Chlamydie - zánět močových cest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.7.19 18:03

Chlamydie-zánět močových cest

Chci se zeptat. Měla jsem zánět močových cest akutní, přeléčila jsem ho. Mám ženatého milence a ten má pálení při močení. Náhodou jsem se mu zmínila, že jsem zánět močáku prodělala a on mě div teď neproklíná, že jsem určitě měla chlamydie.
Blbé je, že mi nevzali kultivaci, nevím, o jakou bakterii se jednalo. Až doteď mě nenapadlo, že to chlamydie mohly být. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5301
29.7.19 18:13

Tak at vezme moc do laborky a necha si udelat rozbor jako samoplatce, stoji to par korun. Taky jsi to mohla chytnout ty od nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 18:16
@FenekUsaty píše:
Tak at vezme moc do laborky a necha si udelat rozbor jako samoplatce, stoji to par korun. Taky jsi to mohla chytnout ty od nej.

On mi tvrdí, že to mám od něho a ptá se mě, co má říct manželce, když se to potvrdí. To si jako ze mě dělá srandu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5006
29.7.19 18:22
@Anonymní píše:
On mi tvrdí, že to mám od něho a ptá se mě, co má říct manželce, když se to potvrdí. To si jako ze mě dělá srandu. :roll:

Tss to preci neni Tva starost, ten je teda dobrej :roll: Jeste jedna vec, ty testy rozhodne nestoji par korun. Kdyby si nechal delat komplet rozbor moci, jako delavaji v CARu (tusim ze chlamydie a ruzna ureo a mykoplazmata), da za to jako samoplatce kolem 5 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
29.7.19 18:28

Chlamydia trachomatis metodou PCR - vysetreni z moci, v EUC laboratorich 1300,–. To neni nic, co by si zenac nemohl dovolit :D A je to anonymni.

Edit: a dokonce kecam, koukam do aktualniho ceniku a je to jeste o stovku min, 1200,–

Příspěvek upraven 29.07.19 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 18:28
@Helca83 píše:
Tss to preci neni Tva starost, ten je teda dobrej :roll: Jeste jedna vec, ty testy rozhodne nestoji par korun. Kdyby si nechal delat komplet rozbor moci, jako delavaji v CARu (tusim ze chlamydie a ruzna ureo a mykoplazmata), da za to jako samoplatce kolem 5 tisic.

Tolik? To snad ne… 8o
Jo! Prý už tě nechci nikdy vidět a neodpustím ti. Ne, on je trochu mimo. Myslela jsem si to.

• Citovat
  • Upravit
5006
29.7.19 18:34
@Anonymní píše:
Tolik? To snad ne… 8o
Jo! Prý už tě nechci nikdy vidět a neodpustím ti. Ne, on je trochu mimo. Myslela jsem si to.

To teda je, tak mel s.kat s gumou ze…

@FenekUsaty muze to ale byt i jiny infekt, pouhym vyloucenim chlamydie si nemusi pomoct, nicmene jednotkova cena souhlasi, v CARech bezne zkoumaji tusim 5 nejcastejsich, proto ta cena co jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 18:37
@Helca83 píše:
To teda je, tak mel s.kat s gumou ze…@FenekUsaty muze to ale byt i jiny infekt, pouhym vyloucenim chlamydie si nemusi pomoct, nicmene jednotkova cena souhlasi, v CARech bezne zkoumaji tusim 5 nejcastejsich, proto ta cena co jsem psala vyse.

Pořád mi na hlavu hází ty chlamydie, napíšu mu tu čátku a ať se jde vycpat… Díky holky.

• Citovat
  • Upravit
5006
29.7.19 18:40
@Anonymní píše:
Pořád mi na hlavu hází ty chlamydie, napíšu mu tu čátku a ať se jde vycpat… Díky holky.

Posli ho do nejblizsiho synlabu, aeskulabu nebo jakekoli jine soukr laborky s lahvickou na rozbor a hlavne do haje, je to blb. Chlamydie muze chytit i ve virivce nebo bazenu, neni to sice moc pravdepodobne, ale vyloucit to nelze, tak at se hodi do klidu :cert:

edit: preklep

Příspěvek upraven 29.07.19 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
29.7.19 18:42
@Helca83 píše:
Posli ho do nejblizsiho synlabu, aeskulabu nebo jakekoli jine soukr laborky s lahvickou na rozbor a hlavne do haje, je to blb. Chlamydie muze chytit o ve virivce nebo bazenu, neni to sice moc pravdepodobne, ale vyloucit to nelze, tak at se hodi do klidu :cert:

Jo, přesně. Už jsem ho poslala tam, kam patří. Bože, jak já do něho byla zamilovaná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí