Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Rozhodně se nestyď požádat o to svého kluka. Každý chlap ti rád dá výprask na zadek. I kdyby zrovna nebyl fanda výprasku tak to kvůli tobě určitě udělá. Je naprosto zbytečné a nesmyslné za to někomu platit. Výprask na zadek ti dá klidně zadarmo každý chlap, který tě zbalí někde v klubu, hospodě nebo přes seznamku. A navíc tě ten chlap ještě pozve někam na drink nebo i na večeři.
@ŠtěpánGiovanni píše: Více
Tak když na to ten dotyčný neni
. Já bych rada chtela cítit tu atmosku a dominanci
.
A rict někomu ze seznamky, ze chci naplacat, nezní to divne? ![]()
Dej si to do inzerátu a ozvou se rovnou ti co rádi.
Podle mě hodně záleží na tom, jak silný výprask si představuješ. Jestli chceš fakt nařezat tak, že budeš mít na zadku jelita, tak chápu, že se partneři zdráhají. V tom případě by to chtělo domluvit se s někým přes nějaké BDSM stránky, inzerát - nevím, nemám zkušenost.
Jestli ale chceš jen naplácat, stačí si najít partnera, který není totální měkkota, a nebát se s ním mluvit. Na to je profesionál zbytečný.
@annali píše: Více
Stačilo by k mému spokojeni jen naplacat rukou, aby to tak hezky bolelo. No ted teda momentálně jsem bez partnera
Na seznamce najdeš, ale asi bych to nepsala vyloženě hned do inzerátu, spíš až potom do zpráv, až se k domu dostanete.
Já měla přítele co mi naplácal vždy když jsme se viděli. Tyjo hodně se mi po tom stýská. Snad ještě někdy najdu takového.
Ale „konvertovat“ neplácače na plácače jsem nikdy nezkusila
@Náměsíčná píše: Více
super nápad
bylas v poslední době na seznamce?
pokud tam napíše tohle napřímo, tak taky může být po první schůzce mrtvá
tvl, uvažujte sakra ![]()
fakt je lepší se o svých sex. touhách bavit na rovinu s partnerem…
a nebo minimálně provozovat bezpečný sex.
Nepřijde mi to jako něco speciálního
, docela se divím, že ti to žádný nesplnil. Na to zas nemůže být tak těžký si najít partnera, mi neříkej
. A ty to chceš nějak jako brutálně že budeš mít modřiny?
Tam bych to už teda naopak chápal že nechtějí ![]()
Divně to nezní a když se budeš snažit tak dotyčného jistě přemluvíš ![]()
Na to si snadno přes inzerát najdeš někoho kdo to udělá rád a zadarmo. Budeš mít spoustu nabídek. Jen samozřejmě postupuj opatrně a nepiš to úplně na rovinu, tak jak ti zde radili i jiní.
Chceš dostat výprask na zadek a stydíš se si o něj říci? To přece není žádný problém, posílám ceník:
Prostá facka… 99,–
Dvojitá facka… 149,–
Pěsti do frňáku… 119,–
Kopačka do břicha… 129,–
Kopačka do rozkroku… 139,–
Topení ve vodě… 189,–
Topení bez vody… 289,–
Výprask na zadek… 219,–
Výprask s řemenem… 199,–
Kolenem do hlavy… 119,–
Fingovaný únos… 169,–
Svazování a mučení… 239,–
Při výběru několika variant poskytujeme množstevní slevy. Jo a vše provádí náš zkušený ruský vymahač, záruka kvality zaručena
![]()
Zkusit nějakou BDSM seznamku… Ale myslím, že ti naplácá každý druhý kluk, jen se nebát mu to říct… Ten můj by mě plácal po zadku furt…
Ahoj
,
omlouvam se za nevšední téma.
. Nikdy jsem takovýho chlapa nemela, i bych se styděla o to rict no
.
Já bych si tak rada chtela najít chlapa, který by mi dával pravidelný vyprask na zadek
Na internetu jsem našla, že si muzu zaplatit vychovatele, ke kterýmu prijdu a on mi dá na zadek.. Ale tak z toho mam strach, že jestli mu muzu věřit, jinak me láká ta představa.. co si o tom myslíte?