Zamilovala jsem se do jiného, současnému nechci ublížit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
13.2.19 10:11
@Anonymní píše:
Napadlo mě ze bych se zeptala jednoho hokejisty z Prahy jestli nezná někoho kdo si tam chodil brousit brusle.. @Mar__tanka1983

tak jestli to bylo v Praze, tak je to jako hledat jehlu v kupce sena… :think:
A co si budem povídat, takhle pomrkávat mohl na kdejakou holku, a tři roky jsou dlouhá doba, tobě v tý době bylo třináct? :nevim:
Já si spíš myslím, že sis na toho kluka vzpomněla, protože ve stávajícím vztahu je to naprd, tak se „chytáš stébla“. Já to mám taky tak, když je to doma v háji, tak mi taky v mysli vytanou ti, kterým bych stála za hřích, kdybych nebyla zadaná, asi mi tím moje mysl říká, že nejsem takovej debil, když se okolo mě sem tam nějakej chlap otočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 10:29

Asi to tak bude no@Mar__tanka1983

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 10:30

No jakoby mám ho ještě trochu rada a je mi ho lito a nechci mu ublížit,proto s nim furt jsem @milktea

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 10:32

Měla bych na nej zase zapomenout,je to kravina vsech kravin..pochybuju ze si mě bude pamatovat @Mar__tanka1983

• Citovat
  • Upravit
847
13.2.19 10:37
@Anonymní píše:
No jakoby mám ho ještě trochu rada a je mi ho lito a nechci mu ublížit,proto s nim furt jsem @milktea

tak to utni, trápíš jeho i sebe. Není to jednoduché, ale v klidu si s ním sedni a vyklop mu to. Třeba to cítí podobně a bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 10:37

Jestli se mame zase videt tak se to stane,spis pockam co mi nadeli osud

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.19 10:39

Dala jsem mu malej náznak a řek mi ze jestli ho už nechci tak ať mi to řeknu a ze to pochopí,dneska mu to vyklopim a pockam co mi nadeli osud :nevim: :D @milktea

• Citovat
  • Upravit
31278
13.2.19 10:48
@Anonymní píše:
Dala jsem mu malej náznak a řek mi ze jestli ho už nechci tak ať mi to řeknu a ze to pochopí,dneska mu to vyklopim a pockam co mi nadeli osud :nevim: :D @milktea

tak…fakt není potřeba trápit ani sebe, ani jeho, jste fakt hodně mladí, teď to budete pár let „překonávat“ a pak co? bude vám dvacet, budete mít přechozenej vztah a stejně půjdete od sebe.
A co bude dál, to se uvidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 22:02

Tak dneska jsem byla s nim a byla jsem stastna,na toho neznámého kluka zapominam :potlesk: asi se zase vsechno vrací do normalu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová