Chci zažít spanking

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
12.8.24 14:48

Já to mám podobné, akorát mě hrozně vzrušují Německé uniformy(nejsem nacis.ka) Chtěla bych někdy zažít sex s mužem co má takovou uniformu doma a pořádně by mi naložil :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
12.8.24 14:52
@Nina914 píše: Více

A nemůžu místo toho být třeba kosmonaut? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
12.8.24 17:31

Já bych do začátku volila někoho se zkušenostma, kdo ví, co dělá, než nejakyho nadrzenyho blbce, kterej četl max. 50 odstínů. Tudíž bych patrala po nějaký staly bdsm komunite. Např. v Praze jsou v některých klubech i večery pro nováčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.25 16:52
@Anonymní píše: Více

kdyby to bylo aktuální, tak bych se hlásil, mám nemálo hezkých zkušeností, ale moje současná partnerka na to není. Beru to víc hravě než drsně, hrubost a násilí mi se spankingem nejdou dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.6.25 17:11

Další honič, no jo, začínají prázdniny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.11.25 09:34

Miluji taky spanking a mám rád velkej a bolestivej. Klidně můžu i tobě dávat spanking☺️mě to problém nedělá kdyžtak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
18.11.25 10:48

Tady na emimi, kde nektere nejmenovane uzivatelky rady lizou chlapum anal? Vubec ne:))

EDIT: Satanku, pitomce, podivej se priste na datum zalozenj diskuze… :zed: :pocitac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
18.11.25 10:59

Úplně že chápu. Já bych chtěla zkusit tolik praktik, ale nebylo mi přáno.

Kámoška ta si užila všechno, co potřebuje, jenže je mezi námi rozdíl. Já nedokážu mít styk s někým ke komu nechovam city. Ona si prostě vybírala chlapy na zábavu s potrebami, co má ona… Zmiňuju to proto, abys nebyla třeba zklamaná, když by sis tu službu zaplatila. Kdybys to měla jako já.

Nicméně, doporucila bych ti si fakt o to říct svýmu chlapovi. Myslím, že je hodně případů párů, kteří se stydí si říct, co chtějí a přitom třeba chtějí to samé… :D

Pak se zbori zdi studu a najednou se vás vztah posune na úplně jiný level.

Pokud partnerovi na tobě záleží a není hlupak, tak tě rozhodně neshodi za to že se mu svěřiš.

Jako pokud by si tu řešila, že máš ráda kaviár (nemyslím to jídlo :mrgreen:) tak tam sou asi obavy na místě. Ale výprask je fpohooooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12634
23.11.25 15:13

Na inzerat bacha, takoveto,..nikomu to nerikej a pockej na opustenem miste, vratis se domu za dva dny..taky se nemusi vratit vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.25 16:48

Ahojte, nenašla by se tu nějaká žena která by mi dala výprask na holou? Nikdy jsem to nezažil protože nemám teď žádnou přítelkyni. Chci zažít tu bolest a to když si mě žena přehne přes koleno a nařeže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4977
4.12.25 06:32

A nebylo by lepší S-Banking?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.12.25 08:33

Tak jestli tohle není Amatersky fejk tak už nevím :lol: Spanking je zakázaný zákonem, stejně tak jakékoliv jiné fyzické násilí. Takže dotyčného pak můžeš zažalovat ;)

Je to fejk. žádná blbka si nenechá naplacat od jiného, i sebevětší blbce totiž dojde, že případný otisk ruky je docela riziko… Zvláště když se to teprve učí a nezná míru jakou snese. Tohle psal nadržený chlap aby tu našel potenciální cíle, na které později něco zkusí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí