Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
22.7.20 18:34
@MayhemDevil píše:
Budu ve svy kajute polity javorovym sirupem :srdce:

To je frajer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 18:38
@Jahudka82 píše:
No, to už by bylo trochu moc asi :D

Ja bych do ty Evy normalne sla! :lol: Nebala bych se toho! :lol: Znama mela Andelku a chteli kluka Mikulase, ale nakonec to byla druha holka :lol: ale tak s Adelkou jste urcite taky spokojeny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
22.7.20 18:40
@Jahudka82 píše:
No, to už by bylo trochu moc asi :D

Bývalá spolužačka z gymplu má děti Adama a Evičku. A nejsou to dvojčata :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 18:46
@Jahudka82 píše:
Ta má akorát zase chudák svátek i narozky v 1 měsíci, což mám i já, tak z toho jsem úplně do stropu neskakala......Ale tak dřív býval zvyk dávat jméno, co bylo v den narození dítěte v kalendáři…

Jojo, bylo to tak, ze si deti tzv. vybiraly svoje jmena.
Ja mam behem jednoho mesice narozeniny, Mikulase, svatek a Vanoce. Jako dite jsem to ZBOZNOVALA!!! :srdce: pul roku jsem se tesila na to uzasny obdobi, kdy budu porad jenom dostavat darky. Vsichni me vzdycky litovali a ja byla nadsena. Naopak mirne neprakticke mi to prijde az ted v dospelosti, ze si v prubehu roku musim potrebne veci holt kupovat sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 18:56
@Anonymní píše:
Zatím se mi nejvíce líbí Ondřej a Patrik… Přítel by zas rád něco jako František… no najít kompromis je zatím dost náročné…

Takze neco mezi Ondrej, Patrik a Frantisek… :think: to je skoda, ze se mu nelibi ten Ondrej, krasne jmeno a zrovna ten Ondrej mi pripada super kompromis mezi Frantiskem, ktery je vic klasicky a Patrikem, ktery je modernejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
22.7.20 18:59
@p.Zv. píše:
Ja bych do ty Evy normalne sla! :lol: Nebala bych se toho! :lol: Znama mela Andelku a chteli kluka Mikulase, ale nakonec to byla druha holka :lol: ale tak s Adelkou jste urcite taky spokojeny :palec:

Ja prave nepochopil proc by to bylo moc… Decka by meli obe vanoce a svatek v jeden den. A holka by nemela narozky a svatek v jednom mesici? (nevim kdy je adel). Jo Aďa je v poho, ale ta eva by k adamovi sedla lip imho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
22.7.20 19:13
@lenajs píše:
Bývalá spolužačka z gymplu má děti Adama a Evičku. A nejsou to dvojčata :P

A se mnou na gympl chodil Adam a mel sestru Evu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10649
22.7.20 19:29
@p.Zv. píše:
Zdravim vsechny!
Manzelovi se libi drsna muzska jmena, mame tipy, ale ja se zatim s zadnym nemuzu uplne ztotoznit. Napada vas nejake chlapacke muzske jmeno? :) treba ho jeste v seznamu nemame :)

A co třeba Chuck? To je chlapák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 19:36
@Plmo píše:
A co třeba Chuck? To je chlapák :think:

My k prijmeni potrebujeme neco min zahranicniho. Stylem Albrecht jeste dobry, Chuck uz by se s prijmenim tloukl moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
22.7.20 19:39

Arnold Cummings to by bylo chlapacke jmeno s prijmenim :lol:

https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10649
22.7.20 19:52
@p.Zv. píše:
My k prijmeni potrebujeme neco min zahranicniho. Stylem Albrecht jeste dobry, Chuck uz by se s prijmenim tloukl moc..
Nathan :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 20:55
@MayhemDevil píše:
Arnold Cummings to by bylo chlapacke jmeno s prijmenim :lol:https://m.youtube.com/watch?…

No manzel porad mluvi o tom, jak je Arnold super jmeno a ze v jejich generaci uz jim to stejne Schwarzeneggera pripominat nebude, tak o co jde. :zed: Nejhorsi na tom je, ze me se to jmeno vlastne docela libi. :nevim: Jenze takhle se pojmenovat dite neda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.7.20 20:56
@MayhemDevil píše:
Ja prave nepochopil proc by to bylo moc… Decka by meli obe vanoce a svatek v jeden den. A holka by nemela narozky a svatek v jednom mesici? (nevim kdy je adel). Jo Aďa je v poho, ale ta eva by k adamovi sedla lip imho.

No přesně :palec: navíc Adéla je v září, takže ideal..
Ja mam dva kluky a oba maj svátek kolem vánoc a udelali jsme to tak schválně :lol: u prvního jsme to neresili, to jsme dali co se nám libilo ale druhyho jsme už moc nevěděli co dát, adama jsme u prvního zavrhli kvuli tomu svatku.. Ale vzhledem k tomu, že starší ma svátek po vánocích tak jsme ho dali a slaví ho spolu na svátek toho staršího po vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.7.20 20:58
@p.Zv. píše:
No manzel porad mluvi o tom, jak je Arnold super jmeno a ze v jejich generaci uz jim to stejne Schwarzeneggera pripominat nebude, tak o co jde. :zed: Nejhorsi na tom je, ze me se to jmeno vlastne docela libi. :nevim: Jenze takhle se pojmenovat dite neda :roll:
Árný :lol: to ještě jde :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 21:35
:andel:
@a12 píše: Árný :lol: to ještě jde :lol:

„To je ale roztomily chlapecek, jakpak se jmenuje?“
„Arnold“

:lol:
  • načítám...