Chci slevu :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.8.17 11:52

Chci slevu :D

Ahojky, téma na odlehčení a trošku pobavení. Normálně já už nestačím zírat co si někteří lidé dovolí a není jim hanba. Pochopím třeba maminku, která je na děti sama, otec neplatí a snaží se třeba trošku cenu usmlouvat. S tím nemám problém a když mě slušně požádá tak nemám problém slevnit, ale normálně to co si někteří dovolí hraničí už fakt s drzostí. Dala jsem na fb k prodeji velký spotřebič, ne moc starý a v perfektním stavu za tisícovku ať je rychle pryč. Akorát byl nutný vlastní odvoz. Ha. To co mi chodilo za odpovědi… :mrgreen: První od muže, na profilu fotky z luxusních dovolených, lepší auto a odpověď beru, dám vám 250,–, napište adresu. To už jsem koukala. Ale další mě dorazil. Od ženy, která bydlí kousek za našim městem. Beru, ale dám vám za něj 500, protože musím nabrat benzín do auta. Přitom to k nám má cca 10 km. Tak to už jsem jí odepsala, že jestli když mají u nich ve večerce zavřeno a musí dojed busem do Kauflandu, tak prodavačce řekne, že jí za mlíko dá jenom pět korun, protože si musela zaplatit autobus. A to radši nemluvím o lidech co mi napsali, jestli jim ho nedaruju a ještě nedovezu. 8o Tak si říkám, že by mě zajímaly i perličky od jiných s čím vším se setkali při prodeji. Normálně upřímně obdivuju ty, které mají třeba bazárek, já už na to nemám nervy po jedné věci, to radši ať mi sklep praskne ve švech než se to třeba bude hodit nějakému příbuznému. Tak pište, pokud máte nějakou echt perlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
14.8.17 11:55

Njn, lidi by chtěli všechno zadarmo. já taky nakupuju co nejlevněji, ale smlouvat s někým by mě nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.8.17 11:56

JaKÝ SPOTŘEBIČ TO BYL? Za 250 ho beru, a pošleš mi ho poštou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 12:00

Prodávala jsem skříň s tím, že si jí majitel musí přijít rozmontovat a snést 4 patra dolů. Byla fakt levná jenom tisícovku ale hluboká, na míru, žádný papendekl ála ikea, ale echt dřevo.
Paní psala, že by přesně takovou potřebovala, jestli můžu poslat poštou :mrgreen:
Tak jsem jí psala, že jo, ale že zaplatí 3 chlapy, vozík, balení a odvoz na poštu včetně příplatku za těžký náklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.8.17 12:04

Mě by to třeba nikdy nenapadlo, automaticky si psát o slevu. Ale v naší společnosti mám mimo jiné na starosti i dotazy zákazníků. Není dne aby si někdo jen tak nenapsal o slevu. Je pravda, že jistému specifickému okruhu zákazníků ji ráda poskytnu. Ale jinak je to pro mě trochu drzost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
14.8.17 12:20

Včera jsem dala inzerát na kolo po dceři. Chtěla jsem za něj tisícovku. A zrovna teď jsem odepisovala zájemci, který mi nabídl osm stovek, že cena je pevná.
Já věděla, že tam mám napsat cenu 1200, že určitě bude chtít někdo tu cenu stáhnout. Mohli jsme být spokojený oba. On mohl mít slevu a já bych dostala tu tisícovku, kterou jsem chtěla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
14.8.17 12:20

Tohle je strašné. Já sleduji pár skupinek na fb, kde jsou věci za odvoz nebo tak a každý den je tam nějaký perla. Buď někdo daruje kancelářskou židli, která je totálně zdemolovaná, rozervaná, nalomená, flekatá, ohořelá a nemá kolečka. To mě posledně úplně rozervalo. Nebo nechutně flekatý proleželý gauč, ze kterého trčí péra a skáčou na něm filcky :poblion:
A nebo někdo nabídne například funkční sporák za odvoz a lidi mají dotazy, jak kdyby šlo o položku za 50 tis.
Ohledně slev teda já vždycky když posílám balíček o několika věcech, tak přidám něco navíc. Stejně tak většinou taky nějakou pozornost dostanu. Ale že by někdo výslovně požadoval slevu, to taky jedině v práci a tam ji teda drzounovi neposkytnu. Hlavně chlapi si myslím, že jsou ta tyhle požadavky experti…paní můžete mi něco slevit, když mám toho tolik? A běžně je koupě mnohonásobně vyšší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 12:21
@PetraJ píše:
Včera jsem dala inzerát na kolo po dceři. Chtěla jsem za něj tisícovku. A zrovna teď jsem odepisovala zájemci, který mi nabídl osm stovek, že cena je pevná.
Já věděla, že tam mám napsat cenu 1200, že určitě bude chtít někdo tu cenu stáhnout. Mohli jsme být spokojený oba. On mohl mít slevu a já bych dostala tu tisícovku, kterou jsem chtěla. :-)

V bazaru je vždy lepší cenu nadsadit, ať můžeš smlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
14.8.17 12:25
@hudečice píše:
V bazaru je vždy lepší cenu nadsadit, ať můžeš smlouvat.

Jo, jo, měla jsem to udělat. Ale mně by to třeba bylo trapný. Kupovala jsem jiný kolo v sobotu, paní měla napsanou cenu tři tisíce, tak jsem jí ty tři tisíce dala. Ani by mě nenapadlo smlouvat. Ale asi platí, že líná huba, holý neštěstí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.8.17 12:34

Teda…V jakém to bydlíte kraji, mě se tohle ještě nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.8.17 12:36

Prodávala jsem kočárek. A přišlo mi hodně divných odpovědi. Paní ho chtěla poslat do Litoměřic, s tim, že jestli dorazi až v pátek (bylo úterý odpoledne) tak že si ho už nevyzvedne 8o
Další zájemce byl pán, co napsal jen beru za 3000 (kočárek byl za 4500) a pošli ho jo? :roll: to už jsem jenom valila oči. To jsem ještě netušila, že přijde něco lepšího. Paní, že kočárek je krásnej, že shání přesně tenhle růžovej, že ho bere. Ale protože je samozivitelka, tak by bylo ode mě hezký, kdybych ji ho darovala, protože ona přece nemá tolik peněz a kdybych ji k tomu ještě přihodila nějaký oblečky pro miminko, tak by to bylo ok. Samozřejmě poštu zacvaknu taky já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.8.17 12:38

Prodávali jsme asi 20 let starého Peugeota, diesel, asi za 10 tis. manžel to měl jako přibližovadlo do práce (mmch do kravína :) a volal pán, že jestli to má reprezentativní interiér, že v tom potřebuje vozit přítelkyni a ta že je prý náročná :lol: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 12:40

@Bizky pokud dnes nemáš ostré loktě, tak tě bude chtít každý oje.bat a bude to každý zkoušet. Lidem to není trapné se zeptat na zboží ZDARMA a ještě něco k tomu nahoru nahodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 12:41

@ruzovasrnka :mrgreen: pobavilas 10 tisíc za pežota a reprezentativní interiér :mrgreen: lidi dnes nejsou vůbec nároční. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.8.17 12:43

@hudečice však jsem se jí akorát vysmála a řekla, ať jde otravovat jinam. Za týden si pro něj dojela paní, u které by jste to naopak čekali, že bude zkoušet. Ale vůbec. Přivezla 4500 a pomalu mi líbala ruce, že jsem ji počkala 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí