tem lidem prala?
Kdyz na potrat nechces, tak si ho nech, obzvlast, kdyz uz mas dve postizene deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8736
9.5.21 12:46

Tak pokud chcete dítě dat kamarádům, nejjednodušší bude zaslat jednoho z nich jako otce. A ty pak „jen“ dáš spuhlas s adopci, ale nevím, jak je to u homo párů…každopádně, jak už bylo zmíněno, nemáš strach, ze to dítě bude taky nemoce? Už dvě nemocné mas, s dvěma různými otci, to je nějaká zvláštní (a smutna) náhoda… neber to osobně, ale při takové anamneze bych dítě od tebe nechtěla. Ale jsou i páry, které si vezmou i nemocné dítě, to ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.21 12:51

@xkoup21 @Venetia Holky na potrat už je pozdě. Mluvila jsem o tom s těmi kluky a řekli že by si dítě vzali i kdyby bylo postižené, jeden z těch kluků má podobné postiženého bratra
jako mám já syna, pomáhá svému otci se o něho starát.

• Citovat
  • Upravit
4123
9.5.21 12:52

Vzhledem k tomu, že máš už dvě postižené děti, tak bych šla na potrat. Je to hnusne, ale bohužel to nejlepší řešení i pro to nenarozené dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.5.21 12:58
@Nicole 1234 píše:
Vzhledem k tomu, že máš už dvě postižené děti, tak bych šla na potrat. Je to hnusne, ale bohužel to nejlepší řešení i pro to nenarozené dítě :nevim:

Vzala jsi mi slova z klávesnice. Dvě děti postižené, tak privedu na svět ještě třetí. Zvaz sterilizaci když otehotnis i přes HA. 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.21 12:58

@Midaku No já právě taky vůbec nevím, jak se to všechno vyřizuje, budu se muset informovat na sociálce. Mám strach že bude i tohle dítě postižené, ale to já bohužel moc neovlivním. Kluci by si vzali i postižené dítě…

• Citovat
  • Upravit
mackA159
9.5.21 13:01
@Anonymní píše:
@Midaku No já právě taky vůbec nevím, jak se to všechno vyřizuje, budu se muset informovat na sociálce. Mám strach že bude i tohle dítě postižené, ale to já bohužel moc neovlivním. Kluci by si vzali i postižené dítě…

Myslím že jsi troll. Adopce u homosexuálních paru je teď dost probirane téma. Buď jsi troll nebo úplně blba. Máš dvě děti postižené, na potrat nechceš, ale třetího se bojíš že bude taky postižený? A ještě se ho chceš zbavit podle tebe lidsky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.21 13:04

@Nicole 1234 @mackA159 Na potrat už je pozdě. Jinak, nemáte absolutně žádné právo mě soudit, vy se o moje dítě starát nebudete, tak zklidníte hormon.

• Citovat
  • Upravit
6879
9.5.21 13:07

A co kdyz zrovna toto treti bude uplne zdrave a prinese do Vasi rodiny novou radost a stesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.21 13:10

@mackA159 Tímto jen oznamují že se s tebou dále nebudu vůbec bavit. Klidně čti dizkusi dál, ale na tvoje názory tady já nejsem zvědavá, jednou seš vyjádřila a to myslím stačí. Nemusíš mi tady desetkrát psát jak jsem hrozná a co bych měla dělat, když si to stejné nevezmu k srdci. Prosím, aby si to respektovala, pokud to respektovat nebudeš, myslím že tím akurat ukážeš na svůj charakter, o kterém se vyjadřovat teda nebudu.

• Citovat
  • Upravit
5653
9.5.21 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj, moc prosím, aby jste na mě hned neútočili, už tak je to pro mě těžký. S předchozícho manželství mám těžce postiženého syna, syn nechodí ani nemluví, starám se o něho 24hod v kuse. Druhý syn kterého mám už s nynějším snoubencem je autista a do toho má ještě ADHD. Snad nemusím psát, že to mám opravdu těžké. Brala jsem poctivě HA, ale přesto jsem otěhotněla. Potrat jsem razantně odmítla, mám proto své důvody… Ale nechat si dítě taky nechci, s partnerem jsem o tom mluvila, bude při mě stát ať už se rozhodnu jakkoliv. Jaká adopce je podle vás nejlepší? Přes kamarádku jsem se seznámila s homosexuálním párem, měli by o dítě zájem. Jak by to bylo, kdybychom se rozhodli dát jim dítě? V nemocnici bychom podepsali nějaké papíry a to by bylo všechno? Nemám vůbec představu jak to probíhá…

Proč jsi proboha připustila další těhotenství. 8o Strašná nezodpovědností promiň. Na to, jak dítě,, přepsat,, na ty kluky, by bylo lepší se ptát jinde než tady. Pokud nejsi troll, přeju Tvému dítěti hodně štěstí. Bude ho moc potřebovat.

Příspěvek upraven 09.05.21 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
9.5.21 13:16
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 @mackA159 Na potrat už je pozdě. Jinak, nemáte absolutně žádné právo mě soudit, vy se o moje dítě starát nebudete, tak zklidníte hormon.

Tak teď už pozdě je, ale předtím jsi jít na potrat mohla, ale ty jsi ho „razantně odmítla“. A s tím staráním to tak úplně pravda není. Předpokládám, že na tyhle děti se bere příspěvek na péči, posléze berou invalidní důchod atd. a to odněkuď ty peníze jít musí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.21 13:18

@Jogrr Ja počítám i s možností že bude zdravě, dokonce myslím že bude spíš zdravý než postiženy, ale nechci to nějak zakřiknout. Ale já se o něho nezvládnu starát i kdyby byl skutečně zdravý, s druhým synem když byl mladší mi pomohla moje mamka, bez ní bych to vůbec nezvládla, ale ta už bohužel není mezi námi. Partner by mi pomoct nemohl má dvě práce. S tchýni se nebavime, moje rodina a kamarádky by mohli pomoct jen občas a to spíš v domácnosti, než s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.21 13:26

@Nicole 1234 Na tohle já už nemám žádný slova, asi jen to že se mi z tebe chce :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky