@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes využiji anonymu
Vezmu to ve zkratce. Měsíc zpátky dělal můj vánoční večírek pro celou firmu a pak takový soukromý pro těch pár „vyvolených“. Každý rok je to soukromá akce ve stylu „pánská jízda“ (bez ženských, grilování, wellness atd.) Letos mě zarazilo, že přijel už v 01:00 ráno domů taxíkem nebo lépe řečeno, že vůbec přijel. Většinou ho vyzvedávám až druhý den. Ptala jsem se ho, zda vše OK a prý chtěl „spinkat doma“. Měl trochu popito, ale nic extra.
No a včera jsem potkala našeho velmi dobrého kamaráda a ten mi řekl, že tam dorazila i Simona - na večírek bez žen. To je přítelkyně od jednoho zaměstnance, kterému jsme pomohli doslova ze sra*ček. Hned po měsíční známosti si s ním udělala dítě, využívá ho, všechny peníze ji doma odevzdává (opravdu), všechno utratí, nepečuje o sebe a zuby jsou naprostá katastrofa. Jak komentovali jiní muži - zbytečné chodit k zubaři, jedině kladivo pomůže
Vím, že s mým přítelem opakovaně flirtovala (jezdí třeba cíleně na sídlo firmy s obědem pro toho svého přítele atd.); posílala mu dvojsmyslné SMSky o kterých mi partner řekl ve smyslu, že ta je úplně blbá. Její partner o tom ví a když jsem mu řekla, že se mi to nelíbí, ať si doma udělá pořádek, tak mi řekl, že má strach, že přijde o malou.
Ty dvojsmyslné SMS přešly do fakt podrobných zpráv, co by ji mohl dělat atd. (že má ráda análek aj.) Ze strany mého přítele bez reakce.
Mimo to mu hodně pochlebovala, jak je krásně vysportovaný a že má velkou firmu, jaké má auto - ta jede prostě po penězích.
Mno a já se dozvěděla, že na tom vánočním večírku si okamžitě sedla vedle mého, ruku na koleno, pak z ničeho nic prý začala dělat opilou a vrhla se na mého - začala ho líbat a ruku mu dala do rozkroku. Na to ji prý ten můj doslova odhodil od sebe a odjel domů za mnou.
Já se na to včera večer mého zeptala a řekl mi, že je to pravda. Jsem ráda, že se tak zachoval, ale důrazně mi řekl, že si nepřeje, abych to nějak řešila, že už se postaral sám.
Mno a já jsem z toho všeho taková… já ani nevím. Když ji potkám, tak nevím, jestli ji mám něco říct nebo prostě ignorovat. Nejraději bych ji rozbila kušnu (jak by řekla má babička ) Můj mi řekl, že pro něj je to uzavřená záležitost, že ví kde je jeho místo a že mi to nechtěl říkat, abych se tím zbytečně netrápila.
Holky, děkuji za vyslechnutí Já to prostě ze sebe musela dostat.
Je s podivem že tě tou nadrženou obludou vůběc někdo obtěžuje…Jo mluviti stříbro, mlčeti zlato…A pak se řekne..to neřeš…
Je s podivem že tě tou nadrženou obludou vůběc někdo obtěžuje…Jo mluviti stříbro, mlčeti zlato…A pak se řekne..to neřeš…