Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak at vezme moc do laborky a necha si udelat rozbor jako samoplatce, stoji to par korun. Taky jsi to mohla chytnout ty od nej.
@FenekUsaty píše:
Tak at vezme moc do laborky a necha si udelat rozbor jako samoplatce, stoji to par korun. Taky jsi to mohla chytnout ty od nej.
On mi tvrdí, že to mám od něho a ptá se mě, co má říct manželce, když se to potvrdí. To si jako ze mě dělá srandu. ![]()
@Anonymní píše:
On mi tvrdí, že to mám od něho a ptá se mě, co má říct manželce, když se to potvrdí. To si jako ze mě dělá srandu.
Tss to preci neni Tva starost, ten je teda dobrej
Jeste jedna vec, ty testy rozhodne nestoji par korun. Kdyby si nechal delat komplet rozbor moci, jako delavaji v CARu (tusim ze chlamydie a ruzna ureo a mykoplazmata), da za to jako samoplatce kolem 5 tisic.
Chlamydia trachomatis metodou PCR - vysetreni z moci, v EUC laboratorich 1300,–. To neni nic, co by si zenac nemohl dovolit
A je to anonymni.
Edit: a dokonce kecam, koukam do aktualniho ceniku a je to jeste o stovku min, 1200,–
Příspěvek upraven 29.07.19 v 18:29
@Helca83 píše:
Tss to preci neni Tva starost, ten je teda dobrejJeste jedna vec, ty testy rozhodne nestoji par korun. Kdyby si nechal delat komplet rozbor moci, jako delavaji v CARu (tusim ze chlamydie a ruzna ureo a mykoplazmata), da za to jako samoplatce kolem 5 tisic.
Tolik? To snad ne… ![]()
Jo! Prý už tě nechci nikdy vidět a neodpustím ti. Ne, on je trochu mimo. Myslela jsem si to.
@Anonymní píše:
Tolik? To snad ne…
Jo! Prý už tě nechci nikdy vidět a neodpustím ti. Ne, on je trochu mimo. Myslela jsem si to.
To teda je, tak mel s.kat s gumou ze…
@FenekUsaty muze to ale byt i jiny infekt, pouhym vyloucenim chlamydie si nemusi pomoct, nicmene jednotkova cena souhlasi, v CARech bezne zkoumaji tusim 5 nejcastejsich, proto ta cena co jsem psala vyse.
@Helca83 píše:
To teda je, tak mel s.kat s gumou ze…@FenekUsaty muze to ale byt i jiny infekt, pouhym vyloucenim chlamydie si nemusi pomoct, nicmene jednotkova cena souhlasi, v CARech bezne zkoumaji tusim 5 nejcastejsich, proto ta cena co jsem psala vyse.
Pořád mi na hlavu hází ty chlamydie, napíšu mu tu čátku a ať se jde vycpat… Díky holky.
@Anonymní píše:
Pořád mi na hlavu hází ty chlamydie, napíšu mu tu čátku a ať se jde vycpat… Díky holky.
Posli ho do nejblizsiho synlabu, aeskulabu nebo jakekoli jine soukr laborky s lahvickou na rozbor a hlavne do haje, je to blb. Chlamydie muze chytit i ve virivce nebo bazenu, neni to sice moc pravdepodobne, ale vyloucit to nelze, tak at se hodi do klidu ![]()
edit: preklep
Příspěvek upraven 29.07.19 v 18:47
@Helca83 píše:
Posli ho do nejblizsiho synlabu, aeskulabu nebo jakekoli jine soukr laborky s lahvickou na rozbor a hlavne do haje, je to blb. Chlamydie muze chytit o ve virivce nebo bazenu, neni to sice moc pravdepodobne, ale vyloucit to nelze, tak at se hodi do klidu
Jo, přesně. Už jsem ho poslala tam, kam patří. Bože, jak já do něho byla zamilovaná. ![]()
Chci se zeptat. Měla jsem zánět močových cest akutní, přeléčila jsem ho. Mám ženatého milence a ten má pálení při močení. Náhodou jsem se mu zmínila, že jsem zánět močáku prodělala a on mě div teď neproklíná, že jsem určitě měla chlamydie.
Blbé je, že mi nevzali kultivaci, nevím, o jakou bakterii se jednalo. Až doteď mě nenapadlo, že to chlamydie mohly být.