Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
je tu prosím někdo, kdo pracuje v Lidlu nebo popřípadě má nějaké informace o tomto chlebu z lidlu viz fotka?
Nemůžu ho sehnat už přes měsíc (Praha) a jen doufám, že ho nepřestali vyrábět. Fakt mi chutnal a teď v těhotenství mi chybí o to více. ![]()
Děkuji.
Ahoj ahoj, do Lidlu moc nechodím a info nemám, ale je to moc pěkný název diskuze při pátku
docela mě to pobavilo v dobrém slova smyslu… Držím palec, ať zjistíš, co se s tím produktem stalo a tak. Mě se takhle ztratily ze zřetele různé jogurty a taky jsem je už nesehnala, asi je přestali vyrábět, dodávat, prostě smolík.
Ten jsem milovala, taky už ho nevídám, i když mi tedy přijde, že déle - dobře půl roku. Často mé oblíbené potraviny přestanou prodávat - zrovna z Lidlu to byly naložené žampiony ve skle, celé malé houbičky ve sladkokyselém nálevu. A vakuovaný zeleninový aspik. Ale to už je dobrých pár let ![]()
Dnes se tam chystám, tak se podívám. Ale jsem z Hradce Králové, tak ti to asi bude k ničemu ![]()
Ne přemístili ho?? U nás býval jakoby u kukuřičných chlebiku a přesunuli ho k cerstvemu pečivu - vedle rohlíku. Ale teda ten měsíc už jsem ho určitě nekupovala. Co se zeptat pracovníka co dopeka to pečivo. Bude 100% vědět ![]()
Místo shánění chleba 1 měsíc bych spíš otevřela pusu v Lidlu a zeptala se místních prodavaček nebo zavolala na jejich linku, a máš info do 5ti minut…
@Zwetta možná se budeš divit, ale ptala jsem se ve 3 obchodech. Odpověď byla, že neví. Linka je něco jako česká pošta, když se dovoláš, tak dobře pro tebe.
ale tak aspoň ses vyblila, že? Pěkný den ti přeju ![]()
@Magda912 píše: Více
Tak jim napiš na FB, co tak vím, tak reagují.
@vokishka taky mě to napadlo, akorát nemají možnost zaslat soukromou zprávu, nebo aspoň já ji nevidím.
https://www.facebook.com/lidlcesko
vpravo dole vidím tužku na novou zprávu
nepotřebuji blít, stačilo uvést kompletní informace… ![]()
Nejspíš ho vylistovali, taky jsme tam kupovali takový malý položitný a už dávno ho neprodávají, hodně výrobků takhle přestali prodávat. Kup si od Penamu, občas kupuju, je dobrý, mají ho třeba v Bille.
@Magda912 Tak jsem se tam dívala a u nás (HK) nemají. Tak asi přestali prodávat.