Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je síla, ale nebudu soudit. Jen nechapu pohnutky, proč jdeš praskat manželkám? Máš z toho nejaky dobry pocit nebo co tě k tomu vede?
@Anonymní píše:
Nazdar lidí, po pár událostech a vážném rozhodování jsem se rozhodla že se chci změnit k lepšímu. Udělála jsem spoustu špatných věcích, mezi nejčastější patří to že jsem spala s ženatými muži, někteří kvůli mě opustili svoje rodině, některé jsem vydírála a když mi nakonec dali to co jsem chtěla, stejně jsem nakonec navštívila jejich manželky s našími společnými fotky. Dále jsem šikanovala svoje kolegyně, nebo i nevědomky svojí kamarádku která nakonec skončila v blázinci a nevypadá to že by se z něho měla v nejbližší době vrátit. Dále jsem "zabila svého dědečka " šlo totiž o to že jako bývalý podnikatel měl velké úspory, já jsem ho měla v péči jelikož byl na vozíku a celkově se o sebe sám nedokázal postarat. Jediné co jsem mu vařila byla hráchova polévka, davala jsem mu projímadlo a i léky které nepotřeboval. Když dostal infarkt, závolala jsem mu záchranku až za hodinu. Udělála jsem i další špatný věci, ale ti mi nepřijdou tak hrozný jako tyhle co jsem napsala. Asi si teď říkáte jen dvě věci, buďto že jsem troll a to vás ujišťuji že nejsem. A nebo že jsem hyena která má shořet v pekle, souhlasím že jsem hyena a až umřu tak se do pekla nejspíš dostanu. Nehodlám se tady vymlouvat nebo litovat, jen bych ráda podotkla že jsem to měla samá těžké. Když jsem byla malá, matka se na nás vysra… a utekla za svým milencem a nikdy se nás nepokoušela ani kontaktovat. Otec nás s bratrem výchoval velmi chladně, nikdy jsem od něho nešlyšela že by mi řekl že mě má rád nebo že je na mě pyšní. Jediné co ho zajímalo byly peníze a jeho milenky, troufám si tvrdit že jsem prostě po něm. Ne že by mě to omlouvám, jen říkám že mám hyenismus v krvi. Objednala jsem se k psychiatrovi, mám u něho termín za měsíc. Mezitím se pokouším změnit samá, ale popravdě mi to moc nejde. Mám teď v okolí ženatého chlapa, který mě báli a já si nemůžu pomoct, ale prostě sním filtruju. A i když se to snažím potlačit, opět mám v myslí stejný plán jako vždycky, svést ho/ nechat se svést, pořídit pár fotek a video a poslat ho jeho manželce. Napadá mě že tomu můžu předejít tak že bych napsala jeho manželce že se mnou flirtuje a přeposlala bych jí i nás "sexting ". Ale to moc nevím, udělala bych tím dobrý skutek? Nebo jen další svinarnu? Taky mě zajímá váš názor, čisté bez emocí. Myslíte že už budu vždycky taková mrcha? Nebo se přeci jen dokážu změnit?Ps, myslím že mi opravdu nemusíte psát, že jsem mrcha, dev.ka a atd. To já vím. A děkuji všem co to dočetli až sem.
Rychle citace, dokud tady ten klenot visí. ![]()
Jinak dokud spolu filtrujete, je to dobré. Problémy by se mohly dostavit, až začnete flirtovat. ![]()
Ehm ![]()
Oukej, jsi totalní pitcha… a teď něco konstruktivního. Co ti dává ničit těm chlapům život? A těm ženským?
@PaníKadrnožková píše:
Popros pana doktora, at ti zmeni prasky
Myslíš, že jsou tak silné? ![]()
No, jestli tu má někdo z dam chlapa u policie, tak doufám, že mu to dají přečíst, neb ty ses tu přiznala, žes neposkytla první pomoc dėdečkovi a nechala jsi ho zemřít.
Je to silné kafe, rozhodně nejsi normální…
@PaníKadrnožková píše:
Zjevne nedelaj, co maj
Způsobují bájné představy a umožňují přístup na internet? ![]()
Zapomenu na tu věc s tvým dědou…Nevím jestli ti to je jasné ale za to by jsi šla do vězení.
Ohledně těch ženáčů…Možná komplex nebo psychický problém…
Jdi k lékaři a nech se vyšetřit.
Ale ohledně dědy…To mi prostě ryje slzy do očí když si představím jak musel trpět…
Určitě bys to všechno měla říct psychiatrovi.
Jak už tu někdo psal, jsi nemocná! Šupem k psychologovi a psychiatrovi, ti už si s tebou snad poradí. Pokud tedy nejsi troll.
Ženáče bych ti odpustila, ale dědečka nikdy. Ničit rodiny sice není nic, čím by jsi se mohla chlubit, ale ve srovnání s tím, co jsi dědečkovi provedla, to je nic. Jsi evidentně narušená osobnost a jsem přesvědčená, že medikaci jistě dostaneš. Jen ta tě ale nespasí a bude to chtít psychoterapii.
Dívat se na blízkého člověka, který ti umírá před očima a neudělat nic…to svědčí o tvém nelidství. Přemýšlím, proč vlastně takovou diskuzi zakládáš?
Chceš se změnit, tak fajn, něco dělej…my tě tu máme litovat, protože jsi měla špatné dětství? Já ho měla taky, prošla jsem peklem a když jsem si uvědomila, že to na mě nechalo následky, vstoupila jsme do terapie, abych ten hnus nepřenášela do dalších generací. Špatné dětství může tvé chování vysvětlit, ale omluvit ho nemůže.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nazdar lidí, po pár událostech a vážném rozhodování jsem se rozhodla že se chci změnit k lepšímu. Udělála jsem spoustu špatných věcích, mezi nejčastější patří to že jsem spala s ženatými muži, někteří kvůli mě opustili svoje rodině, některé jsem vydírála a když mi nakonec dali to co jsem chtěla, stejně jsem nakonec navštívila jejich manželky s našími společnými fotky. Dále jsem šikanovala svoje kolegyně, nebo i nevědomky svojí kamarádku která nakonec skončila v blázinci a nevypadá to že by se z něho měla v nejbližší době vrátit. Dále jsem "zabila svého dědečka " šlo totiž o to že jako bývalý podnikatel měl velké úspory, já jsem ho měla v péči jelikož byl na vozíku a celkově se o sebe sám nedokázal postarat. Jediné co jsem mu vařila byla hráchova polévka, davala jsem mu projímadlo a i léky které nepotřeboval. Když dostal infarkt, závolala jsem mu záchranku až za hodinu. Udělála jsem i další špatný věci, ale ti mi nepřijdou tak hrozný jako tyhle co jsem napsala. Asi si teď říkáte jen dvě věci, buďto že jsem troll a to vás ujišťuji že nejsem. A nebo že jsem hyena která má shořet v pekle, souhlasím že jsem hyena a až umřu tak se do pekla nejspíš dostanu. Nehodlám se tady vymlouvat nebo litovat, jen bych ráda podotkla že jsem to měla samá těžké. Když jsem byla malá, matka se na nás vysra… a utekla za svým milencem a nikdy se nás nepokoušela ani kontaktovat. Otec nás s bratrem výchoval velmi chladně, nikdy jsem od něho nešlyšela že by mi řekl že mě má rád nebo že je na mě pyšní. Jediné co ho zajímalo byly peníze a jeho milenky, troufám si tvrdit že jsem prostě po něm. Ne že by mě to omlouvám, jen říkám že mám hyenismus v krvi. Objednala jsem se k psychiatrovi, mám u něho termín za měsíc. Mezitím se pokouším změnit samá, ale popravdě mi to moc nejde. Mám teď v okolí ženatého chlapa, který mě báli a já si nemůžu pomoct, ale prostě sním filtruju. A i když se to snažím potlačit, opět mám v myslí stejný plán jako vždycky, svést ho/ nechat se svést, pořídit pár fotek a video a poslat ho jeho manželce. Napadá mě že tomu můžu předejít tak že bych napsala jeho manželce že se mnou flirtuje a přeposlala bych jí i nás "sexting ". Ale to moc nevím, udělala bych tím dobrý skutek? Nebo jen další svinarnu? Taky mě zajímá váš názor, čisté bez emocí. Myslíte že už budu vždycky taková mrcha? Nebo se přeci jen dokážu změnit?
Ps, myslím že mi opravdu nemusíte psát, že jsem mrcha, dev.ka a atd. To já vím. A děkuji všem co to dočetli až sem.