Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
1.7.23 06:58
@Pitaya1 píše:
Lékárničku nevozim… vše se dá koupit. V kabelce mám jedno balení Paralen a jedny léky na alergii, asi tam je někde i náplast :think:

Hvězdo, jsou lidé, kteří užívají léky na předpis, ty si vážně nikde jen tak venku nekoupíš…manželovy léky= jedno příruční zavazadlo…

• Citovat
  • Upravit
10949
1.7.23 07:13

Já teda teda taky žádnou lékárničku nevozím :nevim:. Nevozím ani povlečení a prostěradla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
1.7.23 07:22
@Anais Brno píše:
Hvězdo, jsou lidé, kteří užívají léky na předpis, ty si vážně nikde jen tak venku nekoupíš…manželovy léky= jedno příruční zavazadlo…

Hvězdičko, to nesmím napsat, jak to máme my? :think: nemůžu za to, že ty takhle nalehko cestovat nemůžeš :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
1.7.23 07:24
@Pitaya1 píše:
Hvězdičko, to nesmím napsat, jak to máme my? :think: nemůžu za to, že ty takhle nalehko cestovat nemůžeš :hug:

Tak ty máš vše dokonalé na perfektní, tak si běž trolit na jiný server…

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
1.7.23 07:25
@Anais Brno píše:
Tak ty máš vše dokonalé na perfektní, tak si běž trolit na jiný server…

Přestaň závidět, bídě se ti pak žít líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
1.7.23 07:39

Já vám to říkám furt nekrmte ty zvířata v ohradách, přerůstají jim pak paznehty.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.7.23 07:41

Základ lékárničky vozím. Plus potřebné na předpis. Bez svých léků asi nepojedu nikam. Protože honem hledat někde lékárnu a pomoc :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.7.23 07:45
@Kelsey píše:
Základ lékárničky vozím. Plus potřebné na předpis. Bez svých léků asi nepojedu nikam. Protože honem hledat někde lékárnu a pomoc :nevim:.

Já taky. Minule naposled po hotelu kolem 9 večerní paní a sháněla léky pro dítě na horečku. Měla jsem čípky a tekutej sirup. Sirup jsem ji v klidu dala. Chtěla platit „zlatem“ Normálně mi za to nutila snad petistovku… Tak jsem ji řekla at mi vezme dceru do restaurace na pohár. :mrgreen: Peníze mi fakt bylo blbé brát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2474
1.7.23 08:42
@Lucie_Sx píše:
Tohle sbalim taky.
Ale nemas tam zadne mikiny, kalhoty, bundy, boty, lekarnicku - to jsou veci, co zaberou nejvic mista.
Psovi navic granule, misku, uvazek, deku.

Co se tyce vyprani, to problem neni, ale pokud jsi nekde na chalupe a par dni prsi, tak to proste neususis.

Susici drzaky na boty a teple fukary v satne porad nejsou ve vybave pensionu a chalup standard, spis zarna vyjimka - a ze je sakra potrebuju prave i v lete, kdyz prsi.

Mikinu a džíny jsme měli na sobě. Tenisky taky. S lékárničkou nelétám, vzala jsem si jen HA a chlap něco na tlak.
Psa do letadla taky netahám.
Vevnitř to přece normálně uschne, tak jako když prší a sušíš doma prádlo. Jen to není za pár hodin na slunci, no. A hlavně na chalupu asi člověk často neletí, tak se nemusí omezovat rozměry zavazadel. :mrgreen:
Mě samotnou teda docela překvapilo, že 32 klasických bavlněných triček (žádná rychleschnoucí XXS :mrgreen:) plus ty kraťasy atd. šly nacpat do jednoho palubáku. Nechtělo se nám se otravovat s odbaveným zavazadly

Příspěvek upraven 01.07.23 v 08:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
1.7.23 08:47
@Kelsey píše:
Dva dospělí. Ale lidé mají i děti a každý nemá jen jedináčka. Ono je rozdíl mít jedináčka a víc dětí, když si balí věci. Třeba naše nejstarší má teď minimalistická trička. Nosí jen crop topy různé délky, s rukávy, bez po pupek, nátělníkové. Tak to je opravdu skladné. Mladší si je taky někdy dá. Po klukovi to chtít nebudu, ať ušetří místo v kufru. Si vem, že děda si takhle jede pro pět vnoučat. Není blázen, aby jel vlakem. Táhnul pětku a k ní kufry věcí. Samozřejmě pojede autem.

Ale tohle byl případ balení se na let do malého zavazadla. My jsme si sbalili dva dospělí všechny hadry do jednoho palubáku. Normální trika, žádné croptopy a navíc ani jeden nejsme XXS. Bohužel, u mě. :lol:
Ty děti by měly zase svůj palubák, takže by se balily do něj.

Pokud by šlo o auto vs vlak, samozřejmě je lepší auto. I když každé dítě by si mohlo vzít svůj batoh na záda, starší případně pomocí mladším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
1.7.23 08:52
@Bytsamsebou píše:
Já teda teda taky žádnou lékárničku nevozím :nevim:. Nevozím ani povlečení a prostěradla.

Tak někdo má těch léků opravdu hodně, kor když se sejdou třeba dva starší lidé, už to může být pěkná hromádka.
S ložním jsme letět museli, to by se mi po příletu shánět nechtělo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
1.7.23 09:17
@Bandii píše:
Tak někdo má těch léků opravdu hodně, kor když se sejdou třeba dva starší lidé, už to může být pěkná hromádka.
S ložním jsme letět museli, to by se mi po příletu shánět nechtělo. :mrgreen:

My si vždy vystačíme s hotelovým ložním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
1.7.23 09:25
@Bytsamsebou píše:
My si vždy vystačíme s hotelovým ložním :nevim:

Tak to my samozřejmě taky, když jsme ubytovaní v hotelu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.7.23 10:49
@Bandii píše:
Mikinu a džíny jsme měli na sobě. Tenisky taky. S lékárničkou nelétám, vzala jsem si jen HA a chlap něco na tlak.
Psa do letadla taky netahám.
Vevnitř to přece normálně uschne, tak jako když prší a sušíš doma prádlo. Jen to není za pár hodin na slunci, no. A hlavně na chalupu asi člověk často neletí, tak se nemusí omezovat rozměry zavazadel. :mrgreen:
Mě samotnou teda docela překvapilo, že 32 klasických bavlněných triček (žádná rychleschnoucí XXS :mrgreen:) plus ty kraťasy atd. šly nacpat do jednoho palubáku. Nechtělo se nám se otravovat s odbaveným zavazadlyPříspěvek upraven 01.07.23 v 08:50

Ja nepsala veci do letadla, ale obecne, jestli to jde sbalit.
Tak jasne, ze do letadla to osekam co jde. Ono kdyz na to prijde, clovek je schopny prezit fakt s malem. Prezit. Coz je proste vzdycky urcita nevyhoda.
(Kdyz mi na jednom vylete dcera zahucela komplet cela do sumavskeho jezirka, slozila se ji na obleceni parta, co byli s nami, proste kazdy mel neco. Byt tam sama, mam sakra problem, nahradni jsem nemela.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
1.7.23 11:24
@Lucie_Sx píše:
Ja nepsala veci do letadla, ale obecne, jestli to jde sbalit.
Tak jasne, ze do letadla to osekam co jde. Ono kdyz na to prijde, clovek je schopny prezit fakt s malem. Prezit. Coz je proste vzdycky urcita nevyhoda.
(Kdyz mi na jednom vylete dcera zahucela komplet cela do sumavskeho jezirka, slozila se ji na obleceni parta, co byli s nami, proste kazdy mel neco. Byt tam sama, mam sakra problem, nahradni jsem nemela.)

Prpc hned jen přežít? On člověk potřebuje hromadu věcí, aby si dovolenou užil v pohodlí? :think: 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová