Chirurgie Tábor

Anonymní
14.10.13 16:44

Chirurgie Tábor

Jakou máte zkušenost s chirurgií v Táboře? Měla bych tam jít na menší zákrok, ale slyšela jsem spíš negativní věci. Rozhoduji se mezi Táborem a Českými Budějovicemi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5199
14.10.13 17:43

Táboru bych se vyhnula - všeobecně. Já jsem se sem přistěhovala a slyšela jsem od místních samý hrozný věci. Vůbec zdravotnictví je tu na hrozný úrovni, raději jsem rodila jinde. Říká se (říkalo mi to několik na sobě nezávislých lidí), že do táborské nemocnice se chodí umřít.

Takže pokud máš možnost volby, já bych šla jinam. Mému tchánovi tam dělali žlučník a má příšernou jizvu, nemůže se s ní ukázat na veřejnosti, vypadá jako když v Karkulce zašili vlkovi do břicha kamení. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 11:47

Děkuju za tip. Kamarádka tam byla na slepáku. Doktorka na obvodě jí pak zjistila, že sice začali laparoskopicky, ale asi to nešlo, tak jak by mělo, tak jí to dodělali klasicky. Ale zapomněli to říct i dokonce i napsat do zprávy. Má celkem dlouhou jizvu.

• Citovat
  • Upravit
16548
28.10.13 19:51

Já bych se za Tábor i přimlouvala. Byla jsem tam docela spokojená, jen s tím jídlem by se mohli trochu polepšit. Sestřičky fajné, jen jsem si pro ně občas musela dojít, nebo si zazvonit, když jsem něco potřebovala. Ale nejdůležitější je péče a zdraví a s tím nebyly problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty