Chlapecká obřízka v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
1.3.17 21:51

Postup při hygieně přirození u chlapců do 3 let v závislosti na vzdělání matek:
Základní vzdělání 100,0% nesprávných odpovědí
Vyučena 43,5% nesprávných odpovědí
Středoškolské 19% nesprávných odpovědí

Příspěvek upraven 02.03.17 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.3.17 23:49
@Vojta777 píše:
Postup při hygieně přirození u chlapců do 3 let v závislosti na vzdělání matek:
Základní vydělání 100,0% nesprávných odpovědí
Vyučena 43,5% nesprávných odpovědí
Středoškolské 19% nesprávných odpovědí
Docela pech, když se kluk narodí neschopné, negramotné, líné špindíře, co se navíc tahá s muslimy a bůhví s čím ještě. Paneláková lůza, co nechá dítě obřezat
na zaflusaný klinice jenom proto, že se o něj neumí postarat.

Poněkud drsný příspěvek, teď je otázka, jaký ty máš v té věci ánunk. Moc dobře vím, že v tomto dělají kopance i mnozí doktoři s odbornou atestací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.3.17 20:51
@gin 124 píše:
Poněkud drsný příspěvek, teď je otázka, jaký ty máš v té věci ánunk. Moc dobře vím, že v tomto dělají kopance i mnozí doktoři s odbornou atestací.

Ty procenta jsou z jedné diplomky a ostatní překlep 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.3.17 22:39
@Vojta777 píše:
Ty procenta jsou z jedné diplomky a ostatní překlep 8o

Tak by mne zajímalo, co je to za diplomku a jaký je její obsah. Abych se nad tou diplomkou nezhrozil. Možná, že by na našem německém fóru putovala na vlákno: SÍŇ HANBY. Na tom vláknu skončilo už pár doktorů, jeden dokonce i s profesorským titulem.

Můžeš mi na tu diplomku dát link? Je jedno, zda sem, nebo do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.9.17 20:08
@Nataša píše:
Mnozí špičkoví urologové… jmenujte mi alespoň tři :mrgreen:
Ale vážně, pokud se oháníte špičkovými urology, udejte citace, jména. To bývá takovým dobrým zvykem. Ráda si počtu, jak si měli lépe naši lékaři počínat u synovy vady.. :-)

Ale vážně, každá jednotlivá vada vyžaduje individuální řešení s ohledem na přidružené komplikace; předpokládám, že studovaný lékař nejste, pouze laik, který brojí neskutečným způsobem proti obřízce. Netušíte ani náznakem, proč u mého syna došlo k odstranění předkožky, tak mi tu prosím nic nevyprávějte.
Plně důvěřuji našemu urologovi, a několika dalším, na rozdíl od Vás studovaným, a svému manželovi, taktéž vzdělanému ve vědách lékařských.
S poskytnutou péčí vč. edukace jsem byla spokojená a jsem si plně vědoma všech výhod a nevýhod obřízky v kontextu vady, se kterou se syn narodil.

@Veronika81 Vám jen poradím následující - záleží, z jakého důvodu má syn obřízku podstoupit, kdo jí indikoval, kolik je synovi let… V jednom jediném totiž souhlasím s pánem výše, a to je častý nešvar, zbytečně brzká indikace k obřízce.
Mému staršímu ji indikovala dětská dr., ale urolog řekl, že netřeba. Byť se jedná o sekundární fimozu a v té době problematickou; čas ale částečně upravil.. Někdy je to zbytečné, a někdy není. Po síti to ale člověk neposoudí, to by měl udělat urolog. Každopádně hodně štěstí :kytka:

°Mnozí špičkoví urologové… jmenujte mi alespoň tři°

Nestačí dva?

profesor Maxmilian Stehr, přednosta Dětské chirurgické a urologické kliniky v Norimberku

a

docent Michael Rauchenwald, dětská urologie Donauspital Vídeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.25 08:21

@gin 124 @Nataša Dobry den Nataso,
Pisete, ze synovi se castecne samo uvolnilo i pri sekun. fimoze, prosim jak to dnes jiz v poradku? Syn by mel nadtoupit na celkovou obrizku ale ja s tim nejsem smirena. Syn ma obcas zanety ale verim ze by se casem uvolnila samo predkozka a tim by bylo po zanetech. Dekuji za vasi zkusenost a odpoved Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty