Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to mám podobné, akorát mě hrozně vzrušují Německé uniformy(nejsem nacis.ka) Chtěla bych někdy zažít sex s mužem co má takovou uniformu doma a pořádně by mi naložil
![]()
@Nina914 píše: Více
A nemůžu místo toho být třeba kosmonaut? ![]()
Já bych do začátku volila někoho se zkušenostma, kdo ví, co dělá, než nejakyho nadrzenyho blbce, kterej četl max. 50 odstínů. Tudíž bych patrala po nějaký staly bdsm komunite. Např. v Praze jsou v některých klubech i večery pro nováčky.
@Anonymní píše: Více
kdyby to bylo aktuální, tak bych se hlásil, mám nemálo hezkých zkušeností, ale moje současná partnerka na to není. Beru to víc hravě než drsně, hrubost a násilí mi se spankingem nejdou dohromady.
Miluji taky spanking a mám rád velkej a bolestivej. Klidně můžu i tobě dávat spanking☺️mě to problém nedělá kdyžtak napiš.
Tady na emimi, kde nektere nejmenovane uzivatelky rady lizou chlapum anal? Vubec ne:))
EDIT: Satanku, pitomce, podivej se priste na datum zalozenj diskuze…
![]()
Úplně že chápu. Já bych chtěla zkusit tolik praktik, ale nebylo mi přáno.
Kámoška ta si užila všechno, co potřebuje, jenže je mezi námi rozdíl. Já nedokážu mít styk s někým ke komu nechovam city. Ona si prostě vybírala chlapy na zábavu s potrebami, co má ona… Zmiňuju to proto, abys nebyla třeba zklamaná, když by sis tu službu zaplatila. Kdybys to měla jako já.
Nicméně, doporucila bych ti si fakt o to říct svýmu chlapovi. Myslím, že je hodně případů párů, kteří se stydí si říct, co chtějí a přitom třeba chtějí to samé… ![]()
Pak se zbori zdi studu a najednou se vás vztah posune na úplně jiný level.
Pokud partnerovi na tobě záleží a není hlupak, tak tě rozhodně neshodi za to že se mu svěřiš.
Jako pokud by si tu řešila, že máš ráda kaviár (nemyslím to jídlo
) tak tam sou asi obavy na místě. Ale výprask je fpohooooo…
Na inzerat bacha, takoveto,..nikomu to nerikej a pockej na opustenem miste, vratis se domu za dva dny..taky se nemusi vratit vubec.
Ahojte, nenašla by se tu nějaká žena která by mi dala výprask na holou? Nikdy jsem to nezažil protože nemám teď žádnou přítelkyni. Chci zažít tu bolest a to když si mě žena přehne přes koleno a nařeže.
Tak jestli tohle není Amatersky fejk tak už nevím
Spanking je zakázaný zákonem, stejně tak jakékoliv jiné fyzické násilí. Takže dotyčného pak můžeš zažalovat ![]()
Je to fejk. žádná blbka si nenechá naplacat od jiného, i sebevětší blbce totiž dojde, že případný otisk ruky je docela riziko… Zvláště když se to teprve učí a nezná míru jakou snese. Tohle psal nadržený chlap aby tu našel potenciální cíle, na které později něco zkusí ![]()