Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Napadlo mě ze bych se zeptala jednoho hokejisty z Prahy jestli nezná někoho kdo si tam chodil brousit brusle.. @Mar__tanka1983
tak jestli to bylo v Praze, tak je to jako hledat jehlu v kupce sena… ![]()
A co si budem povídat, takhle pomrkávat mohl na kdejakou holku, a tři roky jsou dlouhá doba, tobě v tý době bylo třináct? ![]()
Já si spíš myslím, že sis na toho kluka vzpomněla, protože ve stávajícím vztahu je to naprd, tak se „chytáš stébla“. Já to mám taky tak, když je to doma v háji, tak mi taky v mysli vytanou ti, kterým bych stála za hřích, kdybych nebyla zadaná, asi mi tím moje mysl říká, že nejsem takovej debil, když se okolo mě sem tam nějakej chlap otočí…
No jakoby mám ho ještě trochu rada a je mi ho lito a nechci mu ublížit,proto s nim furt jsem @milktea
Měla bych na nej zase zapomenout,je to kravina vsech kravin..pochybuju ze si mě bude pamatovat @Mar__tanka1983
@Anonymní píše:
No jakoby mám ho ještě trochu rada a je mi ho lito a nechci mu ublížit,proto s nim furt jsem @milktea
tak to utni, trápíš jeho i sebe. Není to jednoduché, ale v klidu si s ním sedni a vyklop mu to. Třeba to cítí podobně a bude to v pohodě.
Jestli se mame zase videt tak se to stane,spis pockam co mi nadeli osud
Dala jsem mu malej náznak a řek mi ze jestli ho už nechci tak ať mi to řeknu a ze to pochopí,dneska mu to vyklopim a pockam co mi nadeli osud
@milktea
@Anonymní píše:
Dala jsem mu malej náznak a řek mi ze jestli ho už nechci tak ať mi to řeknu a ze to pochopí,dneska mu to vyklopim a pockam co mi nadeli osud![]()
@milktea
tak…fakt není potřeba trápit ani sebe, ani jeho, jste fakt hodně mladí, teď to budete pár let „překonávat“ a pak co? bude vám dvacet, budete mít přechozenej vztah a stejně půjdete od sebe.
A co bude dál, to se uvidí ![]()
Tak dneska jsem byla s nim a byla jsem stastna,na toho neznámého kluka zapominam
asi se zase vsechno vrací do normalu