Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak maleho mi vezme? Dite je stejne tak jeho jako tvoje, ma na nej stejny narok
.
Jako prvni bych hlavne resila bydleni. Mas kam jit? Kde mas TP? Uzivis se sama s ditetem? A pak bych se obratila na nejblizsi socialku. Pokud te pritel psychicky tyra, tak hlavne pryc co nejdriv. Nez te zacne tyrat i fyzicky.
@Anonymní píše:
Chci odejit od pritele. Od narozeni ditete me se znej stal psychicky tyran a dneskem mi dosla trpelivost. Ale nevim kam se obratit, myslim tim, kde mi pomuzou/poradi co delat, kdyz mi vyhrozuje s tim ze mi maleho vezme a pod.
ach jo, kde jsem to tu jen četla jako přes kopírák.
Zkus nejdřív kontaktovat nějakou linku bezpečí, oni tě nasměrují
donalinka.cz , bily kruh bezpečí..
http://www.donalinka.cz/…mist-pomoci/
@Anonymní píše:
Chci odejit od pritele. Od narozeni ditete me se znej stal psychicky tyran a dneskem mi dosla trpelivost. Ale nevim kam se obratit, myslim tim, kde mi pomuzou/poradi co delat, kdyz mi vyhrozuje s tim ze mi maleho vezme a pod.
Psychické týrání je forma domácího násilí, zavolej na Dona linku nebo na se obrať na intervenční centrum, jsou primárně zřízené pro oběti dom. násilí a pomohou Ti možnost je i vygooglov.nějaká centrum, kde poskytují krizovou intervenci.., jinak jsi udělala první krok k osvobození, když máš sílu tomu čelit a to je dobře, držím Ti palce. ![]()