Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@MayhemDevil píše:
Ja prave nepochopil proc by to bylo moc… Decka by meli obe vanoce a svatek v jeden den. A holka by nemela narozky a svatek v jednom mesici? (nevim kdy je adel). Jo Aďa je v poho, ale ta eva by k adamovi sedla lip imho.
No právě, jeden stačí. A prostě mi to pak přišlo divný, aby se sourozenci jmenovali jako první lidi… Takový zvláštní no… A ne moc originální. Adéla nám přišla, že se k tomu hodí víc. Je to i šikovný v tom, že malej měl třeba na oblečení, čepici aj. velké A, tak ji mohla mít i ségra, mají stejné iniciály a věci do školky, jako povlečení aj., jsem malé nemusela prepisovat ![]()
Naše Adéla navíc dělá čest jménu svému i té filmové masožravé kytky
ono to tak nějak vzniklo už v těhotenství, kdy jsem měla pořád chuť na maso
Ona ho má taky ráda
Svátek má 2.9. a narozky 17.9. A hodí se to k ní určitě víc, i když by mi k ní sedlea i Agáta…
Ale to byl zase pes, kteryho jsme měli, když jsem byla malá. Chtěli jsme prostě něco na A, říkáme jim třeba s babickama Áčka
Bala jsem se, že se to bude plést, Áďa a Áda apod., a nakonec říkáme stejně každýmu úplně jinak.
@p.Zv. píše:![]()
„To je ale roztomily chlapecek, jakpak se jmenuje?“
„Arnold“
Artur je lepší, Ewa Farna má dokonce Artuše!
@Jahudka82 píše:
No právě, jeden stačí. A prostě mi to pak přišlo divný, aby se sourozenci jmenovali jako první lidi… Takový zvláštní no… A ne moc originální. Adéla nám přišla, že se k tomu hodí víc. Je to i šikovný v tom, že malej měl třeba na oblečení, čepici aj. velké A, tak ji mohla mít i ségra, mají stejné iniciály a věci do školky, jako povlečení aj., jsem malé nemusela prepisovat![]()
Naše Adéla navíc dělá čest jménu svému i té filmové masožravé kytky
Ale to byl zase pes, kteryho jsme měli, když jsem byla malá. Chtěli jsme prostě něco na A, říkáme jim třeba s babickama Áčkaono to tak nějak vzniklo už v těhotenství, kdy jsem měla pořád chuť na maso
Ona ho má taky ráda
![]()
Svátek má 2.9. a narozky 17.9. A hodí se to k ní určitě víc, i když by mi k ní sedlea i Agáta…
Bala jsem se, že se to bude plést, Áďa a Áda apod., a nakonec říkáme stejně každýmu úplně jinak.
No právě to Áďa a Áďa mě zarazilo
protože znám Adélu který se tak rikalo a my tak adamovi taky občas říkáme ![]()
@Jahudka82 píše:
Artur je lepší, Ewa Farna má dokonce Artuše!
Artuš ne
. Tohle, filmaři,100 krát provarene téma mi to jméno zhnusilo i celou tu legendu. ![]()
@Alladina píše:
Artuš ne. Tohle, filmaři,100 krát provarene téma mi to jméno zhnusilo i celou tu legendu.
No já bych to taky nedala. Ale Artur ještě ujde.
@a12 píše:
No právě to Áďa a Áďa mě zaraziloprotože znám Adélu který se tak rikalo a my tak adamovi taky občas říkáme
Já jí říkám Adél, Ádí, Adélka, Adelína, Adelajda, Adli. A když zlobí, tak je Adelice lumpačice
Áďa říkáme spíš klukovi. Nebo Aďas, Adámek, Áda, Adam. Ještě se mi docela líbí i Štěpán, to je takový neutrální, ani tvrdý ani měkký. Adam i ta Adéla mi přišly takový mezinárodní prostě…
Příspěvek upraven 22.07.20 v 23:23
@Oli.Lyon píše:
Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna. Nebo oběhne zeměkouli a placne se do zad. Rozbreci cibuli. A tak dál. Prostě chlapak!
@p.Zv. píše:![]()
„To je ale roztomily chlapecek, jakpak se jmenuje?“
„Arnold“
Grogorrrgh.
![]()
@p.Zv. píše:
Ja bych do ty Evy normalne sla!Nebala bych se toho!
Znama mela Andelku a chteli kluka Mikulase, ale nakonec to byla druha holka
ale tak s Adelkou jste urcite taky spokojeny
Andela a Mikuláš, to je taky dobrá dvojka - a 3. by byl Lucifer, ne? ![]()
@Jahudka82 píše:
Já jí říkám Adél, Ádí, Adélka, Adelína, Adelajda, Adli. A když zlobí, tak je Adelice lumpačiceÁďa říkáme spíš klukovi. Nebo Aďas, Adámek, Áda, Adam. Ještě se mi docela líbí i Štěpán, to je takový neutrální, ani tvrdý ani měkký. Adam i ta Adéla mi přišly takový mezinárodní prostě…Příspěvek upraven 22.07.20 v 23:23
No ja Adí říkam občas i klukovi
takže u nás by se to pletlo tutove, no ![]()
@Jahudka82 píše:
Andela a Mikuláš, to je taky dobrá dvojka - a 3. by byl Lucifer, ne?
Vtipkovali o Čertěně, ale takove jmeno neexistuje ![]()
@a12 píše:
No ja Adí říkam občas i klukovitakže u nás by se to pletlo tutove, no
Tak já rovnou, když už, na malyho volám Adélo a na holku Adame
Jedním z jmen jsem občas volavala i na psa. A naopak
Ale na naše děti to jeho jméno sedělo univerzálně ![]()
@p.Zv. píše:
Takze neco mezi Ondrej, Patrik a Frantisek…to je skoda, ze se mu nelibi ten Ondrej, krasne jmeno a zrovna ten Ondrej mi pripada super kompromis mezi Frantiskem, ktery je vic klasicky a Patrikem, ktery je modernejsi.
Za mě Ondřej, určitě! Kdybych byla kluk, nebo pak moje ségra, prý bych se tak jmenovala… ![]()
Tak ted jsem vymyslela neco! Andy Aron a mohlo by se mu rikat Endiaron
![]()