Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@Serpentini chtěla jsem pouze radune jak nezkracovat a upravovat jméno děkuji
Příspěvek upraven 10.11.21 v 14:53
Vítej na internetu. Na místě, kde se lidé mohou dle libosti svobodně vyjádřit k tématu. ![]()
@Anonymní píše:
@Serpentini Mě rypalove nevadí. Oni se ukazují
Proč rýpalové? Protože mám nějaký názor, který jsem si dovolila vyjádřit a nekoliduje s tvým? Což jsem teda ale při psaní příspěvku ani nemohla vědět. Proč teda píšeš na internet, když pak nesmyslně reaguješ na dobře míněnou radu? Poradila jsem ti třeba Damiena a a třeba Damík je prostě děs. ![]()
@Serpentini jistě máte děti pojmenované lépe. Lépe jim i říkáte.. mě děs příjdou Česká jména
@Anonymní píše:
@Serpentini jistě máte děti pojmenované lépe. Lépe jim i říkáte.. mě děs příjdou Česká jména
Asi jsme se nepochopily. Já nemám absolutně nic proti cizím jménům. Naopak spousta se mi jich líbí a přesně proto se mi nelíbí, když dá někdo cizí jméno a pak mu říká nějakým šíleným počeštěným patvarem namísto tím jménem.
Moje dítě má staré slovanské jméno, určitě by se ti nelíbilo ![]()
@Janča6 píše:
Darien (19), Dorien (10).
Dorien byl myslím v Masce, ten hajzlik
ale šikovný byl ![]()
I to jméno se mi líbí
@Krista 1 píše:
Dorien byl myslím v Masce, ten hajzlikale šikovný byl
I to jméno se mi líbí
Tak to uz si nepamatuju
Mne to zase pripomina Doriana Graye. Taky nic moc
Ale to jmeno zni hezky.
Jeste jsem nasla jmena Velen (z pohadky Princ a Vecernice) a Galen.
@Anonymní píše:
Zdravím.. chlapecké cizí jména na M.
A jména -en
DěkujiPříspěvek upraven 10.11.21 v 14:52
M: Medard, Mikoláš, Miloslav, Mnata, Miroslav, Miloš, Morgan, Maxim, Markus, Marcel, Marvin
@Serpentini jj, malém jsem se potrhala, když jsem slyšela maminku na hřišti volat: Džejmsíku 😂 😂 😂 (Asi James )
Sven když už, jmenuje se tak jeden německý fotbalista, mě se to jméno líbí. Jako my bychom ho nedali, páč nepotřebujeme riskovat, že svému dítěti přiděláme problémy, přijde mi to sobecký vůči dítěti, které si to nemůže vybrat, ale to je můj názor. Jinak jméno je to za mě pěkný.