Chlapův vánoční večírek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
crempus
15.1.20 14:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes využiji anonymu :(
Vezmu to ve zkratce. Měsíc zpátky dělal můj vánoční večírek pro celou firmu a pak takový soukromý pro těch pár „vyvolených“. Každý rok je to soukromá akce ve stylu „pánská jízda“ (bez ženských, grilování, wellness atd.) Letos mě zarazilo, že přijel už v 01:00 ráno domů taxíkem nebo lépe řečeno, že vůbec přijel. Většinou ho vyzvedávám až druhý den. Ptala jsem se ho, zda vše OK a prý chtěl „spinkat doma“. Měl trochu popito, ale nic extra.
No a včera jsem potkala našeho velmi dobrého kamaráda a ten mi řekl, že tam dorazila i Simona - na večírek bez žen. To je přítelkyně od jednoho zaměstnance, kterému jsme pomohli doslova ze sra*ček. Hned po měsíční známosti si s ním udělala dítě, využívá ho, všechny peníze ji doma odevzdává (opravdu), všechno utratí, nepečuje o sebe a zuby jsou naprostá katastrofa. Jak komentovali jiní muži - zbytečné chodit k zubaři, jedině kladivo pomůže :zed:
Vím, že s mým přítelem opakovaně flirtovala (jezdí třeba cíleně na sídlo firmy s obědem pro toho svého přítele atd.); posílala mu dvojsmyslné SMSky o kterých mi partner řekl ve smyslu, že ta je úplně blbá. Její partner o tom ví a když jsem mu řekla, že se mi to nelíbí, ať si doma udělá pořádek, tak mi řekl, že má strach, že přijde o malou. :pocitac:
Ty dvojsmyslné SMS přešly do fakt podrobných zpráv, co by ji mohl dělat atd. :poblion: (že má ráda análek aj.) :poblion: Ze strany mého přítele bez reakce.
Mimo to mu hodně pochlebovala, jak je krásně vysportovaný a že má velkou firmu, jaké má auto - ta jede prostě po penězích.
Mno a já se dozvěděla, že na tom vánočním večírku si okamžitě sedla vedle mého, ruku na koleno, pak z ničeho nic prý začala dělat opilou a vrhla se na mého - začala ho líbat a ruku mu dala do rozkroku. Na to ji prý ten můj doslova odhodil od sebe a odjel domů za mnou.
Já se na to včera večer mého zeptala a řekl mi, že je to pravda. Jsem ráda, že se tak zachoval, ale důrazně mi řekl, že si nepřeje, abych to nějak řešila, že už se postaral sám. :nevim:
Mno a já jsem z toho všeho taková… já ani nevím. Když ji potkám, tak nevím, jestli ji mám něco říct nebo prostě ignorovat. Nejraději bych ji rozbila kušnu (jak by řekla má babička :mrgreen: ) Můj mi řekl, že pro něj je to uzavřená záležitost, že ví kde je jeho místo a že mi to nechtěl říkat, abych se tím zbytečně netrápila.
Holky, děkuji za vyslechnutí :srdce: Já to prostě ze sebe musela dostat.

Je s podivem že tě tou nadrženou obludou vůběc někdo obtěžuje…Jo mluviti stříbro, mlčeti zlato…A pak se řekne..to neřeš…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky