Chci se změnit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
7.3.21 15:12

@Martina84 Mám z toho uspokojení a zároveň se tak těm chlapum i mstím. Nenávidím ženy nebo chlapy co podvádějí svoje partnery a ničí svým dětem rodinu. Možná to zní zmatené, že ti chlapi svádím, ale přeci jen nikoho jsem neznásilnila, všichni se mnou šli do postele dobrovolně.

• Upravit
35925
7.3.21 15:15

Tak ten začátek jsem ti možná věřila, ale to s tím dědečkem bylo už přes čáru. Takže kapni božskou, jinak totiž adminum nedá moc práce zjistit tvou IP adresu a předat ji PČR, trestný čin zanedbání péče atd.

• načítám...
Anonymní
7.3.21 15:16

@Kazimíra Olejovka Nechci lítost, jestli to tak z mého příspěvku vypadá tak se omlouvám. Jde opravdu o to že jsem to svým dětstvím a otce který byl mnohem horší než já, chtěla vysvětlit.

• Upravit
Altavista
7.3.21 15:19
@Anonymní píše:
@Martina84 Mám z toho uspokojení a zároveň se tak těm chlapum i mstím. Nenávidím ženy nebo chlapy co podvádějí svoje partnery a ničí svým dětem rodinu. Možná to zní zmatené, že ti chlapi svádím, ale přeci jen nikoho jsem neznásilnila, všichni se mnou šli do postele dobrovolně.

Vždyť ale pak ty rodiny ničíš ty, ty jsi ten kdo je svedl, bez tebe by nejspíše jen slintali v noci do polštáře

• Upravit
4928
7.3.21 15:20

Tak ženský se tu pro mě překvapivě běžně přiznávaj k neoprávněnému dojení dávek, kradení propisek a toaleťáku v práci i k pokusům o úvěrové podvody, ale tohle je první přiznání k vraždě, co tu vidím. :dance:

• načítám...
1130
7.3.21 15:22
@Anonymní píše:
@Kazimíra Olejovka Nechci lítost, jestli to tak z mého příspěvku vypadá tak se omlouvám. Jde opravdu o to že jsem to svým dětstvím a otce který byl mnohem horší než já, chtěla vysvětlit.

Jenže tím to prostě vysvětlit nemůžeš, ti muži s tebou lezou do postele sice dobrovolně ale tak nějakým spůsobem je prostě svádíš…A ty děti? Vyrůstají jenom s mámou :potlesk: bravo.
Opravdu, musíš něco se sebou dělat.

• načítám...
Nelel12
7.3.21 15:26

Řekni tomu ženatýmu, co si byla schopná udělat všem a garantuju ti, že by se šel za roh z tebe vyzvracet a neopřel by si o tebe ani kolo :D
Nechci psát, jak by si dopadla v dřívějších dobách, kdyby si něco takovýho přiznala, ale ty nejsi na psychiatra. Fakt ne. Říká se, že každý má na světě své místo. Jaký máš ty?

• Upravit
1063
7.3.21 15:27

Bez se sverit PCR. Pak dej vedet, kolik jsi dostala. Tam budes mit cas na zmenu osobnosti.

• načítám...
56505
7.3.21 15:30

Asi zase troll. Někdo se v neděli nudí.

• načítám...
785
7.3.21 15:31
@topazio píše:

Snad jo. Doufám, že to není pravda. Leze u toho mráz po zádech.

• načítám...
56505
7.3.21 15:32
@Kirstenn píše:
Snad jo. Doufám, že to není pravda. Leze u toho mráz po zádech.
Šílený jestli je to pravda.
  • načítám...
6161
7.3.21 15:36
@topazio píše: Šílený jestli je to pravda.

A ten výčet, to je jak když vypravim manželovi, co jsem celej den delala: uvarila, uklidila, vyprala.. a tady trollik: vyspala jsem se s timhle a tamtim, znicila pár manželek, zabila dedecka…

• načítám...
Klopotkova
7.3.21 15:38
@topazio píše:

Kéž by…

• Upravit
667
7.3.21 15:40

Pokud tě ti ženáči balí sami, ty jim podržíš a pak je napráskáš, tak okej, to jediné ti vlastně schvaluji. Nesnáším nevěrníky a čím čistší vzduch bude, tím lépe se bude žít. Víc takových jako jsi ty. :lol:
Ještě bych to zakončila nějakou kastrací. 8) :lol:

A bacha, kde zveřejňuješ tyhle věci (doufám, že pravdivé), vražda je docela vážná věc. :lol:

• načítám...
aquarian
7.3.21 15:44

Nepřivolání záchranky je neposkytnutí pomoci, to se promlčuje za tři roky.
Vražda tam žádná není, to by ten infarkt musela způsobit, a to nepíše.

I kdyby to byla pravda a ne trollení, tak je tam nula nula nic.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová