Chlapův vánoční večírek

Anonymní
21.12.12 13:17

Chlapův vánoční večírek

Ahoj holky,

za anonym se omlouvám, znají mě tu. Manžel má dnes večírek ve firmě a napsal z práce sms, že ho nemám čekat, že se domluvili, že tam i přespí a přijede až zítra dopoledne. Dost mě to štve a znervózňuje, protože se samozřejmě zúčastní i všemožné kolegyně. Sice podezírat ho nemám důvod, ale znáte to, příležitost dělá zloděje. Taky mně tím pádem nechal na krku tři děti, které večer uspat není pro jednoho nic moc. Takže abych to shrnula: štve mě, že nezavolal, ale jen napsal, a nevím, jak se zítra chovat - daly byste najevo, že se vám to nelíbí, nebo byste dělaly že nic? Nechci být za hysterku a stíhačku. A hlavně nechci, aby si na to zvyknul a při příští firemní akci tam zas přespával, takže jak tomu v budoucnu zabránit, aby si nepřipadal, že ho omezuju a hlídám? Děkuju moc za postřehy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
21.12.12 13:18

Co já bych dala za firemní večírek, večer sama na gauči, ovladač je můj :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
72725
21.12.12 13:22

:mrgreen: Jéje, koukám, že je nás víc, ten můj má též akci, před chvílí psal, že nedorazí :mrgreen: Dopřej mu, je to jednou za rok, udělej si hezký večer.. já mám nachystaný film, koupila jsem si víno a dam si k tomu dobré jídlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.12.12 13:22

Manžel taky zůstává v práci po večirku, ale nahládil mi to cca měsíc dopředu, že večírek bude a asi tam zůstane přes noc.

Já bych to přešla stím, že bych mu řekla, že mi to nevadí, ale rada bych to věděla dřív, že mohl zavolat, dál bych to nechala. Nevím jaké máte vztahy to musíš posoudit nejlíp ty a nebo někdo kdo vás oba dobře zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
21.12.12 13:23

Kdyby chtěl dělat nepravosti, firemní večírek na to opravdu nepotřebuje, takže klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
21.12.12 13:24

@K.Black musím úplně souhlasit :mrgreen: :palec:. Je důležité, že ti to dal vědět a je jedno jakým způsobem. Hlavně, kdyby ti slíbil, že dorazí do… a přišel pozdě. Myslím, že by jsi byla víc nervoznější než když víš, že někde přespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.12.12 13:25

Pokud budeš hysterčit a stíhat teď, tak už ti to nikdo neodpáře. Pokud by se noclehy opakovaly, tak můžeš pomalu začít brblat ;)

Já jsem letos zkazila svýmu chlapovi vánoční večírek, páč jsem se ho zúčastnila ;) (na pozvání JEHO i mých kolegů). Bylo to s přespáním a všeobecně se tam NIC nedělo ;)

Kašli na to, příležitost dělá zloděje jen u těch kterým jde o to, něco ukrást. Jestli je chlap celkově v pohodě, tak bude v pohodě i tam :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
21.12.12 13:25

Přesně, buď ráda, že vůbec dal vědět, aspoň nemusíš trnout hrůzou, že večer nepřišel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.12.12 13:26

No možná bych byla naštvaná, že ho to nenapadlo dřív. Takovéhle domluvy na poslední chvíli, to je jak v pubertě…
Já to chlapovi říkám sama, že jestli bude pít, ať klidně někde přespí. (A to se opravdu neožírá do němoty!). Nebudu mít starost o to, jak dorazí domů, nevzbudí mě, nebude mi tu smrdět a nebude chrápat. Navíc se ráno vyspí do růžova a dojede domů čerstvej. Nesnáším, když mi po akci doma fňuká, že dítě vstává v šest a on přece (chudáček) skoro nespal.
Takže já v tom vidím jen pozitiva. Ohledně žárlení - jestli tě bude chtít podvést, tak k tomu nepotřebuje někde přespávat přece…
Asi bych jen vyžadovala pro příště jasnou domluvu předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
21.12.12 13:26

Myslím, že si zbytečně představuješ ty nejhorší situace. :kytka: nemysli na to co by se mohlo stát a naplánuj si nějak hezkej den..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.12 13:30

Tak ten můj má taky dnes večírek. To by mě ani nevadilo že tam zůstane ale nejvíc mě vadí že dnes je i výplata takže se bojím že ty peníze někde stratí nebo ho někdo okrade.

• Citovat
  • Upravit
1207
21.12.12 13:31

My máme vánoční večírky i s partnery a dětičkami, takže techtle i mechtle jsou vyloučeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
21.12.12 13:33

Já bych ho hnala svinskou nohou. Asi jsem holt stíhačka a hysterka atd. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.12.12 13:34
@Anonymní píše:
Tak ten můj má taky dnes večírek. To by mě ani nevadilo že tam zůstane ale nejvíc mě vadí že dnes je i výplata takže se bojím že ty peníze někde stratí nebo ho někdo okrade.

Ten můj se tu stavil, nechal tu klíče, peníze, veškeré doklady a cokoliv, co by mohl ztratit :mrgreen: má v tom praxi.. jednou takhle o výplatu přišel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 13:35

Tak moc děkuju za ujištění, že je to normální, vím totiž o sobě už dlouho, že má představivost je v tomhle dost bujná :|, tak ho právě nechci nijak urazit a být za blbku. Jen teda nechci, aby si na to zvyknul, oni tuží kolektiv nejen jednou za rok, mají totiž taková americká pravidla a zvyky :pocitac:
No nic, manželství máme pěkné včetně oboustranného respektu, takže děkuju, že i díky vašim reakcím to snad zítra nepokazím :kytka:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí