Chci slevu :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
14.8.17 12:49

Přesně z tohoto důvodu jsem naprosto přestala prodávat na bazaru oblečení po dětech. Set oblečků v hodnotě minimálně 5000, vše ve výborném stavu, značkové, nošené krátce miminem jsem nabízela za 300 včetně pošty. Každý chtěl detailně nafotit, přeměřit, slevu, dobírku a bylo jasné, že nejlíp aby to bylo zadáčo a já ještě platila poštu. Udělala jsem balík a zavezla do azyláku. A mám pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.8.17 12:55

Oblečky nemám sílu rozprodávat, ale jinak ohrádku, kojeneckou váhu apod. jsme vždy prodávali, myslím, za slušnou cenu a nikdy nebyl problém, spíš bylo zájemců víc a nesmlouvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
14.8.17 12:58

@LimitedEdition Kolikrát píšu na inzerci, že výrobek jsem ochotná koupit, ale za nižší cenu. Nikdy jsem se nesetkala s odmítnutím, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.8.17 13:04

Mě spíš štvou zájemkyně, které chtějí, abych jim počkala, než jim přijde mateřská (rodičák). Když jde o pár dní, tak to chápu, většinou jsme se domluvili a všechno klaplo v pořádku. Ale jedna paní mě fakt vytočila, chtěla počkat tři týdny a pak dělala mrtvého brouka a ani se neomluvila, prostě přestala komunikovat. Věci byly sezónní a zbytečně jsem je rezervovala a doteď se mi tu válí. Ale moje chyba, chtěla jsem vyjít vstříc, vypadala na profilu solidně, aspoň je to poučení pro příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 13:08

Tohle je úplně normální. Já podnikám a zákazníci by taky chtěli všechno hned (mám pořadník) a když to nejde hned, tak at jim to udělám v neděli nebo o svátku. A slevy chtějí taky všichni.

Jak to říká známý automechanik, lidi by chtěli všechno hned, všechno zadarmo a nejlíp, aby to auto bylo nový.

To je doba blahobytu, když přijde krize, tak se rozjedou vraždy, krádeže a kanibalismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
14.8.17 13:12
@Procházející píše:
Tohle je úplně normální. Já podnikám a zákazníci by taky chtěli všechno hned (mám pořadník) a když to nejde hned, tak at jim to udělám v neděli nebo o svátku. A slevy chtějí taky všichni.

Jak to říká známý automechanik, lidi by chtěli všechno hned, všechno zadarmo a nejlíp, aby to auto bylo nový.

To je doba blahobytu, když přijde krize, tak se rozjedou vraždy, krádeže a kanibalismus.
:D :D :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
14.8.17 13:13

Ja nabízela na face booku v jedné skupince různé věci po dceři zadara a paní mi napsala jestli bych ji mohla věci dopravit, ani nepozdravila a ještě si chtěla vybrat s tím, ze zbytek bych si vzala nazpátek. V jiné skupince jsem nabízené věci (opet zdarma) slíbila paní která napsala do komentářů jako druhá, slušně pozdravila, poděkovala a paní co napsala první jen BERU, jsem neodpovedela mi přišla zpráva jaká jsem sv..e, když byla první ona. Je mi jedno komu věci dám, ale některým chybí trochu slušnosti a když neumí ani pozdravit, proč se s nima vůbec bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 13:23
@kontramatka píše: :D :D :lol: :lol: :lol:

Co se směješ? Kanibalismus je druh slevy, víš kolik se ušetří za jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
14.8.17 13:26

Já takhle jednou prodávala značkový capáčky pro cca půlroční dítě, za pár korun, syn je měl jednou na noze, takže jako nový. Ozvala se mi paní, že je bere, ale že by je potřebovala dovézt, já se toho chtěla zbavit, tak OK, že to zařídím, domluvila jsem se s mamkou, že jí to tam cestou z práce hodí. Ale paní bylo zatěžko ujít 150 metrů (ideálně, aby jí to někdo zavezl až k baráku, že :zed: :roll: ) aby mamina nemusela zajíždět na parkoviště a pak ve špičce vyjíždět, tak jsem jen mamce napsala, že se na to má vykašlat, že to za těch asi 50 korun fakt nestojí :roll: nakonec jsem je dala známýmu, co se mu narodil chlapeček a ten byl nadšenej :D po pár podobných zkušenostech jsem se na prodávání vykašlala a buďto rozdávám, dávám do kontejneru na charitu, nebo vyhazuju a mám klid :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
14.8.17 13:30
@kontramatka píše: :D :D :lol: :lol: :lol:

taky jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
14.8.17 13:33

Mamka má také internotový bazárek, už je to nějaký rok, vše je popsané přeměřené, nějaký flíček dírka napsané, taky jí kolikrát přijdou perličky typu, zda by nemohla přeměřit to a to a přitom je to v popisku napsané, nebo lidi pošlou peníze na učet ale adresu né, nebo napíšou adresu, ale nenapíšou směrovací číslo, to si ho máme vykouzlit někde? Takže sedneme k pc a hledáme s mamkou číslo podle města, no lidi jsou všelijací nejvíc mě pobavil inzerát, který byl že věnuje zdarma, a pod tím bylo napsané „možná sleva“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
14.8.17 13:33

Jééé to znám. Já chtěla ZDARMA darovat postarší kočárek po třech dětech, jen za odvoz. Bylo to trojkombinace, dokonce i s taškou a slunečníkem. Vyčistila jsem ho, vyprala, umyla. Vypsala jsem nedostatky a uvedla, že kočárek je vhodný na zahradu. Zájemců bylo několik, ale všichni měli nějaký problém - že kočárek je vybledlý, že by ho chtěli dovézt, že chtějí lepší fotky, že už je moc starý, atd.

No doprčic, dávala jsem ho zadarmo, tak asi nebude úplně v super stavu, ne? No dopadlo to tak, že jsem ho dala dětem na zahradu na zlikvidování a teď už ho čekají jen popeláři. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.8.17 13:34

Ja jsem pracovala v hotelu, takze tech zadosti o slevu bylo spousta, ale nektera oduvodneni byly fakt perly :roll:
1. chteli slevu, protoze si pan susil na topeni trenky a o to topeni si je umazal, ehm.
2. Na akcni balicek 2+1 dite zdarma prijeli dva dospeli bez ditete a chteli slevu, jako ze kdyz to dite s sebou nemaji, tak nam vlastne usetrili za jidlo a tak. A to se mi nestalo jenom jednou :think:
3. V prosinci bylo malo snehu a byl omezeny provoz lyzarskeho vleku. Tak chteli dalsi pobyt uplne zdarma, az bude snehu vic. Mysleli smrtelne vazne, ze hotel muze za to, ze je blby pocasi.
A dalsi a dalsi, to by vydalo na celou knihu, co jsou lidi schopni vymyslet, aby usetrili korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.8.17 13:35

@LimitedEdition jo, sleva… jednou si u mě paní kupovala náramek za třicet korun a ptala se, jakou jí dám množstevní slevu, když si jich vezme víc… šlo o náramky ve výprodeji a byly už o 15 korun zlevněné… tak jsem se ptala, kolik by jich chtěla (měla jsem jich už jen pár)… paní odpověděla, že dva… ;)

A ještě jedna perlička, švagrová si koupila novou postel a tak to staré letiště (ve velmi dobrém stavu) nabízela zadarmo za odvoz… a našlo se pár lidí, kteří to chtěli ještě dovézt až domů (jedna paní asi 80 km daleko), že můžeme být rádi, že si to vezmou, ale musíme jim to dovézt, protože to stejně nikdo nebude chtít a ona nemá jak si to odvézt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.8.17 13:38

No jo, dnešní doba. takových historek vysypu z rukávu z fleku stovky- dělám s lidma :lol:
Přijde rodinka do hotelu, dají si jídlo, všechno snědí, talíře vymetený, nápoje vypité, na stole i pod stolem bordel jak po prasatech. Chtějí mluvit s vedoucím, vedoucímu řeknou že jim nechutnalo, vedoucí se zeptá co bylo s jídlem špatně když jej celé snědli. Odpověď žádná, vedoucí tedy odmítá chybu. Chtějí majitele, ok, přijdu ke stolu že co je špatně? Nic jen jim nechutnalo, citronová omáčka byla kyselá a podobné perly. Nakonec z nich vypadne že chtějí jen slevy!!! Tohle je na denním pořádku a to nejsme žádnej pajzl, ale lepší podnik.
Ještě máme firmu pro Horeca podnikatele kde máme taky pořadník, ale oni to chtějí všechno hned. Chlap přijde v pátek odpoledne že na pondělí něco potřebuje, říkám ok, ale je to za příplatek, tak čumí jak blb že jakej příplatek. Říkám no když to chcete na pondělí tak já musím o víkendu zavolat lidi do práce a ti už mají program a o víkendu se nemaká za standardní ceny. Nejsme benzínka ani charita.
Občas přijdou do hotelu nějací lidi že znají majitele a mají domluvenou slevu, to vždycky ráda přijdu na recepci s otázkou odkud že se to známe.

Kamarádka má stavebniny a normálně jí tam chodí lidi s tím že chtějí slevu.
Jinej kamarád má autoservis a po něm chtějí všichni slevu, kašle na ně a když přijde nějakej blbeček pro slevu tak dostane ještě přirážku, za odměnu a za drzost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí