Chlupatá záda u holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.21 18:10
@unuděná píše:
Přesně tak :nevim:
@AV zakladatelka psala, že dcera o tom ani neví, má to na zádech, kam si údajně nevidí a tak o tom nemá ponětí. Takže nějaké estetické hledisko je v tomto případě naprosto mimo. A ano, pokud by byla vyloučená zdravotní komplikace, pak je samozřejmě na místě to řešit esteticky, pokud si to dcera bude přát. Je to stejné, jako třeba s odstálýma ušima. Někomu to vadí a nesrovná se s tím, tak si je nechá přišít, jinému je to naprosto fuk a pak je úplně jedno :mavam:

Odstáté uši jsme řešili taky. Měla to opravdu hodně. U těch zad jsem si naivně myslela, že se to zlepší. Ale je to spíš naopak. Už má teda fobii z jehel. Přece jen toho má za sebou dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.21 18:14
@AV píše:
no každý máme jiné priority a mě třeba není jedno jestli se mi dítě trápí. Určitě bych to řešila s lékařkou, ale jak psala paní, těch zdravotních problémů měla dcera více a řešila ty důležité. Nevidím nic špatného na tom to řešit lékařsky i esteticky… každá jsme jiná a paní si přišla pro radu a ne pro soud toho jaká je matka :zed: každá ji radíme po svém

Děkuji. Matka jsem špatná. Měla jsem to řešit již dávno. Ale i já jsem ráda, když k žádnému lékaři nějakou dobu nejdeme. Pořád nás toho dost čeká. Díky covidu se to všechno odložilo, je to komplikované. Taky není jednoduché, že 1, 2krat v týdnu odcházím dřív z práce kvůli dětem.

• Citovat
  • Upravit
1543
2.6.21 11:38
@Anonymní píše:
Budu muset. Ty záda jsou hrozný, ale jen ta záda. Jinak jsem si nevšimla, že by byly nohy nějak moc chlupaté. Nevím, kdy to dětem začíná růst.

Já bych probrala s doktorem, jestli to není známka nějaké poruchy (hormony atd.) a pokud je to čistě kosmetika, tak v dnešní době se tmavé chloupky trvale/dlouhodobě odstraňují laserem. A bude klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.6.21 02:37

Setkala jsem se s dívenkou (cca 12 let), která měla úplně celé čelo porostlé tmavými, dlouhými chlupy. Nevím, zda to rodiče nějak řešili, neptala jsem se (pochopitelně). Ale bylo to hodně vidět. Podobné věci bych určitě řešila na endokrinologii. Čím dříve, tím lépe - později z toho může mít velké komplexy, pokud ne něco závažnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí