Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sxaxnxdxrxa píše:
saracenka jich tady možná je jen o nich nevíme
saracenka píše:
a já si k vánocům přeju větší mužskou návštěvnost
Myslíš doma?
![]()
To byl vtíííííííííííp ![]()
dobra diskuse
ja myslim ze chlapi co sem chodi si jdou proste pro radu, vetsina
mam kamarada fylosof z Karlovky, hodne chytrej clovek, se vsim si vi rady (podle me) a jendou jsem se pred nim bavila o emiminu a rikam ze se tu clvoek dovi vsechno co nevi a on mi na to rekl ze je to pravda ze jendou neco hledal na netu dost dlouho a odpoved na svoji otazku nasel az na emiminu ![]()
ja jsem se tu setkala s chlapama parkrat treba steewe radi s autosedackama, nedavno jsem potkala dalsiho v diskusi o kavovarech atd, je tu plno temat nejen pro zensky ![]()
radúna píše:saracenka píše:Myslíš doma?
a já si k vánocům přeju větší mužskou návštěvnost![]()
![]()
![]()
![]()
To byl vtíííííííííííp
doma nejvíc
a vše z lásky ![]()
Chodím jsem pro to, že mě výchova dětí a věci okolo toho zajímají.Rád se o nich bavím a žádné tatínkovské forum neznám. ![]()
Nejraději čtu výchovné dotazy a pak příběhy o tchýních, které jsou pro mě jako sci-fi, neboť rodinné vztahy máme navzájem výborné…
Občas se tady cítím trochu nepatřičně, tak svůj příspěvek smažu a jenom nakukuju. Některé dotazy mi připadají zbytečné ale pak si říkám, že to je takový pokec a k tomu i tyhle věci patří…
dalimil píše:
Chodím jsem pro to, že mě výchova dětí a věci okolo toho zajímají.Rád se o nich bavím a žádné tatínkovské forum neznám.
Nejraději čtu výchovné dotazy a pak příběhy o tchýních, které jsou pro mě jako sci-fi, neboť rodinné vztahy máme navzájem výborné…
Občas se tady cítím trochu nepatřičně, tak svůj příspěvek smažu a jenom nakukuju. Některé dotazy mi připadají zbytečné ale pak si říkám, že to je takový pokec a k tomu i tyhle věci patří…
ještě mě teda ničí příběhy o neschopných, líných, pohodlných a nevěrných tatíncích, to je někdy smutný čtení… ![]()
Gina108 píše:radúna píše:No jak bych vám to řekla,
A co pan Střídavka?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ten má jaksi smazaný účet
Co provadel?
tasa píše:Gina108 píše:Co provadel?radúna píše:No jak bych vám to řekla,
A co pan Střídavka?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ten má jaksi smazaný účet
To by bylo „na dlouhé lokte“.
bohu pochopila jsem to dobře ,že ten pán hlásal ,,rodinu udržet za každou cenu,,?
saracenka píše:
bohu pochopila jsem to dobře ,že ten pán hlásal ,,rodinu udržet za každou cenu,,?
Radú, on hlásal leccos (tohle taky). Víš, třeba na youtube se dá najít odkaz s jeho povídáním (a i další informace o něm, není to žádný trouba, je to hodně inteligentní člověk, mimo jiné člen Mensy ČR) - on to v zásadě myslí dobře, já o tom vůbec nepochybuju. Ale tím, jak je zaslepený, upnutý jedním směrem, tak prostě nevidí a neslyší nic okolo. Pořád si jede po svém, jiné názory není ochotný ani vyslechnout (natož o nich diskutovat), k propagaci vlastních názorů používá i neférové metody (třeba právě ten článek s vytrhanými citacemi, který pak hází na diskusní fóra, úmyslně vyvolává hádky, uměle si zvyšuje návštěvnost, atd.) - a tím vším jakýkoli dobrý úmysl totálně pohřbívá. Střídavé péči prokazuje, jak se říká, medvědí službu, spíš ji vlastně neúmyslně zpochybňuje, degraduje. Což je škoda. Ale to je tady hodně OT, ten se nedá počítat mezi „chlapy na emiminu“.