Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Postup při hygieně přirození u chlapců do 3 let v závislosti na vzdělání matek:
Základní vzdělání 100,0% nesprávných odpovědí
Vyučena 43,5% nesprávných odpovědí
Středoškolské 19% nesprávných odpovědí
Příspěvek upraven 02.03.17 v 22:02
@Vojta777 píše:
Postup při hygieně přirození u chlapců do 3 let v závislosti na vzdělání matek:
Základní vydělání 100,0% nesprávných odpovědí
Vyučena 43,5% nesprávných odpovědí
Středoškolské 19% nesprávných odpovědí
Docela pech, když se kluk narodí neschopné, negramotné, líné špindíře, co se navíc tahá s muslimy a bůhví s čím ještě. Paneláková lůza, co nechá dítě obřezat
na zaflusaný klinice jenom proto, že se o něj neumí postarat.
Poněkud drsný příspěvek, teď je otázka, jaký ty máš v té věci ánunk. Moc dobře vím, že v tomto dělají kopance i mnozí doktoři s odbornou atestací.
@gin 124 píše:
Poněkud drsný příspěvek, teď je otázka, jaký ty máš v té věci ánunk. Moc dobře vím, že v tomto dělají kopance i mnozí doktoři s odbornou atestací.
Ty procenta jsou z jedné diplomky a ostatní překlep ![]()
@Vojta777 píše:
Ty procenta jsou z jedné diplomky a ostatní překlep
Tak by mne zajímalo, co je to za diplomku a jaký je její obsah. Abych se nad tou diplomkou nezhrozil. Možná, že by na našem německém fóru putovala na vlákno: SÍŇ HANBY. Na tom vláknu skončilo už pár doktorů, jeden dokonce i s profesorským titulem.
Můžeš mi na tu diplomku dát link? Je jedno, zda sem, nebo do zprávy.
@Nataša píše:
Mnozí špičkoví urologové… jmenujte mi alespoň tři
Ale vážně, pokud se oháníte špičkovými urology, udejte citace, jména. To bývá takovým dobrým zvykem. Ráda si počtu, jak si měli lépe naši lékaři počínat u synovy vady..![]()
Ale vážně, každá jednotlivá vada vyžaduje individuální řešení s ohledem na přidružené komplikace; předpokládám, že studovaný lékař nejste, pouze laik, který brojí neskutečným způsobem proti obřízce. Netušíte ani náznakem, proč u mého syna došlo k odstranění předkožky, tak mi tu prosím nic nevyprávějte.
@Veronika81 Vám jen poradím následující - záleží, z jakého důvodu má syn obřízku podstoupit, kdo jí indikoval, kolik je synovi let… V jednom jediném totiž souhlasím s pánem výše, a to je častý nešvar, zbytečně brzká indikace k obřízce.
Plně důvěřuji našemu urologovi, a několika dalším, na rozdíl od Vás studovaným, a svému manželovi, taktéž vzdělanému ve vědách lékařských.
S poskytnutou péčí vč. edukace jsem byla spokojená a jsem si plně vědoma všech výhod a nevýhod obřízky v kontextu vady, se kterou se syn narodil.
Mému staršímu ji indikovala dětská dr., ale urolog řekl, že netřeba. Byť se jedná o sekundární fimozu a v té době problematickou; čas ale částečně upravil.. Někdy je to zbytečné, a někdy není. Po síti to ale člověk neposoudí, to by měl udělat urolog. Každopádně hodně štěstí
°Mnozí špičkoví urologové… jmenujte mi alespoň tři°
Nestačí dva?
profesor Maxmilian Stehr, přednosta Dětské chirurgické a urologické kliniky v Norimberku
a
docent Michael Rauchenwald, dětská urologie Donauspital Vídeň
@gin 124 @Nataša Dobry den Nataso,
Pisete, ze synovi se castecne samo uvolnilo i pri sekun. fimoze, prosim jak to dnes jiz v poradku? Syn by mel nadtoupit na celkovou obrizku ale ja s tim nejsem smirena. Syn ma obcas zanety ale verim ze by se casem uvolnila samo predkozka a tim by bylo po zanetech. Dekuji za vasi zkusenost a odpoved Z.