Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jahudka82 píše: …Ale to by mu zas říkali Bastík, což už je tuplem jak pro psa, např. baseta že
Neee
tak ted se tu mlatim smichy
(Ono i Sebastianovi se rika Bastik. Vim o takovem)
@Litta píše:
Nám taky, na tom jsme se shodli už někdy na začáku vztahu. Teď, když je to konečně aktuální, jsme měli vybrané jméno z úplně jiné kategorie, několik měsíců, ale nakonec jsme to stejně změnili na hebrejské, to prostě jinak nešlo…
To je dobre, ze jste to zmenili na to, co je vam blizke. Clovek se treba obcas zamiluje do nejakeho uletu jmena, ale pak to neni to ono, co zkratka patri k vam.
@Alladina píše:
Samuel je teď taky hodně populární, posledních 10 let zhruba?. Stejně jako Jachym, vždycky někdo vyhrabe nějaké "podivné " jméno a pak se šíří lavina
Ano, Samuela chce spousta lidi z meho okoli. Pro me je to velice prevelice jemne muzske jmeno, takze pro me to neni, ale hodne se to lidem libi. A kdyz znama dala Jachyma, myslela jsem si, jak je to originalni. Az nedavno jsem zjistila ve statistikach, ze se Jachym poradne rozjel.
@p.Zv. píše:
Ano, Samuela chce spousta lidi z meho okoli. Pro me je to velice prevelice jemne muzske jmeno, takze pro me to neni, ale hodne se to lidem libi. A kdyz znama dala Jachyma, myslela jsem si, jak je to originalni. Az nedavno jsem zjistila ve statistikach, ze se Jachym poradne rozjel.
@M_Vladim píše:
Samík:
https://cs.verdauung-info.com/…-name-samael
No a navic je to brutalne strasidelny! Fuj, takhle navecer!
Tohle mi vzdycky prislo hrozne neprirozeny, ze se dabel jmenuje svetlo. Ano, je to padly andel, ale proc mu zustalo to svitici jmeno? Proc nazyvame temnotu svetlem? Rozumim tomu spravne, ze by se v podstate Luciferovi melo rikat Samael? Nechce se mi to cist dukladne a moc nad tim hloubat, at jeste usnu. ![]()
No nic to nemeni na tom, ze to jmeno hedvabne prokluzuje na jazyku, chlapsky jmeno musi byt uderny a nebo musi drncet ![]()
Richard Robert Bruno Eduard Karel, Václav, Albert, Marek, Petr, i Pavel snad, Ladislav
@Litta píše:
Nám taky, na tom jsme se shodli už někdy na začáku vztahu. Teď, když je to konečně aktuální, jsme měli vybrané jméno z úplně jiné kategorie, několik měsíců, ale nakonec jsme to stejně změnili na hebrejské, to prostě jinak nešlo…Drsňák to asi nebude, ale to ani neočekávám.
My to s mužem máme právě taky stejně. Pro první dítě byly varianty Adam a Eva
Nee, to si nedělám pr.del, mne se ta Eva líbí, všechny co znám jsou fajn holky a taky se jich teď moc nedává. No a byl to Adam. Až na ten svátek o Vánocích no
A Adéla se k tomu hodila. Ta má akorát zase chudák svátek i narozky v 1 měsíci, což mám i já, tak z toho jsem úplně do stropu neskakala. Navíc to klidně mohla mít i v 1 den, nebo těsně po sobě, kdyby se narodila o 2 týdny dřív. Ale stejně tam má svátky, narozky z rodiny víc lidí kolem, tak to slavíme najednou a klukovi přejem na Štědrý den dopol. Narozky má úplně jindy, tak to má aspoň rozložené. No snad nám za to jednou nevynadaj
![]()
Ale tak dřív býval zvyk dávat jméno, co bylo v den narození dítěte v kalendáři, nebo od něj odvozené v případě opacnyho pohlaví, zejo. My byli rádi, že jsme se na něčem shodli ![]()
Ahoj holky ![]()
ráda bych se s Vámi poradila jaké jméno by jste vybraly pro chlapečka, bude po tatínkovi s příjmením Slepička… jo já vím dost české a úsměvné příjmení… tak by jsme se určitě rádi drželi i českého jména. Zatím se mi nejvíce líbí Ondřej a Patrik… Přítel by zas rád něco jako František… no najít kompromis je zatím dost náročné… termín máme 31.12. tak si pořád říkám, že je dost času.. ale stejně to letí jako blázen..
mějte krásný sluníčkový den
![]()
@Jahudka82 píše:
My to s mužem máme právě taky stejně. Pro první dítě byly varianty Adam a EvaNee, to si nedělám pr.del, mne se ta Eva líbí, všechny co znám jsou fajn holky a taky se jich teď moc nedává. No a byl to Adam. Až na ten svátek o Vánocích no
A Adéla se k tomu hodila. Ta má akorát zase chudák svátek i narozky v 1 měsíci, což mám i já, tak z toho jsem úplně do stropu neskakala. Navíc to klidně mohla mít i v 1 den, nebo těsně po sobě, kdyby se narodila o 2 týdny dřív. Ale stejně tam má svátky, narozky z rodiny víc lidí kolem, tak to slavíme najednou a klukovi přejem na Štědrý den dopol. Narozky má úplně jindy, tak to má aspoň rozložené. No snad nám za to jednou nevynadaj
![]()
Ale tak dřív býval zvyk dávat jméno, co bylo v den narození dítěte v kalendáři, nebo od něj odvozené v případě opacnyho pohlaví, zejo. My byli rádi, že jsme se na něčem shodli
Jee a proč jste nadali tu Evu? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky
ráda bych se s Vámi poradila jaké jméno by jste vybraly pro chlapečka, bude po tatínkovi s příjmením Slepička… jo já vím dost české a úsměvné příjmení… tak by jsme se určitě rádi drželi i českého jména. Zatím se mi nejvíce líbí Ondřej a Patrik… Přítel by zas rád něco jako František… no najít kompromis je zatím dost náročné… termín máme 31.12. tak si pořád říkám, že je dost času.. ale stejně to letí jako blázen..![]()
![]()
![]()
Ten Ondřej je super. Mě se z českých jmen docela líbí a sedělo by to k příjmení třeba Lukáš, Mirek nebo Viktor ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky
ráda bych se s Vámi poradila jaké jméno by jste vybraly pro chlapečka, bude po tatínkovi s příjmením Slepička… jo já vím dost české a úsměvné příjmení… tak by jsme se určitě rádi drželi i českého jména. Zatím se mi nejvíce líbí Ondřej a Patrik… Přítel by zas rád něco jako František… no najít kompromis je zatím dost náročné… termín máme 31.12. tak si pořád říkám, že je dost času.. ale stejně to letí jako blázen..![]()
![]()
![]()
Neni Arnold jako Arnold. Rimmer ![]()
Jinak ten nazor tu ma kazdy jiny, protoze si jmena spojuje s lidmi, ktere zna.
Petr, Marek, Martin… Podle toho kolik pismen chcete ![]()
@KalamityJohn píše:
Stoke me a clipper
Budu ve svy kajute polity javorovym sirupem ![]()
@a12 píše:
Jee a proč jste nadali tu Evu?
No, to už by bylo trochu moc asi ![]()