Chci odejít ale ..

Anonymní
13.8.18 00:14

Chci odejit ale ..

Chci odejit od pritele. Od narozeni ditete me se znej stal psychicky tyran a dneskem mi dosla trpelivost. Ale nevim kam se obratit, myslim tim, kde mi pomuzou/poradi co delat, kdyz mi vyhrozuje s tim ze mi maleho vezme a pod.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
13.8.18 01:24

Jak maleho mi vezme? Dite je stejne tak jeho jako tvoje, ma na nej stejny narok ;).

Jako prvni bych hlavne resila bydleni. Mas kam jit? Kde mas TP? Uzivis se sama s ditetem? A pak bych se obratila na nejblizsi socialku. Pokud te pritel psychicky tyra, tak hlavne pryc co nejdriv. Nez te zacne tyrat i fyzicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
13.8.18 05:47

A jak se projevuje to tyranstvi

• Citovat
  • Upravit
36504
13.8.18 05:50
@Anonymní píše:
Chci odejit od pritele. Od narozeni ditete me se znej stal psychicky tyran a dneskem mi dosla trpelivost. Ale nevim kam se obratit, myslim tim, kde mi pomuzou/poradi co delat, kdyz mi vyhrozuje s tim ze mi maleho vezme a pod.

ach jo, kde jsem to tu jen četla jako přes kopírák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.8.18 06:25

Zkus nejdřív kontaktovat nějakou linku bezpečí, oni tě nasměrují
donalinka.cz , bily kruh bezpečí..
 http://www.donalinka.cz/…mist-pomoci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
13.8.18 08:21
@Anonymní píše:
Chci odejit od pritele. Od narozeni ditete me se znej stal psychicky tyran a dneskem mi dosla trpelivost. Ale nevim kam se obratit, myslim tim, kde mi pomuzou/poradi co delat, kdyz mi vyhrozuje s tim ze mi maleho vezme a pod.

Psychické týrání je forma domácího násilí, zavolej na Dona linku nebo na se obrať na intervenční centrum, jsou primárně zřízené pro oběti dom. násilí a pomohou Ti možnost je i vygooglov.nějaká centrum, kde poskytují krizovou intervenci.., jinak jsi udělala první krok k osvobození, když máš sílu tomu čelit a to je dobře, držím Ti palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí