Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@mikacka popravdě u nás nejvíc pomohlo se co nejvíc přiblížit přírodě. Nekupuju maso, vajíčka, zeleninu, ovoce, brambory, koření, mléko a výrobky z něj, to vše a ještě víc mám z vlastních zdrojů. A to si myslím že udělalo hodně, že si necpu do těla tolik chemie.
@misicka 149 to je super, ze mate tuhle miznost.My taky mame spoustu potravin z vlaatnich zdrojů. A ani ho necpeme tema serepetickama z obchodaku, totak jednou za cas. Akorat nam to ted trosku zkazil Mikuláš.
@mikacka jo no Mikuláš to je potvora
Tak možnost sem si vytvořila, baví mě pečovat o zvířata a vyrábět sýry a tak to je můj velkej koníček.
Dneska zase trpím. Jakmile jsem chvilku venku, tak mám ruce červené, napuchlé, popraskané do krve. Předtím jsem to podcenila a nenosila jsem rukavice. Teď je často nosím, ale někdy je nemám. Bohužel mi stačí chvilinka - třeba jen přejdu z auta domů - jako dneska. Strašně to pálí a bolí. A to promazávám opravdu často. Možná ani ty rukavice nepomůžou. Přitom mi na ruce zima není. Ostatní místa jsou zatím v pohodě. Mívala jsem problémy s nohama a očníma víčkama. Nevím, co na to namazat.
@Sára 1 když je dobře udělaná tak i roky, dokud není plesnivá nic jí není
Mazeme bambuckym maslem.nebo mi doktorka doporucovala i vazelinu.