Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanka S píše:
Manžel taky zůstává v práci po večirku, ale nahládil mi to cca měsíc dopředu, že večírek bude a asi tam zůstane přes noc.Já bych to přešla stím, že bych mu řekla, že mi to nevadí, ale rada bych to věděla dřív, že mohl zavolat, dál bych to nechala. Nevím jaké máte vztahy to musíš posoudit nejlíp ty a nebo někdo kdo vás oba dobře zná.
Souhlasím, manžel, když má akci, tak taky přespává v tom městě, ale já to vím dopředu. Kdyby mi to napsal v ten den smskou, tak bych byla slušně nakrknutá. Přijde mi to dost neohleduplné.
@wobludka píše:
Jó to jsou tu plné diskuse, jak se spí s miminkem v posteli, pak se to jednou nehodí a chudák pan manžel musí být v sedm z večírku doma, aby pomohl uspat děti. Já je všechny tři nahrnu do pokojíčku, zabouchnu dveře a je to.
Zakladatelko, tak si to někdy vyměňte… jsou to taky jeho děti, on to jednou za čas taky přežije, to se neboj… uvidíš jak si to užiješ
![]()
Zakladatelko, jaký, že nemůžeš odejít. A já bych to jednou udělala a možná by ses divila, jak by děti uložil a že by během pěti minut spaly spánkem spravedlivým. Nechci ti brát iluze, ale to, co děti dělávají nám, maminkám, si dost často k tatínkům nedovolí, protože ví, že ti se s tím nepářou
A díky za to. Díky tomu jsem totiž zjistila, že je syn s dcerou jsou schopni usnout zcela sami a bez řevu ![]()
@Heineken ten můj naštěstí (bohužel) jen tak něco nezplodí, takže v tomhle směru jsem poměrně klidná
ale aby on si užil mejdan a já měla z toho opruzelou frndu, to bych zuřila
![]()
Byla by jsem v klidu v tom, že by se tam něco dělo, o tom pochybuji. Spíš by mě mrzelo že o večírku už ví určitě alespoň měsíc dopředu a oznamuje to až dens a ještě přes SMS. Spíš by jsem čekala že ti to řekne osobně a nebo alespoň zavolá s tím, že se na tom domluvili až dneska. Určitě se tam nic dít nebude, užij si klidný večer, co já by jsem za to občas dala.
Můj chlap zase nechce jít večer nikam, je prý rád, že je s náma doma. To je hezký, ale pak mám pocit, že si o mě musí všichni myslet, že jsem mu to zakázala nebo co.
Pořád mu říkám jdi tam aby si nemysleli, že tě doma držím, no a on stejně nejde.
Na firemním večírku se manžel poprvé „sblížil“ se svojí milenkou. Dokonce byla natolik drzá, že ho pak i dovezla domů. Děvčica hodná. ![]()
@Amys píše:
Zakladatelko, jaký, že nemůžeš odejít. A já bych to jednou udělala a možná by ses divila, jak by děti uložil a že by během pěti minut spaly spánkem spravedlivým. Nechci ti brát iluze, ale to, co děti dělávají nám, maminkám, si dost často k tatínkům nedovolí, protože ví, že ti se s tím nepářouA díky za to. Díky tomu jsem totiž zjistila, že je syn s dcerou jsou schopni usnout zcela sami a bez řevu
Fakt to nejde. Ten můj se s tím páře - má děti moc rád a neumí jim zakázat např. další pohádku, když bulí a vynucují si to, prostě, jak někdo začne brečet, manžel se hned dostane do stavu těsně před zhroucením a není schopný normálních reakcí. To mu nemůžu udělat, protože by se toho týden dopředu děsil. Ledaže bych dala vědět taky až ten den sms, že nedorazím?
Abych mu to trápení zkrátila?
No, to byl jen vtip, on je hodnej manžel, takže tohle mu neprovedu.
Zakladatelka
No a tedˇvážně.
Zakladatelko přijdou mi tvé důvody spíš jako vlastní flustrace - ty sedíš doma na zadku a pán se baví…
Nejspíš to doma asi až tak vyvážené a cstč. respektu tak slavné nebude, když ti to chlap píše na poslední chvíli a ještě k tomu sms.
Takhle se typicky chovají chlapi, co už dopředu ví, jak to nejspíš dopadne, že bude problém apod…
Osobně nevidím důvod, proč by si chlap občas nemohl udělat večer se svými přáteli, kolegy apod, vždyt´ i ty mu můžeš jednou za čas nechat doma děti a vyrazit si s kamarádkami, kolegyněmi…
Dle mého to udělá víc služby a spíš to vztah stmelí, než držet partnera pod krkem a diktovat mu, co kde kam a v kolik.
Nejsme přeci malé děti, víme co děláme, kdyby chtěl zahnout, stihne to klidně na hajzliku v práci. ![]()
Kup si lahvinku, udělej si pěkný večer, zítra ho přivítej s otevřenou náručí.
Ocení to určitě víc, než kyselou tvář a rozhovor akorát s klikou od dveří. ![]()
Příspěvek upraven 21.12.12 v 14:12
@vendulka72 píše:
Na firemním večírku se manžel poprvé „sblížil“ se svojí milenkou. Dokonce byla natolik drzá, že ho pak i dovezla domů. Děvčica hodná.
No to je přesně historka, kterých se děsím ![]()
Tak sem semetrika. Nějaký ženský mi jsou ukradený, ale že by mi muž oznámil něco takovýho via SMS a nechal mi na krku 3 smráďata? To by si nedovolil
Bylo by mu jasný, že další večery by měl haranty na krku sám, páč bych se zdejchla.
No, já jsem byla taky celkem v klidu, ale asi do té doby, dokud jsem tady nepřečetla pár příspěvků v jiných diskuzích.. kde najít milence - na večírku.. jak si zvýšit sebevědomí - na večírku přeci.. ideální věc na sblížení - vánoční večírek… dali jsme se dohromady na vánočním večírku.. zahnula jsem s kolegou.. atd…
Takže, teď navenek jsem pořád stále v pohodě, ale červíček trošku hlodá..
@wobludka píše:
Jó to jsou tu plné diskuse, jak se spí s miminkem v posteli, pak se to jednou nehodí a chudák pan manžel musí být v sedm z večírku doma, aby pomohl uspat děti. Já je všechny tři nahrnu do pokojíčku, zabouchnu dveře a je to.
@Anonymní píše:
No to je přesně historka, kterých se děsím
Ještě mi to hlásil, že ho dovezla jedna kolegyně. Chtěla jsem se ho ze srandy zeptat, jestli s ní spí. Ale něco mi říkalo, že tento vtip není vhodný. Po roce a něco jsem zjistila, že by byl více než vhodný. ![]()
Ono na těch večírcích si všichni řeší nějaké ty frustrace. Proto k tomu dochází. Lidi si trochu cucnou, baby vyrazí na lov zajištěných chlapů, chlapi na lov chtivých žen.. nebo se jen tak nechají oblažovat jejich zájmem…
Mně už to nikdo nevymluví ![]()