Chlapecké oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ave
837
4.4.15 21:34

chlapecké oblečení

Dnes jsem strávila půl dne v nákupním centru. Potřebovala jsem pro syna, který vyrostl z velikosti 128 nakoupit jarní oblečení. Hlavně kalhoty, trika. Jsem zmordovaná a nemám skoro nic. Proč je mezi velikostí 128 a 134/140 takový velikostní rozdíl? Proč to všechno vypadá, jak na puberťáka a né dítě, co ještě před pár měsíci chodilo do školky. Prolezla jsem C&A, H@m, Takko, Lindex a x dalších a žádný úspěch.
Doporučte prosím, kam jít nakoupit, klidně i internetový obchod. Já už ani nehledím na cenu - teda 2 tis. mu za kalhoty nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9450
4.4.15 21:42

Záleží, jakou máš představu. Mně právě tebou vyjmenované obchody vyhovují. Nemám ráda dětské motivy na oblečení, ani u školkových dětí (typu barbie a kreslené postavičky atd), vyhovuje mi HM, next a benetton.

Mám děti, velikostně neodpovídající věku - osmiletý má velikost 140 a výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
4.4.15 21:47

Syn má 6,5. Nemyslím si, že bych byla nějak náročná, ale lebky a spol se mi na takhle malých dětech nelíbí. A všude jen vyloženě tmavé barvy a nápisy.
Doposud jsem neměla problém, ale od té vel. 134 mi to fakt přijde zoufalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
4.4.15 21:49

Veselé a levné věci mají na bonprix.cz, teď zrovna mají do pondělí poštovné zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20156
4.4.15 21:51

Náš syn zas miluje motivy je mu šest a půl a věci bez obrázků nemá moc rád, my kupujem tesco, občas Kik, Lidl nemá také špatné oblečení, přiznám, že občas i u Vietnamců, nemáme zas tolik peněz, aby měl vše super značkové, do sekáčů nechodím, ale občas mi pošle kamarádka od svého syna, něco máme i z Globusu, z HM máme jarní čepičky, z Ca loni letní kalhoty, máme i to štěstí, že zatím moc neroste a krásně se ještě vejde do vel 116,122 ale také záleží, jak je věc dělaná a co to je za firmu..Kamarádka i hodně kupuje v Pepcu, ale tam sme se ještě nebyli kouknout..Dvě mikinky máme z www.dracek.cz ale je to tam trošku dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
4.4.15 21:54

@ave počkej, až bude puboš. Dětské boty jsou do 35, mužské od 41. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
4.4.15 22:03
@ave píše:
Syn má 6,5. Nemyslím si, že bych byla nějak náročná, ale lebky a spol se mi na takhle malých dětech nelíbí. A všude jen vyloženě tmavé barvy a nápisy.
Doposud jsem neměla problém, ale od té vel. 134 mi to fakt přijde zoufalé.

Tak lebky bych nebrala ani já. Ale nápisy mi nevadí, tmavší barvy spíš vírám, ale beru i světlé -třeba mayorall.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.4.15 22:09

Ave, mám úplně stejný problém jako ty. Teď jsem ale slušně nakoupila v internetovém obchodě H&M, malí kluci jsou tam právě do velikosti 140, nikoliv do 128 jako v kamenném obchodě a do 19.4. je poštovné zdarma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
4.4.15 22:14

Jo hm ale přes internet, koukni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
4.4.15 22:16

Brala jsem tam dvoje kalhoty vel 128 ale přijdou mi větší. Mají v pase gumu a dole taky
Jinde kupuju taky 128 ale toto mi přijde jako 134
Klidně dám zítra odkaz i změřím, když budeš chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
4.4.15 22:59
@Petra Z píše:
Brala jsem tam dvoje kalhoty vel 128 ale přijdou mi větší. Mají v pase gumu a dole taky
Jinde kupuju taky 128 ale toto mi přijde jako 134
Klidně dám zítra odkaz i změřím, když budeš chtít

To budeš zlatá, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
4.4.15 23:07

@ave
http://www2.hm.com/…1912025.html
tyto…a pokud budeš chtít zítra změřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.15 11:07

@ave mi zachraňuje vesměs F&F, KiK a potom skate shopy. Mám 8 letého, vel 152 :zed: a rozmezí velikosti 128-140 bylo peklo úplně, to snad nikde nemají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák