Chci slevu :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
16.8.17 08:28

Jednou na hotelu začal dělat scény chlápek, manažer se jej snažil uklidnit, ale i přesto jej bylo slyšet až ke mě do kanclu. Tak jsem tam šla že co se děje a chlap říká že dostal prošlé víno a chce slevu.
Ten blbeček si objednal archiv aby zamachroval před náctiletou pipkou co tam měl s sebou a pak na to chtěl slevu že to bylo starý a strašně drahý.
Pak šla jednou zákaznice do wellnessu a přišla si stěžovat že tam máme bordel, že jsou tam všichni nazí a že co jsme to za podnik a co se to u nás děje, to ještě neviděla, ženský s chlapama nazí ve wellness.
Provozák se jí jenom zeptal kolikátá její návštěva wellness to je, prej jezdí pořád a nikde nejsou naháči a že chce slevu 50% že se musí dívat na ty nahaté lidi.
Podle mě by spíš mohli požadovat slevu ti ostatní že museli koukat na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.17 13:19

Tak říkala jsem si budu statečná a ještě to s tím prodejem zkusím :mrgreen: a teď jsem domluvila s paní co mi odepsala na inzerát, napsala o co přesně má zájem zda je to volné, že to chce a ať já jí zavolám. No dobrý tak volám, nejenom, že nevěděla proč volám, ptala se na co mi to vůbec odpovídala a kolik to stojí a že se mi ještě ozve, že to musí probrat s manželem. Takže počítám, že se ozve, že to bere za plnou cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.17 13:20
@Big boss píše:
Jednou na hotelu začal dělat scény chlápek, manažer se jej snažil uklidnit, ale i přesto jej bylo slyšet až ke mě do kanclu. Tak jsem tam šla že co se děje a chlap říká že dostal prošlé víno a chce slevu.
Ten blbeček si objednal archiv aby zamachroval před náctiletou pipkou co tam měl s sebou a pak na to chtěl slevu že to bylo starý a strašně drahý.
Pak šla jednou zákaznice do wellnessu a přišla si stěžovat že tam máme bordel, že jsou tam všichni nazí a že co jsme to za podnik a co se to u nás děje, to ještě neviděla, ženský s chlapama nazí ve wellness.
Provozák se jí jenom zeptal kolikátá její návštěva wellness to je, prej jezdí pořád a nikde nejsou naháči a že chce slevu 50% že se musí dívat na ty nahaté lidi.
Podle mě by spíš mohli požadovat slevu ti ostatní že museli koukat na ni.

Tak to je pecka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
16.8.17 13:35
@kontramatka píše:
Tohle je strašné. Já sleduji pár skupinek na fb, kde jsou věci za odvoz nebo tak a každý den je tam nějaký perla. Buď někdo daruje kancelářskou židli, která je totálně zdemolovaná, rozervaná, nalomená, flekatá, ohořelá a nemá kolečka. To mě posledně úplně rozervalo. Nebo nechutně flekatý proleželý gauč, ze kterého trčí péra a skáčou na něm filcky :poblion:
A nebo někdo nabídne například funkční sporák za odvoz a lidi mají dotazy, jak kdyby šlo o položku za 50 tis.
Ohledně slev teda já vždycky když posílám balíček o několika věcech, tak přidám něco navíc. Stejně tak většinou taky nějakou pozornost dostanu. Ale že by někdo výslovně požadoval slevu, to taky jedině v práci a tam ji teda drzounovi neposkytnu. Hlavně chlapi si myslím, že jsou ta tyhle požadavky experti…paní můžete mi něco slevit, když mám toho tolik? A běžně je koupě mnohonásobně vyšší. :nevim:

skáčou filcky :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
16.8.17 13:49

@Big boss Tak tyhle historky by byly fakt na knihu, bez nadsázky. :lol:

My jsme zas předělávali byt a rozdávala jsem mraky věcí jen za odvoz. Pak už jsem z toho měla takovou hru, „pro jak velkou kravinu si jsou lidi ochotní přijet jen proto, že je to zadarmo“. Ale probírat se těmi maily, to byl opravdu zážitek. Většinou jsem po vyvěšení inzerátu počkala tak 24 hodin a z příchozích mailů vybrala ten, který obsahoval „Dobrý den“ a alespoň v jedné větě podmět i přísudek, a tomu jsem odpovídala, byla tak větší naděje na úspěch.

Co napsat, když vám přijde třeba takovýhle mail: „mam velky zajem prosim napiste mimam velky zajem dekuji“ :lol:

A další kategorie jsou ti, kteří chtějí věc posílat přes půl republiky, i když je v inzerátu zdůrazněné pouze osobní předání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
16.8.17 22:34

Tak přidám další. Měli jsme na hotelu jednu velkou akci jedné známé velké firmy. Něco jako předvánoční večírek. Asi 150 lidí. Že si ženský ráno nepamatovaly na kterým pokojí měly spát a chodily se ptát na recepci jakej mají pokoj, to by člověk ještě pochopil, byli všichni solidně ožralí tak co už. Ale že zamnou přišla do kanceláře velitelka zájezdu s tím že chce slevu na jídlo, protože nesnědli celý raut, to už jsem málem nerozdýchala.
Korunu tomu nasadila když řekla že jim to nesnědené jídlo máme zabalit s sebou a rozdělit do jednoporcových 150ti kusů krabiček, které nám však nezaplatí.
Jídlo které bylo 4 hodiny na vyhřívaném a chlazeném rautu, když jej chtěli číšníci uklidit tak s tím velitelka nesouhlasila a chtěla to tam nechat do rána i včetně tataráku, což jsme odmítli.
Ještě chtěla zabalit čokoládu co zbyla v čokoládové fontáně, že jí to máme přelít do kyblíku. Čokoláda včetně rozmačkných kousků ovoce a s hromadou párátek protože to tam ti ožralci házeli místo aby si ovoce namáčeli. No škoda mluvit.
Historek mám hromadu to jo, ale to má každej hoteliér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
16.8.17 22:41

Jo teď jsem si vzpomněla ještě na jednu bombu. Dělali jsme malou svatbu asi 80 lidí. Nevěsta chtěla kočár s koněm, že ji prostě doveze před hotel a na focení. Tak jsme sehnali kočár s koněm, je to celkem standardní požadavek tak s tím nemáme problém.
Akorát v polovině cesty mezi místem obřadu a hotelem kůň zastavil a začal házet bobky. No to prostě zvířata dělají a těžko jim řeknete že nesmí. Vzdálenost od místa obřadu k hotelu byla asi 200 metrů, že se tomu koni zrovna chtělo… za to nikdo nemůže. Ta kachna kvůli tomu pak dělala scénu že chce slevu. Přitom svatebčani se tomu zasmáli a všichni to vzali dobře.
Takže nevěsta chtěla slevu za to že jí na svatbě vys-al kůň. V jednu chvíli mě napadlo že jí dám slevovej kupon s nápisem „10% sleva za koňské hov-o“ pak mi to manažer rozmluvil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.8.17 22:59

@Big boss Super historka s konskym hov.nem :mrgreen: Fakt jsem se zasmala :D Jo jo, pri praci v hotelu clovek ztrati vsechny iluze o lidech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
17.8.17 07:14

@Big boss
Tak to je mazec ty historky! A co velitelka? Uspěla? Představuju si tu čokoládu s párátky v kyblíku a je mi po ránu nějak blivno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27589
17.8.17 08:38

@Big boss :mrgreen: k tobě pojedu na dovolenou :lol: hele a o slevu si neřeknu neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
17.8.17 08:39

@Pety2 Neuspěla, protože my jako hotel jsme zodpovědní za to v jakém stavu jídlo host konzumuje. Sice když jsme jídlo chtěli uklidit a velitelka to zakázala tak jsme rádoby jako že z obliga. Ale neni to pravda, ona na sebe tím žádnou zodpovědnost nepřevzala a kdyby se tam z toho někdo pos-al tak je zodpovědnost stejně na nás.
Nehledě na to že jídlo sundané z ruatů se vyhazuje a neskladuje, čili vtahovat to někde kvůli ní z popelnice opravdu nebudu.
Další věc je že takový lidi Vás vždycky pomluví na internetu v různých recenzích, tomu prostě nejde zabránit a vždy je lepší negativní recenze o tom že jsme jim odmítli vyhovět dát jídlo s sebou než že se z našeho jídla všichni pos-ali.
To je nevýhoda podnikání, že blbečci mají právo se vyjadřovat veřejně k věcem kterým absolutně nerozumí a nechápou je. Ale prostě se jim nelíbili tak mají právo Vás pomluvit a pokazit hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí