Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17185
22.7.20 21:41
@MayhemDevil píše:
Ja prave nepochopil proc by to bylo moc… Decka by meli obe vanoce a svatek v jeden den. A holka by nemela narozky a svatek v jednom mesici? (nevim kdy je adel). Jo Aďa je v poho, ale ta eva by k adamovi sedla lip imho.

No právě, jeden stačí. A prostě mi to pak přišlo divný, aby se sourozenci jmenovali jako první lidi… Takový zvláštní no… A ne moc originální. Adéla nám přišla, že se k tomu hodí víc. Je to i šikovný v tom, že malej měl třeba na oblečení, čepici aj. velké A, tak ji mohla mít i ségra, mají stejné iniciály a věci do školky, jako povlečení aj., jsem malé nemusela prepisovat :mrgreen:

Naše Adéla navíc dělá čest jménu svému i té filmové masožravé kytky :lol: ono to tak nějak vzniklo už v těhotenství, kdy jsem měla pořád chuť na maso ;) Ona ho má taky ráda ;) :jazyk: Svátek má 2.9. a narozky 17.9. A hodí se to k ní určitě víc, i když by mi k ní sedlea i Agáta…

Ale to byl zase pes, kteryho jsme měli, když jsem byla malá. Chtěli jsme prostě něco na A, říkáme jim třeba s babickama Áčka :lol: Bala jsem se, že se to bude plést, Áďa a Áda apod., a nakonec říkáme stejně každýmu úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
22.7.20 21:46
@p.Zv. píše: :andel:

„To je ale roztomily chlapecek, jakpak se jmenuje?“
„Arnold“

:lol:

Artur je lepší, Ewa Farna má dokonce Artuše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.7.20 21:52
@Jahudka82 píše:
No právě, jeden stačí. A prostě mi to pak přišlo divný, aby se sourozenci jmenovali jako první lidi… Takový zvláštní no… A ne moc originální. Adéla nám přišla, že se k tomu hodí víc. Je to i šikovný v tom, že malej měl třeba na oblečení, čepici aj. velké A, tak ji mohla mít i ségra, mají stejné iniciály a věci do školky, jako povlečení aj., jsem malé nemusela prepisovat :mrgreen:

Naše Adéla navíc dělá čest jménu svému i té filmové masožravé kytky :lol: ono to tak nějak vzniklo už v těhotenství, kdy jsem měla pořád chuť na maso ;) Ona ho má taky ráda ;) :jazyk: Svátek má 2.9. a narozky 17.9. A hodí se to k ní určitě víc, i když by mi k ní sedlea i Agáta…

Ale to byl zase pes, kteryho jsme měli, když jsem byla malá. Chtěli jsme prostě něco na A, říkáme jim třeba s babickama Áčka :lol: Bala jsem se, že se to bude plést, Áďa a Áda apod., a nakonec říkáme stejně každýmu úplně jinak.

No právě to Áďa a Áďa mě zarazilo :mrgreen: protože znám Adélu který se tak rikalo a my tak adamovi taky občas říkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
22.7.20 22:45
@Jahudka82 píše:
Artur je lepší, Ewa Farna má dokonce Artuše!

Artuš ne :). Tohle, filmaři,100 krát provarene téma mi to jméno zhnusilo i celou tu legendu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
22.7.20 23:07
@Alladina píše:
Artuš ne :). Tohle, filmaři,100 krát provarene téma mi to jméno zhnusilo i celou tu legendu. :zed:

No já bych to taky nedala. Ale Artur ještě ujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
22.7.20 23:14
@a12 píše:
No právě to Áďa a Áďa mě zarazilo :mrgreen: protože znám Adélu který se tak rikalo a my tak adamovi taky občas říkáme :mrgreen:

Já jí říkám Adél, Ádí, Adélka, Adelína, Adelajda, Adli. A když zlobí, tak je Adelice lumpačice :lol: Áďa říkáme spíš klukovi. Nebo Aďas, Adámek, Áda, Adam. Ještě se mi docela líbí i Štěpán, to je takový neutrální, ani tvrdý ani měkký. Adam i ta Adéla mi přišly takový mezinárodní prostě…

Příspěvek upraven 22.07.20 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.7.20 23:14
@Oli.Lyon píše:
Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna. Nebo oběhne zeměkouli a placne se do zad. Rozbreci cibuli. A tak dál. Prostě chlapak!
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37050
22.7.20 23:18
@p.Zv. píše: :andel:

„To je ale roztomily chlapecek, jakpak se jmenuje?“
„Arnold“

:lol:

Grogorrrgh.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
22.7.20 23:25
@p.Zv. píše:
Ja bych do ty Evy normalne sla! :lol: Nebala bych se toho! :lol: Znama mela Andelku a chteli kluka Mikulase, ale nakonec to byla druha holka :lol: ale tak s Adelkou jste urcite taky spokojeny :palec:

Andela a Mikuláš, to je taky dobrá dvojka - a 3. by byl Lucifer, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.7.20 23:30
@Jahudka82 píše:
Já jí říkám Adél, Ádí, Adélka, Adelína, Adelajda, Adli. A když zlobí, tak je Adelice lumpačice :lol: Áďa říkáme spíš klukovi. Nebo Aďas, Adámek, Áda, Adam. Ještě se mi docela líbí i Štěpán, to je takový neutrální, ani tvrdý ani měkký. Adam i ta Adéla mi přišly takový mezinárodní prostě…Příspěvek upraven 22.07.20 v 23:23

No ja Adí říkam občas i klukovi :mrgreen: takže u nás by se to pletlo tutove, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.7.20 23:44
@Jahudka82 píše:
Andela a Mikuláš, to je taky dobrá dvojka - a 3. by byl Lucifer, ne? :mrgreen:

Vtipkovali o Čertěně, ale takove jmeno neexistuje  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
22.7.20 23:52
@a12 píše:
No ja Adí říkam občas i klukovi :mrgreen: takže u nás by se to pletlo tutove, no :lol:

Tak já rovnou, když už, na malyho volám Adélo a na holku Adame :oops: Jedním z jmen jsem občas volavala i na psa. A naopak :lol: Ale na naše děti to jeho jméno sedělo univerzálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
23.7.20 01:29
@p.Zv. píše:
Takze neco mezi Ondrej, Patrik a Frantisek… :think: to je skoda, ze se mu nelibi ten Ondrej, krasne jmeno a zrovna ten Ondrej mi pripada super kompromis mezi Frantiskem, ktery je vic klasicky a Patrikem, ktery je modernejsi.

Za mě Ondřej, určitě! Kdybych byla kluk, nebo pak moje ségra, prý bych se tak jmenovala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.7.20 01:47

Roman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.7.20 12:06

Tak ted jsem vymyslela neco! Andy Aron a mohlo by se mu rikat Endiaron :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze